Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hay anasini ya microsoftu aradin mi peki hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    yok ya aramadim hic aramayida dusunmuyorum abuk subuk teklifler yapiyolar
    forumda da goruyoruz yaptiklari teklifleri hep ayni LUMIA 640 adamlarin baska verecek cihazi yok sanirim piyasada

mecbur bekliyorum arayipta sinirlerimi hoplatmak istemiyorum

ama benim dusuncem bu ay sonu veya mart basinda bi gelisme olurdi ye dusunuyorum bakalim yaklasik 2 ayda bi degisim cihazlarini
    gonderiyolar sanirim servislere bakalim bekleyip gorucez.
  • Benim cihaz bugün kargoya verildi,darısı diğer arkadaşların başına inş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Benim cihaz bugün kargoya verildi,darısı diğer arkadaşların başına inş

Cihaz neydi ne zaman verdin anlatsana detaylari

• Hocam ne kadar süre beklediniz cihazı bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Burak** kullanıcısına yanıt
    Takasla elime geçti Lumia 1520 ama sorunlu çıktı,25 aralıkta kargoya verip teleservicee gönderdim,20 işgünü doldu direk microsoftu aradım,10 işgünü içinde teleservice cihaz gondermezse tekrar arayın cihaz teklifi yapalım dediler,10 işgünü daha bekledim ve aradım,sıfır 1520 verelim mi dediler (aynı model ama siyah renk) kabul ettim,dediklerine gore servis sadece sıfırlanmış cihaz gönderiyormuş,bunlar ise kapalı satış paketi,bakalım yarın gorcez açılmamış kutu mu? Herneyse,bunu kabul edince boran danışmanlık ertesi gun Belgeleri gonderdi maille,imzalayıp hemen geri gönderdim,ellerine ulaştı servis de eski cihazı onlara honderdi,onlar da bugün yenisini verdi kargoya

Özet; 25 aralık-10 şubat bekleme suresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 10 Şubat 2016; 20:11:32 >

• Ms degisim yapmis size hayret 640xl verelim dememisler fatura tutari ne kadardi acaba bilgi verirmisiniz?

• Yani bize gelecek üst modeller 930 yani kullanılmış mı olacak bunumu anlayalım.

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Dediler hocam,onu da teklif ettiler şuan 1520 ya da 640 xl var hangisini istersiniz dediler,bende tabiki 1520 dedim,beni hiç uğraştırıp uzatmadılar çunku 2799₺ faturası vardı,sahibi saolsun evkutdan almış

• kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Kullanılmış değil de sıfırlanmış cihaz oluyor hocam genelde,bu şekilde cihazları çope atmıyorlar ki,gerekli parçaları kasayı sıfırlayıp serviste değişime veriyorlar. Ama gönderdiğinizden farklı cihaz gelirken nasıl olur onu bilemem,cunku değişimden gelen 930lar kapalı kutu geliyor diye biliyorum

• O faturaya ne isteseniz gönderirlermis zaten yada 950xl flan fena olmazdı.Hayirli olsun diyelim yeni telefonunuz.

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Saol hocam,950xl için henüz ülkemizde satışa çıkmadığı için öneremeyiz dedi,satışa çıkmasını bekleyelim o zaman dedim,ama yasal olarak aynı cihazın sıfırı olmazsa ust model gönderilir,sizin cihazınızın sıfırı var o yüzden olmaz dedi,peki dedim

• quote:

Kullanılmış değil de sıfırlanmış cihaz oluyor hocam genelde,bu şekilde cihazları çope atmıyorlar ki,gerekli parçaları kasayı sıfırlayıp serviste değişime veriyorlar. Ama gönderdiğinizden farklı cihaz gelirken nasıl olur onu bilemem,cunku değişimden gelen 930lar kapalı kutu geliyor diye biliyorum

Hocam fatura sahibini felan sordular mı.

• kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hiç karıştırmadılar onu

• fatura tutarınız yüksek diye 1520 stoklarımızda mevcut diyorlar ve gönderiyorlar. bize gelince stokta yok yurtdışından gelecek diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 10 Şubat 2016; 22:42:12 >
  • quote:

Yok hocam hiç karıştırmadılar onu

Hocam peki sizin cihazın kutusunu ve aksesuarlarını teslim ettiniz mi? İstediler mi onlarıda?

• Aynen dediğin gibi hocam. Bana aynısını deseler "o zaman gönderin hacı 950xl" diyeceğimi bildikleri için hemen kargoluyorlar

• Naptın o işi? Geldi mi yeni 1520'n?

• losthero15 L kullanıcısına yanıt
    Hocam aksesuar olarak zaten kulaklık yoktu bana geldiğinde,garantiye de sadece kutu ve telefon gönderdim sarj aleti göndermedim. Daha sonra telefon servisten boran danışmanlığa gönderilirken de hiç karıştırmadım "kulaklık yok,sarj aleti göndereyim mi?" diye. Bakalım aksesuarlarla mı gönderecekler,yoksa eski kutusunda sadece yeni cihaz mı

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Bugün kargoya verdiler hocam,yarın teslim alıyorum inş

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.