Şimdi Ara

Define işinden anlayanlar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
9.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulen akşam akşam korkudan ışığı açtım Allah sizi bildiği gibi yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim çevremde 2-3 tanıdığım define ile uğraşıyor adam senelerce milyarlarını döktü hiçbir şey bulamadı ufak değersiz şeyler dışında.

Ben 2 sene önce erzincana gitmiştim orda bir köy vardı dedemlerin ismini unuttum orda kaldım 1 hafta. Daha sonra dedem bir klise gösterdi taa tepede zamanında ermeniler yaşamış gittim baktım alıp götürmüşler.Bir de dağ vardı orda dağa çıktık bir taş vardı işaret görmüştüm sonra ordaki muhtar dedi burda çok kazı yapıldı dedi en tepeye çıktı yarım saatte heryer gözüküyordu definecilerin yerinide gördüm fakat baktığım yer nereden baksan 3-4 km ilerisiydi tepede olduğum için.

O sene bir yer daha gösterdi sol tarafda kalıyordu oda 1-2 km ilerideydi timilus mü öyle bir şey dedi anlattı baktım harbiden böyle yapmacık gibi duruyo sonra muhtar burda çok var dedi hala.

Ben geçen sene tekrar gitmiştim o timilüs müdür nedir orda bir şey kazmışlar adam define buldular dedi sonra daha göremedik dedi.

Ben eminimki Türkiyenin her bölgesinde bir çok yerinde çeşitli defineler var bazıları korumalı bazıları korumasız ama var hala bir çok kimisi biliniyor kimisi bilinmiyor

• Tehlikeli işler. Bir baskınla yıllarca hapis yatabilirsin. Askeriyenin teftişi doğrultusunda yapılan bir kazıdan çıkan değerli şeylerin yarısı askeriyeye kalıyor. Kazı işleri sadece size ait,cebinizden iyi para çıkacak. Zamanında bizde bir baktık bu işlere ama yapılacak işler değil. Dua olayları falan var hoca falan götürün derim bu işlerle ilgilenecek arkadaşlara. Zamanında elimize harita bile geçti. Yerleri bile bulduk ama birşey çıkmadı. Çok kazıldı. Başka bir tanıdığımız heykel falan çıkardı merdiven altı yerlerde iyi paralara okuttu gidip altına arabada çekti. Kazı yeride ônemli yaşam yerlerine yakınsa izin falan yoksa bir yerden bir şikayetle askeriye tepenize çökebilir. Tanıdık bulmak gerekiyor izin işleri içinde yüksek kademelerden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bi papaz bul. Yanina full as cektin mi tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be eskiden dh de böyle zevkli konular olurdu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen parayı bul bağını ben çözerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Sen parayı bul bağını ben çözerim.

Bu konuda uzmanım diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Sen parayı bul bağını ben çözerim.

Bu konuda uzmanım diyorsun

yoo.
    parayı seviyor ve büyüye cine inanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.