Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 1520 için 3 ay bekledim değişim olcak diye adamlar anakartı değiştirip yollamışlar cihazdan kılladım sattım yok parasına adam gibi destek yok şuan z2 kullanıyorum 950 xl için takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerefsizlik bu

• 800 lira faturalı 925e Teleservice 930 verir mi 😏 Yasal olarak vermesi gerekiyor.
    Anladığım kadarıyla Microsoft'u falan karıştırmamak lazım bu durumda, beklemek en iyisi gönderdikten sonra.

• lubnatsimehc kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben 2 aydir bekliyorum microsoftun yasalari nasil isliyo bilmiyorum adamlar 1340tl lik lumia 1020 ye 640 oneriyo gerisini sen dusun artik
    bekle bekle bisi de oldugu yok servis desen zaten degisim ciktigi icin cihaza sizi microsofta yonlendiriyo mecburen
    yani ortada kala kaliyosun bekle babam bekle neyi beklediginide bilmiyosun
  • 20 iş günü doldu arkadaşlar hangi numarayı arıyorduk Microsoft ile görüşmek için?
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    0212 375 52 52 microsoftun numarasi
    arayin tabi ama 640 onerirlerse sasirmayin
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    Psikolojik olarak kendimi 2 aya hazırladım ben . Ben üst seviye bir telefon gönderiyorum sonuçta, 925 ya da 930 göndersinler bir zahmet onarım yapamıyorlarsa. Yedek telefon ayarlayıp göndereceğiz bakalım :D Buradan bilgilendirmeye devam.
    925 önlerseler benin cihazim coktan değişirdi:)

İşte önermiyor adamlar elinde kalan cihazı sana kakalamaya çalışıyo
    Elinde de bi tek 640 var adamların stok yok muş güya bakalım hafta başı tekrar aricam yine aynı cihazı teklif ederse bende onlara teklif sunucam
    Para iadesi yapın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 18 Şubat 2016; 15:34:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Siz onu 3 yapın hocam ben 3 e merdiveni dayadım valla

Ağlanacak halimize de gülüyoruz ya nasıl iş ben anlamadım

• Arkadaslar yaklasik iki saat önce aradim teleservisi 2 ay oldu degisim ne olacak diye beklemedeyiz dedi nereye kadar dedim suan bazi cihazlar geldi siraya göre gönderiyoruz sira neye göre dedigimde 4_5 ay önce gönderilen cihazlar var ilk öncelik onlara verikiyor dendi anliyacaginiz bu isin mılkı cikti adamlarin yasal süre zaman vs umrunda degil 4_5 ay nedirya..

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Bende aradim bana da 20 is gününü geçmez dediler degisim icin politika yapmislardir kesin

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Vay be bizde iki ay bekletildik diye kızıp duruyoruz beş ay nedir ya

• merhaba arkadaşlar
    tüketici hakem heyetine gittim bi tane görevliyle görüştüm durumu anlattım ikinci el cihazlar için başvuru almadıklarını söylediler.bende telefonun ilk sahibi yani fatura sahibiyle telefonun tüm haklarını devrettiğine dair bi yazı alsam olur mu dedim görevli de bana pazartesi hakem heyeti toplanıyor gelin onlarla bi görüşün dedi. bence böylede bi sonuç olmayacak gibi.iş yerinde bi arkadaşla görüşürken aklımıza noterden böyle bir yazı almak aklımıza geldi notere gittim sordum böyle bir yazı alabilirmiyim dedim.onlarda yok dedi.böyle bir yazı veremeyiz olmaz gibisinden konuştu ne yapabilir dedim düşündü ve vekalet alırsan belki olabilir dedi.pazartesi hakem heyetine durumu anlatacam nasıl bir yol izlemem gerekiyor diyecem ona göre gerekli bi yol izleyecem en son çare bana satan arkadaşla görüşecem.
    bu arada hergün arıyorum bi sonuç yok,

• kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Ben buradaki hakem heyeti ile görüştüğümde (ankara-Etimesgut) fatura sahibinden kullanım haklarını devrettiğinize dair yazı alırsanız kabul edilir demişlerdi hocam,sen o şekil yap bence,ve konuştuğum kadın bunu direk sotiyledi yani düşünüp tartarak değil,bu da uygulamanın bu şekilde olduğunu gosterir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Ben buradaki hakem heyeti ile görüştüğümde (ankara-Etimesgut) fatura sahibinden kullanım haklarını devrettiğinize dair yazı alırsanız kabul edilir demişlerdi hocam,sen o şekil yap bence,ve konuştuğum kadın bunu direk sotiyledi yani düşünüp tartarak değil,bu da uygulamanın bu şekilde olduğunu gosterir

hocam bende ankara keçiörendeki hakem heyetine gittim gerekirse etimesguta gider yine bilgi alır keçiörendeki hakem heyetine anlatırım.yani adamlara biz yol yordam gösteriyoruz.yoksa işin hallolacağı yok.sinir oldum ya.930 gelecek diye beklerken ana kartı değiştirip tekrar 925 gelmesinden korkuyorum.birde bekle bekle nereye kadar.eski telde internet yok navigasyon yok.... yokta yok.hakem heyetide bekletir en az 2 ay daha ama ne yapacaz bilemiyorum,şimdilik pazartesiyi bekliyorum,
    04.12.2015 den beri beklemedeyim.

Hocam keçiorenden ta etimesguta gelinmez,gerekirse telefon aç.. Bi de sen de ankaradasın madem,haberin olsun Ankara'da hakem heyetleri çok yoğunmuş,ben sorduğumda 6 ayı bulabilir karar çıkması dedi,o yüzden hiç yanaşmayı bile düşünmedim

Bi de aslında senin mantıken bu işi vekaletle çözebilmen gerek hocam,vekaletin kabul edilmemesi gibi bi durum olmaz,adam sana vekalet vermiş olacak ve onun işini sen onun adına halletmiş olacaksın ama burada da 2 sıkıntı var,ilki 80-100₺ arası senden çıkacak boşa masraf,2.si ise karşıdaki adam sana vekalet vermeyi kabul edecek mi? Eğer bu işlerden anlamayan,az biraz da hukuk bilmeyen biriyse tobe yanaşmaz vekalet vermeye,anlatamazsın derdini.. Sen goruş hocam kullanım hakları yazısını kabul ettirmeye çalış,gerekirse dersin bi arkadaşımın başına aynısı gelmişti de Etimesgut hakem heyeti kabul etmişti diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 19 Şubat 2016; 2:01:07 >
  • sağol hocam canavarsın maaşallah.
    anlattıklarına aynen katılıyorum.iş yerinde arkadaşım lumia 1320 sinin servisten ne yenisi nede istediği bir modeli vermediklerinden dolayı tuketici hakem heyetine verdi 28.04.2016 ya gün vermişler oda keçiörene verdi.neyse pazartesi bi görüşecem heyetle tekrardan haberleşiriz çok teşekkür ederim.
  • Microsoft un sitesindeki garanti şartları buyrun bi göz atın arkadaşlar

https://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/uretici-sinirli-garantisi/

9. Madde dikkatimi çekti microsoft hiç yakışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 20 Şubat 2016; 16:13:08 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.