Şimdi Ara

DEĞER Mİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende g2 32 gb var. 1170 liraya aldım 2014 eylulde adam diyorki 100 lira ver sana z2 vereyim takaslayalım diyor. Sizce 100 lira vereyim mi ? Onun cihaz 1 aylık beniki 8 aylık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantikli alisveris bence,daha yeni cihaza gecmis olacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: superwera

Mantikli alisveris bence,daha yeni cihaza gecmis olacaksin.

Cihazda sorun yok diyor ama bilmiyorum güven olur mu
  • Eger ki kisi tanidik bir kisi ve urunun orijinal z2 olduguna eminseniz mantikli bir takas olur.
    Tabii burada kisinin guvenilir olmasi cok buyuk onem tasiyor. Dikkatli olun.

• Karsi taraf icin hic mantikli bir takas gibi gozukmuyor, telefon sorunlu olabilir, yurtdisi cihazi olabilir, calinti olabilir dikkatli olun.

• O riski almaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

Karsi taraf icin hic mantikli bir takas gibi gozukmuyor, telefon sorunlu olabilir, yurtdisi cihazi olabilir, calinti olabilir dikkatli olun.

Katılıyorum. Bi sıkıntısı vardır büyük ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer tanıdık bi adamsa ve ürünün temiz olduğundan eminsen gayet mantıklı olur.
    Bi bit yenği varmış gibi geliyor ama.

• Her konuya girip Sony(Z2-Z3) savunuyorsun ama olay kendine gelince bize mi soruyorsun kardeşim ? Nasıl bir insansın sen anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

Her konuya girip Sony(Z2-Z3) savunuyorsun ama olay kendine gelince bize mi soruyorsun kardeşim ? Nasıl bir insansın sen anlamadım

Sony trollü çünkü. Ama kendine ucu dokunacak olursa pır pır eder arkası. Şunları adam yerine koyup cevap yazıyorlar bir de.
  • Adam güvenilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Adam güvenilir mi?

Degil forumda bir kac arkadastan duydum stevejones diye biri varmis azimlesican ve donankmhabertavsiye o adamin yan hesaplari. Bir cok hesabi varmis banlanmis surekli hesap acip sony trollugu yapmaya devam ediyormus. Ates olmayan yerden duman cikmaz. Zaten takip rt biraz donanimhabertavsiye ve azimlesican her yere z2 en iyisi z3 en iyisi yazip duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyzeAbi -- 23 Nisan 2015; 14:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyzeAbi

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Adam güvenilir mi?

Degil forumda bir kac arkadastan duydum stevejones diye biri varmis azimlesican ve donankmhabertavsiye o adamin yan hesaplari. Bir cok hesabi varmis banlanmis surekli hesap acip sony trollugu yapmaya devam ediyormus. Ates olmayan yerden duman cikmaz. Zaten takip rt biraz donanimhabertavsiye ve azimlesican her yere z2 en iyisi z3 en iyisi yazip duruyor.

steve jones bir dh efsanesidir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.