Şimdi Ara

Değer kaybı vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 ay önce kaza yaptım. Suç bende.
    Masraflari sigorta karşıladı. Ama 4 bin lira değer kaybı çıkmış. Sigorta 3 bine yakın vermiş. Burdan bin lira kalmış.

7 gün serviste kalınca karşı tarafın arabası araç vermişler onun kiralık ücreti de 800 gibi bişey...

Karşı taraf yeniden değer tespiti vs yaptırmış mahkemeden kağıtlar geldi vs. Bunlar da 1000 lira gibi bişey . Durum bu.

Değer kaybındaki fark beni ilgilendirir mi? Kiralık ücreti de karşı tarafın kaskosu karşılıyormuş aslında neden benden talep ediyorlar? Karşı tarafın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sahibinden resimler alınmış. Hepimiz biliyoruz ordaki arabalarda pazarlık payı konularak fiyat yazılıyor. Değer kaybı olarak 3 bin yakın bişey almışlar bin lira için ne gerek vardı avukat dava vs numaram var arasa hallederdim. Neyse

Bugün karşı tarafın avukatı aradı . 3 bin lira gibi bi ücret talep ediyor. İstersen dava acmayalim uzlaşalim diyor. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkür ederim simdiden....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplanturk20 -- 9 Ocak 2019; 21:32:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan
    cep numaramı özelden yazıyorum, arayın telde anlatın elimden geldiğince yönlendireyim sizi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değer Kaybı Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Değer kaybı ve imm
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.