Şimdi Ara

Define işinden anlayanlar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
9.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim çevre köylerden birinde köylülerin çoğunun zengin olmasını bu köyde bulunan definelere bağlıyorlar ne kadar doğru bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasım millet atıp tutmayı çok iyi biliyor define kanunu yazsan çıkıyor yönetmelik. Fifti fifti paylaşılır. Ama tarihi değeri varsa hiçbir şey alamazsın.

• Bizim milletimiz boyle mistik seyleri sever, inmis cinmis, yok baglamis yok acmis. Yok canavar varmis yok yilanmis.. Biri helal haram diyor biri bilmem ne diyor ..

Yil olmus 2013 , adamlar acaba marsta nasil tatil yapariz diye kafa yorarken. Hele bide bize bak ... Tek kelimeyle SAÇMALIK!!

• Mistik şeyleri bir tek bizim millet mi seviyor?mezar soyguncusu İndiana Jones'u yaratanlarla Mars'a gitmeyi düşünenler aynı millet değil mi?
    Sanki bizim millet uzaya gitmek istemiyor mu?Turist Ömer Uzay Yolunda'yı bilmem kaç yıl önce bizim millet yapmadı mı
    Birde Tarkan:Mars'ın Kılıcı var ama o Mars bu Mars değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 19 Ağustos 2013; 19:09:33 >
  • ben de mistik şeylere inanmaz dın tamamı şimdi ben lise yıllarındayım (genelde ergen liselilere olur zaten ulusal boyutlarda :D ) yurtta kalıyorum işte her zamnki gibi ders çalıştık biraz takıldık sohbet faln sonra yattık , insanlar bazen su içmeye kalkar ya hai ama önemsiz bişey olduğu için ve uyku sersemi olduğumuız için hatırlmazsanız , işte aynı öle normal bi insan gibi uyku esnasında dönerken bi baktım arkadaşla benim yatağımın arasında dikilmiş duruyo hadi lann dedim kalktım ışığı yaktım hemen ikimizde çok şaşırmıştık oda afalladı nedenini bilmiyorum artık herneyse ilk önce saklanmaya çalıştı sonra yok oldu bu olay sabh ezanı okunmadan tam 10 dk önceydi bide daha sonra 3 gün boyunca uyuya madım adam gibi

bide 4 buyuk kitaptada bahsi gecen ve hicbirinin inkar etmediği varlıklar yani

ama görmeden inanmazsın ne kadar anlatsam boş bende böyleydim

bi gün arkadaşlara kalmaya gitmiştim onları nsitesindeki optopark aşırı ıssız tek gezmiyoruz bi 8 kişi falanız bizim mal arkadaşlardan biri dediki lan daha bugun gördum ibn leri burda oturmuş poker oynuyolardı dedi.. zamn geçti biz ayrıldık yanlarında onlar 2 kişi eve gidiceklerdi beraber biz gittitk dağıldık arkadaşın evine gittik uyuduk biz uyurken bu ikisini onalr kovalamış ikisindede sabah gördüm kollrımda ve bacaklarında ağır boğuşma izleri vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Evet,bağlıdan kastım cinler.yılandan dolayı böyle düşünüyorum.ben anakondayı büyüklük olarak örnek vermiştim.yoksa o büyüklükteki hiçbir yılan karadan gelip denize girmez.o yüzden definenin sahipli olduğunu düşünüyoruz.zaten Türkiyenin hiçbir yerinde bu tanıma uygun yılana rastlanılmamıştır.işaretler için ön araştırma yaptım tabii.bazılarını çözdüm diyebilirim.define varsa da horasan gibi sert bir zemin altında bir yerde olmalı.her yer kayalık çünkü.kazmayla kürekle olacak iş değil.gömülü olan yer deniz suyu altında da kalmış olabilir.beni asıl cezbeden denizin içindeki kayalık.orası işaret dolu,ve kıyıdaki işaretlerle paralellik gösteriyor.dedektör alma imkanım yok maalesef.anlaşılan bu işi tek başıma çözemicem

Bölgenin fotoğrafını ilk kez burada paylaşıyorum

Define işinden anlayanlar

öncelikle merhaba ben yıllardır bu tür konularda bilgi sahibiyim ve biraz ehli oldum öncelikle sana ilk önce tavsiye m bu tür işlerde yalnız olma 2 cisi gerçekten orda bir gömü olabilir büyük ihtimal kaya mezarıdır.işaretleri googleye define işaretleri yazarsan bulursun.Bu tür şeylerde gömü vs sahipli olur tılsımlı yani bu tılsımı herkez bozamaz bir müslüman yada hristiyan yapmış olabilir hepsinin teknigini anlatırım fakat hem çok tehlkieli ölüme kadar yolu var böle şeylerin orda birşeyler ters gidince vın kaçarsın mesela bnm arkadaşım gömüyü kazarken kazmanın ucunun egidilgini yerden garip sesler geldigini yerden birisinin vurdugunu söledi hemen kaçmışlar yani böle şeyler başına gelir dahası psiklojin bozulur türkiyede var yapanlar bende meraktan araştırdım çevremde 10 a yakın %1000 altın olan yerler var 1 kişide gitmez sölesem aşırı tehlikeli dedigim gibi bu da senle beraber sır kalır yada define forumları var konu aç adamlar gelir profesyonel kişiler konuşursunuz fln bi karara varırsın

• Hocam git devlete başvur senin yanına 3 5 tane adam veriyorlar bişey çıkarsa %50s sini devlet alıyor yani usulünde yaparsan sorun olmaz korkma

• Yurttaki arkadaşın da gördü mü onu hocam?

• Hocam böyle hikayeler varsa anlatabilir misiniz pm

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Yurttaki arkadaşın da gördü mü onu hocam?

evet ama cesaret bulup . bie gerçekten cin gördüğüme emin olduktan sonra onlara anlattım hepsi şaşırdı , aralarından biride banada göründü okulun ilk dönemleri dedi ama insan şeklinde dedi , aynı odadaki bi arkadaşımda bu olaydan 1 ay sonra bizim odaya yeniden bir cinin geldiğini söylemişti ;

cocuk anlatıyo şimdi ;

birden uyandım sanki biri beni kaldırmış gibi dedi , uyumaya çalışıyodum (aynı korku filmi gibi) odanın dış kapısı açıldı ama öyle yavaş açtı ki o kişi o kapıyı saniye saniye duydum diyo çocuk , kapıyı yavaşça açtı , bizim dolaplarımızın olduğu bi ara koridor var diyo ki arkadaş , ya arkadaşlar bizim şu koridor yani odanın kendi koridoru varya orayı bi insan evladı 2 adımda geçemez dimi dedi , bizde evet dedik , anlatıyo sonra diyoki işte 2 adımda koridoru geçip dışarısının kapısından bizim kapının onnüne geldi , tuttu kapının kolunu yavaş yavaş açtı daha sonra oyle yavaş bi biçimde açtıki o kapıyı altıma yapıcaktım diyo , sonra çok korttum yorganı kafama çektim başladım salavat çekmeye dedi , sonra o korkuyla uyuya kalmış birden

not : bu olaydan bir hafta önce yurtta genel olarak cin vakası çok olmuştu , hoca bi çocuğu saat 4 de kendinden geçmiş bi biçimde aynada kendine bakarken bulmuştu (tabi çocuğun adını dışlamayalım diye vermedi) çocuğa sormuş oğlum ne yapıyosun burda diye hiç cevap vermeyip gitmiş yatağına yatmıştı

ben ve bi arkadaş bu herifin kim olduğunu öğrenmek için 1 gece hiç uyumadık , ama çıkmadı kimse ortaya bayaa beklemiştik ama çıkmadı o kişi

askerdeyken de çok olur böyle olaylar mesela babam diyarbakırda askerlik yapmış (türkiye ve dünyada lanetli olan yerler gerçekten vardır) diyoki her gece orada at kişnemesi kılıç klakan sesleri duyardım diyo , deliriyorum galiba diye hiç kimseye söylemedim ama bir gün dayanamayıp sordum lan dedim diyo aranızda kılıç kalkan sesleri duyan varmı diyo herkez sonradan itiraf ediyo duyduğunu

mesele lanetli olarak bildiğim bir yewrde gölcük civarlarında küçük biryer ama artık askeriye yok orda , bi söylentiye göre bi gelin varmış düğününü o civarda yapıcakmış ama bi nedenden ötürü kavuşamamış ve ölmüş cesedini bulamamışlar ;

çok görgü tanığı var onu yani gelini gören , geceleri birden çıkıp nöbet tutan askerliri korkutup kaçırıyomuş askerde ne yapsın bi kaç el ateş edip korkudan karakola kaçıyomuş

bunuda eniştem anlatmıştı bunlkarı doğrulayab askeri raporlar ve askeri telsiz konuşmaları var ''gelin geldi'' fln diye işin en korkunç kısmıda gelinliği giyili bi biçimde gelmesi

açıkçası biç istemem bembayaz bir gelilik giymiş hayelet bir kadının üstüme koşarak ve bağırarak gelmesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozen Soul -- 11 Eylül 2013; 0:01:43 >

• Beyler gerçekten böyle şeyler var. Saçma bi git diyorsunuz ama bağlama , tılsım da var tabii her hazine de olmayabilir.

Müge Anlıda bugün gördüm 800 ton altın varmışz Bi adam bulmuş kafayı sıyırmış videosu filan var. Mantar toplarken bulmuşlar filan adamı bütün köy düzenli olarak öttürmek için kaçırıyormuş ama ötmemiş. Adam 1 haftadır kayıp. Üstüne üstlük baya baya çıkar mışlar kuyumcu çıkarağını zengin etmişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 22 Eylül 2021; 20:58:22 >
  • Hocam ne yaptın buldun mu ? Bir sonuca ulaşabildin mi ?

• Çok zorlu bir yer.Devam edemedik.Ondan sonra kaç tane yer buldum.Tuzaklı,tılsımlı yerlerde hep bana denk geliyor

• quote:

Çok zorlu bir yer.Devam edemedik.Ondan sonra kaç tane yer buldum.Tuzaklı,tılsımlı yerlerde hep bana denk geliyor

Yer bilgisi sen de , cesaret bende gel kazmayı küreği vuralım beraber

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

quote:

Çok zorlu bir yer.Devam edemedik.Ondan sonra kaç tane yer buldum.Tuzaklı,tılsımlı yerlerde hep bana denk geliyor

Yer bilgisi sen de , cesaret bende gel kazmayı küreği vuralım beraber

İş sadece kazma küreğe kalsaydı iyiydi.Tonlarca ağırlıktaki devasa kayalardan ve ölüm tuzaklarıyla dolu mağaralardan bahsediyoruz.Benden daha deneyimli adamlar bile işin içinden çıkamayıp pes etti.Yanlış anlama,sözüm meclisten dışarı.Ben çok cesaretliyim,her yere girerim,bana hiçbişey olmaz diyip te sonra korkudan altına işeyenleri de tanıyorum.İki arkadaş konuşurken veya klavyede yazarken ben yaparım demek çok kolay.Ama gerçeklerle karşıkarşıya kalınca işin rengi değişiyor.Allaha şükür bu konularda bende yeterince cesaretliyim.Birçok insanın giremediği yere girerim.Askerliğimi Hakkari dağ komando tugayında yaptım.Anlıma emniyeti açılmış,tetiğin boşluğu alınmış G3 dayandı,kılımı bile kıpırdatmadım.
    Herşeyin bir oluru var.Define işiyle uğraşan birçok insan canından oldu.Bu işler deli cesaretiyle olmuyor maalesef.

• Merakla takip ediyoruz gerçekten sıkıntılı bir iş dikkatli olun
  • güzel konu
  • Bulaşmayın bulaştırmayın akrabalardan çok duydum hikaye

• Giresun da bolca define var ama çıkarana daha rastlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.