Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta Şarj soketi bozulan Lumia 925 cihazımı gönderdim teleservise. Arayan soran olmadı, sadece referans nolu bir sms gelmişti ilk gün. Dün görünüşe göre sıfır bir lumia 925 kargodan elime ulaştı, yenilenmiş ürün diye tahmin ediyorum. Ben de başka telefon teklif ederler diye bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: moozcan

geçen hafta Şarj soketi bozulan Lumia 925 cihazımı gönderdim teleservise. Arayan soran olmadı, sadece referans nolu bir sms gelmişti ilk gün. Dün görünüşe göre sıfır bir lumia 925 kargodan elime ulaştı, yenilenmiş ürün diye tahmin ediyorum. Ben de başka telefon teklif ederler diye bekliyordum

çok şanslısınız :)) 20 iş gününü geçti beklemekteyim. umutlarım mart ayına kaldı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo paketini görünce ben de çok şaşırdım, heralde basit bir şekilde tamir ettiler diye düşündüm ilk anda. Şarj soketi değiştirmek gibi. Ama 640 falan teklif etselerdi daha iyi olurdu bence :D
  • moozcan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam çok şanslısın iki ay oldu halen bekliyoruz

• Şafak sayıyoruz mübârek 70 gün oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    hic sorma en azindan safak sayarken cikicagin tarihin belli bunda bekle bekle bi sonuc yok cildirmamak elde degil
  • quote:

geçen hafta Şarj soketi bozulan Lumia 925 cihazımı gönderdim teleservise. Arayan soran olmadı, sadece referans nolu bir sms gelmişti ilk gün. Dün görünüşe göre sıfır bir lumia 925 kargodan elime ulaştı, yenilenmiş ürün diye tahmin ediyorum. Ben de başka telefon teklif ederler diye bekliyordum
    İnşallah benim telefonumun yerine de sıfır bir 925 gelir zira ben çok memnundum telefondan. Hem hafif hemde performans olarak ben çok memnundum. Gerçi ben 8 Ocak tarihinde gönderdim. Benim telefon telesesservis diye bir firmada.
  • quote:

sıfır kapalı kutumu geldı 925 yoksa sadece telefon olarakmı?
  • Bende 925i verdim degisim cihazi bekliyorum. Belki yurt dışından cihazlar geldi de dagitmaya basladilar

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    sıfır kapalı kutu değil, yenilenmiş bir tel olabilir. Light swap pack yazılı beyaz, ince bir kutu içindeydi. Kasa sıfır, üzerinde jelatini var falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moozcan -- 13 Şubat 2016; 22:58:18 >
    Cihaza siki bir test yaptin mi ısınınca renkler dln birbirine giriyor mu vs kontrol etseydin sorunlu cihazlarla degistirmemislerdir umarim

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Light swap pack yazılı kutunun üzerinde 5 Şubat 2016 gibi bir tarih var. Bence bir parti değişim cihazı gelmiş olabilir.
    Haci mutlaka şöyle bir test yap 1 ay boyunca dene bakalim. Telefonu en cok isitan oyunu uzun bir sure oyna bakalim parlaklik ve renkler sapitacak mi bir dene bence

• swap cihazlar yenilenmiş oluyor

• haber yok dimi daha.
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    malesef beklemeye devam
  • Benim durumum daha da kötü. Telefonu verdik elimizde sadece bir tane teslim makbuzu var. Serviste hangi aşamada olduğunu bilmiyorum. Sadece gönderdiğim yerden 29 Ocakta değişime girdiğini söylediler. Sitelerinde cihaz takip bölümü var ama çalışmıyor. Bir kaç gündür siteleri de kapalı.
  • zbahadir Z kullanıcısına yanıt
    Daha demin girdim 2 gun once duzelmisti tekrar dene istersen

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    arkadaslar oz once microsoftu aradim durumu belirttim maduriyetimi gidermek adina size cihaz teklifinde bulunalim dedi bende tamam dedim
    fatura istedi facebook sayfasindan gonderebilirsiniz dedi gonderdim bakalim ne teklifi yapicaklar merak ediorum 1-2 saate terar arayip ogrenicem

bilmiyen arkadaslar icin cihaz lumia 1020 fatura bedelide 1339 tl
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.