s.a sevgili forumdaşlarım; Sıfır araç alma niyetim var peugeot 408 1.2 benzin peugeot 3008 1.2 benzin cupra formentor 1.5 benzin kia sportage 1.6 benzin hundai tucson 1.6 benzin fiyat olarak hepsi birbirine yakın,önceligime göre sıraladım. SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUM SİZ OLSANIZ TASARIM SORUNSUZLUK KALİTE KONFOR GÜVENLİK AİLEYE UYGUNLUK KRİTERLERİNİ BAZ ALARAK HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ? |
değerli görüşleriniz
-
-
Hepsi güzel araba kia kasa güncel kaliteli bir araç
408 bulunabilir mi bayilerde varsa içlerindeki en güzeli motor çok güçlü olmasa da vergi avantajı var
3008 yeni kasa yeni yıla geliyor dizelini kullanıyorum oldukça memnunum kasa değişeceği için 2. Veya 3. tercihe koyardım
Hyundai etrafımda çok var ama ben bu markaya nedense ısınamıyorum malzeme kalitesi içime sinmiyor
408 ilk tercihim olurdu sonrasında Spo veya 3008
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan bende dizel 3008 kullanıcısıyım artık benzine gecmek niyetim var çok km yapmıyorum.408 önceliğim formentor da çok hosuma gidiyor ama aile için küçük biraz
-
Ben bunlardan alacak olsam Cupra Formentor almayı isterdim.
-
Fotmentoru test ettim bugun biraz kucuk ve cok ses aliyor yoksa cok yakisikli araba
408 mantikli guncel yeni model az yakar tûp takiliyor mu ? Bugun peugeot rcz vardi tuplu motoru uyumlu brc taktim demisti benzinlikteki adam.
1.2 2020 grandline aracimiz vardi daha once suan kullandigim dizel 3008 kadar yakiyordu nerdeyse yani az yakiyor bu motorlar performansida guzel.Mantigim herturlu 408 diyor ama gönlüm nedense formentordan yana nasil etkilediyse beni artik dis gorunusu cok guzel. bu kadar guzel arabanin ic dizayni , konforu ve yalitimi bu olmamaliydi okudugum kullanici yorumlarinda arkadaki kisileri uzun yolda bile rahatsiz edecek kadar konforsuzmus.
408 e tup takilmiyormus subap eritme sorunu cikariyormus su alttaki spor mercedese bile sorunsuz uyumlu olan lpg sistemi yeni model arabaya takilmiyor saka gibi.
https://www.sahibinden.com/s/GiTClsQ3
Bizim sitede de emekli polis muduru var seat toledosu vardi habire lpg arizasi veriyordu adam bikti satisa cikardi megane 2 alacakmis. Bana dedigi durust adamsan 3 kurusa yasar gidersin rusvet yeseydim bende alirdim sifir araba benzinli binecek gucum yok keske olsa da ugrasmasam lpg ile demisti
408 tabiki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba.
kia sportage, hundai tucson makyaj gördü ve görecek (elendi)
peugeot 3008 kasa değiştirdi (elendi)
cupra formentor DSG (elendi)
geriye sadece 408 kaldı!
Hayırlı olsun
*Hepsini kullandım*
-
Cupra veya 408 den hangisi uyguna gelirse alacagim ikiside cok guzel duruyor.Cupraya daha yakisikli duruyor sanki
Tucson özellikle 4 Çekeri 408'den iki gömlek üstün. Net!
-
Gereksiz kaba duruyor tucson
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X