Arkadaşlar 31 aralık 2020 persembe defter bedelini ödedik 160 tl, nüfüs müdürlüğünden ise pasaport başvurusu için randevu alamadım o gün. 2021 e girdik defter bedeli 180 tl olmuş ve 7 ocakta randevu aldık aradakı 20 tl farkı nerden ödeyebirim ziraat bankası içerden yapmıyor atmden yapılacak diyor ama atm de fark bedeli yok direk 180 tl gösteriyor. |
Defter bedelinin farkını ödeme Yardım
-
-
Nüfus müdürlüğüne gidince sana yol gösterirler. Belki de fark istemezler.
-
Randevu saatim var gittigimde kabul olmazsa tekrar randevu almam gerekecek ve ilceden merkeze gidiyorum yakin bi ilcede degil merkeze
-
Nüfus müdürlüğü hangi bakanlığa bağlı ise orasının çağrı merkezini arayıp sor, herhalde bir IBAN verirler oraya yatırırsın.
-
vergi dairesine yatıracaksınız
-
Hocam ne yaptınız? -
180 tl yatirdım tekrar. 160 tl odedigim dekontun arkasına işlem görmemistir kaşesi bastilar pasaport çıkartirken, bu hafta vergi dairesindrn 160 tlyi geri alacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gunerkartalova180 tl yatirdım tekrar. 160 tl odedigim dekontun arkasına işlem görmemistir kaşesi bastilar pasaport çıkartirken, bu hafta vergi dairesindrn 160 tlyi geri alacağım.
Yeniden para yatırtırlar diye tahmin etmiştim ama açıkçası yazmaya çekinmiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X