merhaba yks 2023 de 30k sıralama yaptım çukurova cenge yerleştim.Her zaman bilgisayarın donanım ve yazılım kısmına ilgi duymuşumdur bu yüzden donanım kısmını cengde olacağını zannettim ve burayı tercik ettim (deprem korkusundan kocaelini yazmadım) ama donanım daha çok eemdeymiş.EEM derslerine baktım ve elektronik çok ilgimi çektiii ama elektrik kısmı hiç ilgimi çekmedi sizce DEĞER Mİ ELETRONİK DERSLERİN İÇİN ELEKTRİK DERSLERİ GÖRMEYE? |
DEĞER Mİ

-
-
Hangi okula geçeceksin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ege istiyorum ama bazıları teknik üniversitedaha iyi olur diyor belki estü
-
Kocaeli mühendislik eğitimi çağ dışı piyasaya amele olarak yetişirsiniz gelmeyin. Kocaeli elektroniği bırakıp yeniden hazırlanıyorum bu sıralama da çoğu üniversite aynıdır. Elektronik eğitimi hiç beklediğin gibi bir şey değil. Tamamen çağ dışı 80-90'lar kafasıyla eğitim veriyorlar. Zaten kadroya baktığında çağa ayak uydurmuş sadece 2-3 akademisyen olduğunu görürsün. Gerisi keyfine bakıyor öğrencileri iplemiyorlar bile. Bu dediğimi hiç bir hoca söylemez sana her şey mükemmel sıkıntı varsa öğrencidedir kafası ilköğretim ortaöğretimde olduğu gibi. İsim vermiyorum bu sene 2.sınıftım hoca derse gelmedi haliyle biz de dağılacaktık. Neyse bir süre sonra hoca geldi adam bir şeyler gevelemeye başladı sonra dedi ki"3 kuruş paraya bir de lisansa derse geliyoz neyse". Şimdi durum bu ben olanı söylüyorum bir yargılama amacım ya da çok para alıyorlar demiyorum. Derslere giren her hoca farkında bölüm iyi mi güzel mi geleceği var mı vs. Tabi bu arada bölüm,üniversite çok güzel öğrenciler sıkıntılı yersen:D. Bu dediklerim kocaeli için geçerli ama aynı sıralamada aşağı yukarı her yer aynıdır ya da daha beterdir. Velhasıl kelam İTÜ,ODTÜ,BOUN falan hariç mühendislik demek piyasaya amele yetiştirmek demektir bunun farkında ol ona göre kariyerini çiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 15 Kasım 2023; 1:38:25 >
-
Hedefiniz ne hocam kaçıncı sınıfta bıraktınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.sınıftım hedef olursa Tıp olmazsa Diş inşallah.
-
Gtü elektronik eğitim olarak iyi ama çok zor diyorlar
İstersen bi araştırabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında güzel bir bölüm üniversite kombini tercih yaparken fark etmemişim ama şu beklenen deprem beni korkutuyor
-
Ege Üniversitesi, Kocaeli, Sakarya ve Akdeniz Üniversitesi tarzı okullardan daha iyidir. Mezun olunca Ege Üniversitesi forsuyla kolaylıkla iş bulabilirsiniz. Ege Üniversitesi, YTÜ ve Hacettepe Üniversitesi standardındadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 15 Kasım 2023; 17:30:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X