Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar az önce aradım microsoft u adamlar 640 ve 640 XL den başka cihaz önerisi yapmıyor stoklarında bu cihazlardan başka cihaz yokmuş haftaya tekrar arayın dedi stokta bir degisiklik olursa tekrar bir cihaz önerisinde bulunuruz dedi

Diyecek söz bulamıyorum artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Teleservice değil benim servis telesesservis aynı firmalar değil. Bugün database hatası veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    senın telefon kaç iş gününü geçirmişti değişim surecınde
  • zbahadir Z kullanıcısına yanıt
    pardon karıstırmısım yaw
    45 iş günü oldu sanirim

Servise göndereli 2 ay oldu tam

Ayiptir ya 2 ay ne demek be microsoft fark yarat artik yahu

Sorun değil. :)
    Süreci takip edememek müşteriye haksızlık. Satana kadar canım cicim sattıktan sonra kimse kimseyi tanımıyor :)
    O tireni çoktan kaçırdı microsoft 20 is günü dolduğunda gönderecek ti cihazı ki şaşıracaktık dalga geçer gibi cihaz teklifleri yapıyorlar.

Aynen bakalim benim başıma neler gelecek bekliyorum

• 25 ocak da vermiş olduğum cihazın 20 iş günü ne zaman dolar arkadaşlar? Cumartesi de iş günü sayılıyor mu?
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Cumartesi sayılır,pazar ve resmi tatil sayılmaz hocam.. Senin 17 şubat 20.gun, yani 18 şubatta ara hocam direk microsoftu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Cumartesi sayılır,pazar ve resmi tatil sayılmaz hocam.. Senin 17 şubat 20.gun, yani 18 şubatta ara hocam direk microsoftu

Hocam bunlar 1400 TL fatura ve 1520'ye karşılık 640 XL önermezler herhalde?
  • 20 iş günü dolduktan sonra arasınızda 10 iş günü daha bekleyin diyorlar. fatura tutarına göre teklif edeceğiz diyorlar ve size 640xl teklif edecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 15 Şubat 2016; 20:07:43 >
    valla onerebilirler hocam benim fatura 1340 tl ydi lumia 1020 640xl onerdi adamlar bugun
    stoklarinda baska cihaz yokmus oyuzden bunu onerebiliyoruz diyor
    hayirlisi olsun hocam
  • bugün yine aradım müşteri hizmetlerini artık adamları bıktırdım ne aramak istiyorum ne sormak.bende bıktım valla.ne olacak bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum.yarın tüketici heyetine gidecem ikinci el aldığımı faturamın olduğunu anlatacam dur bakalım ne olacak yarın anlatırım yine size burdan.iyi akşamlar.
    Hocam büyük ihtimal 640xl önerirler,sizin tutardaki faturalara son zamanlarda 640xl öneriyorlar. Siz sıfır 1520 için bastırın çünkü 2 hafta once ellerinde stokta vardı. Benim fatura 2799₺ olunca benim hakem heyetine gitmemi ya da biraz daha beklememi istemediler çünkü bekletseler 950xl önermek zorunda kalacaklardı. Siz yine 1520 için bastırın

• Ayni fatura tutariyla gönderdim iki ay oldu ve 640 önerdiler.1520 vs kesinlikle vermiyorlar sadece fatura tutarina göre islem yapiliyor o yüzden 640 gönderirler sizede..

• kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Ben sana şöyleyim hocam,fatura sahibi ile imzalı bi sözleşme yapın telefonun tum kullanım haklarını size devrettiğine dair,kimlik fotokopisini de alın sonra bize başvurabilirsiniz diyecekler. Ben onu da araştırdım

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.