Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para iadesi de bu kadar uzun surecekse bende değiştirirdi sanırım xl ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    microsoftu ararsan sana onerecekleri 640 xl olur ama ben beklicem dersen 930 gelme olasiligi yuksek orneklerini bi cok kez gorduk bunun
  • prehagi P kullanıcısına yanıt
    ayni tarihlerde vermisiz cihazi seni yine aramislar ama beni ne arayan oldu ne soran bukadar zaman bekledik birazdaha bekleyip servisin gonderecegi cihazi bekleyin derim
    bende 1020 vermistim kamera ariazasi nedeniyle degisim cikti buyuk bi ihtimal 930 gelir diye dusunuyorum

bana o teklifleri sunmasi 1020 gibi bir cihaz icin komik olur heralde

ama bi ihtimal bu ay sonu veya bir dahaki ay basi belli olur gibi bakalim

zaten kanunen servise vermis oldugunuz cihazinin aynisi yoksa mecburen bir ust model vermek zorunda uretici arastirip bakabilirsiniz
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    Aynen o yüzden bende bekleyeceğim

• Bekleyın arkadaslar bende 23 aralıkda vermıstım 925 i 640 teklıf ettıler mıgrosoft sanırım elındekı 640 yada 640 xl leri bu sekılde stok erıtıyor ve tüketıcıye verdıgı degerıde gösterıyor bana dedıklerı fatura tutarına gore işlem yapılmasıymış böyle sacma bısey duymadım yasal olarakda muadıl yada üst sevıyedır olması gereken yanı ıphone 5s gonderıyoruz ama faturaya bakıp sıze ıphone 4 gonderelım demelerı gıbı bısey bence.
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Dostum peki sonra ne oldu birde sorunu neydi telin

• Batarya degısımı ön kamerya toz gırmesı bırde arada hoparlörde patlaklık oluyordu.Suan teleservısı beklıyorum dedıgım gıbı baklaım artık ne gönderırlerse.
  • arkadaşlar microsoftu aradım ve teklif ettikleri 640 ve 640xl telefonların 925 in dengi olmadığını ve istemediğimi söyledim.Onlarda bu teklifi faturaya göre yaptıklarını yapacak başka birşeylerinin olmadığını söylediler.Bende faturamın 1199 lira olduğunu teklif edilen telefonların değerinin bu kadar olmadığını söyledim.Yapacak başka şeylerinin olmadığını ve bundan sonra teleservisin bana telefon vereceğini, onlarında faturaya göre değil telefonun özelliklerine göre davrandıklarını söyledi.Bende bu durumda tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyledim.Pazartesi ilk işim tüketici hakem heyetine başvurmak olacak.keşke 20 iş günü dolar dolmaz yapsaydım bunu.Facebook da teleservis mağdurları diye bir grup var.orada da hemen tüketici hakem heyetine gidin diyorlar.
  • prehagi P kullanıcısına yanıt
    bence birazdaha disini sikmalisin dostum bukadar beklemissin biraz dah bekle derim cunku 925 gonderip te 930 alan arkadaslar cok ama kesin degil tabi yinede ne gonderir sevis bilemem
    eger beklemek istemiorum dersen ona bisi diyemem

hakem heyetine verip te tabi hakkini sonuna kadar aramalisin oda biraz uzun surebiliyor benim bildigim 3 aya yakin

bende senin durumdayim cunku.
  • Beyler olay basit gördüğünüz gibi. Çoğu kişi beklerse 3 4 ay 930 veriyor teleservice.
    Ben 1320 ye 30 günü bekledim. Çokta memnun kaldım 7 günde belge ve kutuyu ileterek 640xl telefon geldi.

Bu tercihleri olmayanlar 20 iş günü hakem heyetine başvurup para iadesi talep eder. Yani 3 seçenek var. Bekle 930 al. 30 iş günü sonu 640 640xl al. Yada 20. iş günü hakem heyetine git.
  • benim şu an 62 gün oldu hala beklemeye devam.bugün microsoftu ve teleserviceyi aradım ikiside kapalı.normalde cumartesi çalıyorlardı ama artık çalışmıyorlar galibe.ne yapcaz bilmiyorum. teli ikinci el almakta sıkıntı her ne kadar faturası garantisi olsada.ne yapacaz bilmiyorum.sahibinin teli var ama şimdi arayıp ne diyecen sıkıntı olur mu olmaz mı bilmiyorum ayın 15ine kadar bekleyip ondan sonra fatura sahibini arayıp durumu anlatacam.başlayacam bunlarada 930unada verecekleri altı üstü bi telefon kutusuz garantisiz neyin derdinle bunlar.avrupa microsoft lumianın email adresini bilen var mı google translate ile iyi bi mail yazacam bunlara.
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Dostum benim cihaz 47 gun sonra ulasti elime, dediklerini yapsan da nafile.Ms ve teleserviceyi aradim.Degisen bisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: einlied

Dostum benim cihaz 47 gun sonra ulasti elime, dediklerini yapsan da nafile.Ms ve teleserviceyi aradim.Degisen bisi yok.

anladım kardeş sağolasın. inşallah banada ve benim gibi bekleyenlere en kısa zamanda verirler inşallah.
  • Benım bu işten anladıgım servis gelen tüm cıhazlara degişim verıyor ellerınde stok olmadıgı ve ms de bu durumu takmadıgı ıcın bızde öylece beklıyoruz.Aslında yasal olarak 20 iş günü sonunda bu işin çözülmesi gerekir fatura benım adıma olsa yapacagımı bılıyorum ama degil işte mecburen beklıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Benım bu işten anladıgım servis gelen tüm cıhazlara degişim verıyor ellerınde stok olmadıgı ve ms de bu durumu takmadıgı ıcın bızde öylece beklıyoruz.Aslında yasal olarak 20 iş günü sonunda bu işin çözülmesi gerekir fatura benım adıma olsa yapacagımı bılıyorum ama degil işte mecburen beklıyorum.

Aynı dertten muzdaribiz hocam
    Sizin kaç gun oldu cihazı vereli.

• 45 gün oldu hocam..
  • yasal olarak şuan 640 ve 640 xl veriliyor stokta başka cihaz olmadığından veya yurtdışından farklı model uzun sürelerle bekletiliyor
    peki lumia 950 ve 950 xl stoklara girince,
    920 - 925 gibi cihazlara bunları mı teklif edecekler, değiştirecekler ?
    yoksa insanları bekletmeye devam mı edecekler ?

yasal olarak durum nedir ? haklar nelerdir ?
  • wagenhaus W kullanıcısına yanıt
    Garantisi devam eden 920 varsa 550, 640, 650 teklif ederler. 1520 dışında 950 pek teklif etmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17.12.05 tarihinden beri lumia.1520 teefonumun.degişimini beklemekteyim.Sizce.son durum.ne olur.(Fatura Yok)

• 17.12.05 tarihinden beri lumia.1520 teefonumun.degişimini beklemekteyim.Sizce.son durum.ne olur.(Fatura Yok)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.