Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helpgod

hangi sikintilardan dolayı servise verdiğinizde degisim karari cikti acaba. bende L925 var. bataryası az gidiyor ve cok isiniyor. sert kikif olmasina ragmen oyun oynarken veya webde gezerken elde tutmak cok zor ates gibi oluyor. bu sikintilar ile değişim mumkun mu acaba. cevaplar icin tesekkurler simdiden.

Aynen bende memnunum cihazdan ama hızlı batarya bitiyor, ısınıyor arada. Vereyim değiştirsinler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar. 3 gün önce teleservice giden lumia 1320 telefonum için son durum yedek parça bekliyor idi düne kadar. Bugün tamir bilgisi cihaz değişimi yazmışlar. Hadi hayırlısı bakalım. Başladı maceramız. 1320 için teleservice hangi telefon ile değişim yapıyor bir bilginiz var mı?
    Microsoft 640 xl önerir sanırım. Fatura tutarım 899 tl. Microsoft cihazın kutusu ve kutu içeriğini istiyor mu? Bende hiçbiri yok. Cihaz 2. el.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthero15 -- 30 Ocak 2016; 13:18:39 >
  • losthero15 L kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı hocam en az 2 ay beklersiniz
    Benim cihazada değişim çıkalı bir buçuk ay oldu bekliyorum
    Şubat ayının sonu gibi gelir diye umud ediyorum benim cihazın veya Martin ilk haftası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 30 Ocak 2016; 14:40:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25.08.15: 920 servise verdim
    10.09.15: Değişim kararı verildi
    28.01.16: 920nin artık üretilmediğini bildiğim için üst model bekliyordum. Telefonumun fatura fiyatı 1.549tlydi.
    Üst model olan 930 verdiler. Teşekkürlerimi sunarak teleserviceden ayrıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

25.08.15: 920 servise verdim
    28.01.16: 920nin artık üretilmediğini bildiğim için üst model bekliyordum. Telefonumun fatura fiyatı 1.549tlydi.

Hocam 5 ay mı bekledınız degısım cıhazını bızım durum vahım desenıze 40 gün oldu daha..Bugün mıgrosoftu aradım 30 iş günü dolmuş bız ılgılenelım dedıler güya yardımcı olacaklar 925 ıme karsılık 640 önerdıler dalga gecer gıbı sebebını sordum fatura tutarınız düşük dıyor bende muadıl yada ust sevıye gondermenız gerekıyor dedıgımde o zaman teleservısı beklıyın dedı bıraz hararetlı bı konusmadan sonra kızıp kapattım ..Hayır ister 750 olur ıster 1750 sonucta degısım verılen cıhaz 925 modelı ve esdeger bı cıhaz yada en azından 830 flan önerseler neyse dıcem ama tutumuş bana 640 verelım dıyor.Artık benım teleservısı beklemekten baska sansım yok ve sızın gıbı cok uzun sürmez ınsallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 1 Şubat 2016; 20:31:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

25.08.15: 920 servise verdim

Hocam 5 ay mı bekledınız degısım cıhazını bızım durum vahım desenıze 40 gün oldu daha..Bugün mıgrosoftu aradım 30 iş günü dolmuş bız ılgılenelım dedıler güya yardımcı olacaklar 925 ıme karsılık 640 önerdıler dalga gecer gıbı sebebını sordum fatura tutarınız düşük dıyor bende muadıl yada ust sevıye gondermenız gerekıyor dedıgımde o zaman teleservısı beklıyın dedı bıraz hararetlı bı konusmadan sonra kızıp kapattım ..Hayır ister 750 olur ıster 1750 sonucta degısım verılen cıhaz 925 modelı ve esdeger bı cıhaz yada en azından 830 flan önerseler neyse dıcem ama tutumuş bana 640 verelım dıyor.Artık benım teleservısı beklemekten baska sansım yok ve sızın gıbı cok uzun sürmez ınsallah.

Değişim de fatura fiyatına bakılıyor diye biliyorum,yani en azından benim fatura fiyatıma göre telefonu verdiler. Sizde sonuç ne olur bilmiyorum fakat 930 vereceklerini düşünmüyorum. Ama umarım size de 930 verirler. Cihaz cidden güzel,keşke işletim sistemi de bi o kadar güzel olsa. Sevgilerle.

• bugün teleserviceyi aradım.
    hala bekliyoruz dedi 04,12,2015 de servise verdim değişim kararı vermişlerdi hala beklemeye devam.ben teli 2.el aldım.müşteri hizmetlerindeki bayan eğer o kişiye ulaşabilirsen para iadesi yada işlemleri hızlandırma adına o kişiyle görüşülebilir dedi bende o kişiye ulaşabilirm telefonu var ama güven probleminden dolayı o kişiyi aramak istemedim bayanda o zaman bekleyin elbet cihaz gelir dedi.
    durumlar böyle.
    gelişme olan var mı başka.
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyim hala umudum bu ay sonu veya Mart başı umarım gelir cihazlar 16.12.2015 ten beri bekliyorum geçen hafta arkadaşıma 930 göndermişler di o benden 1 ay öncesinde vermişti 1020 cihazını bende bu ay sonu gelir diye umitliyim bakalım

• Daha bekliyor musunuz arkadaslar
    Ben winphone ve teleservice illetinden kurtuldum.930 güzeldi ancak sistemi artik biktirdi , yok su önizleme surumu yok evrensel uygulamalar gelecek denmesi, vs.vs ileride wp tekrar alabilirim.Eli yüzü düzgün uygulamalari olursa ama gidisat iyi yonde gorunmuyor.

• einlied kullanıcısına yanıt
    Suan için mecburum cihaz gelsin hele Bi bizde duruma göre yolumuza bakarız dediğin gibi gidişat kötü

• Burak** kullanıcısına yanıt
    İnsAllah tez zamanda kavusursunuz yeni cihazlariniza, Bakalim zamanla ne değişecek sistemde.Subat-Mart 2017 yi bulur gibime geliyor :)

• einlied kullanıcısına yanıt
    aynen bu gidisle bi cacik olmaz
  • Bende 925 i bugün gönderdim ısınınca ekran renkleri değişiyor parlaklık artıp azalıyordu muhtemelen değişime girecek bakalım ne olacak

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    merak etme degisim cikarsa 2 ay bekler sonucunda 930 kapar yola devam edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

merak etme degisim cikarsa 2 ay bekler sonucunda 930 kapar yola devam edersin

Yedek telefon ayarladı allahtan merak ettiğim 640xl önermesinler de bakalım artık sansimiza :)

• 18 aralık2015 tarihinde lumia 925 telefonumu açma kapama düğmesindeki arıza nedeniyle teleservise verdim.değişim kararı çıktı.4 şubat 2016 tarihinde microsoft aradı ve istersem lumia640 veya lumia640xl verebileceklerini söylediler.ne yapmamı önerirsiniz.Bu telefonların lumia 925 den daha iyi olduğunu söylediler.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: prehagi

18 aralık2015 tarihinde lumia 925 telefonumu açma kapama düğmesindeki arıza nedeniyle teleservise verdim.değişim kararı çıktı.4 şubat 2016 tarihinde microsoft aradı ve istersem lumia640 veya lumia640xl verebileceklerini söylediler.ne yapmamı önerirsiniz.Bu telefonların lumia 925 den daha iyi olduğunu söylediler.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Dengi 830 veya üzeridir ya. 640 xl de ois yok rich recording yok mesela sanırım bana da onu önerecekler fatura tutarın neydi

• fatura tutarım 1199 lira
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    1199 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: prehagi

1199 lira

Benim de 1215 lira, bunlar ellerinde var diye kolaylarina mi denk geliyor anlamadım ben 830 veya üzeri 930 teklif etmelerini beklerdik çünkü böyle değiştirenler olmuştu yahu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.