Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 930 kötümü ya okadar bende 1020 vardı kamera olarak iyi değildir biliyorum da diğer özellikleri beni üzermi oyun falan pek oynamam telde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tabiki kotu değil,ben o kıyaslamayı 1520den geçiş için demiştim,tabiki 1020den geçilirse kamera dışında herşeyi daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam sağolun değişimden gelecek cihazı bekliyorum bakalım

• Cihazini degisimden bir ayda alan yok herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    hangi 1 ay hocam 3 cu aya girdim ben

adamlarda 640 xl alcaksin diyor yada servisten gelecek cihazi bekleyin diyo

beklemeye devam yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

hangi 1 ay hocam 3 cu aya girdim ben

adamlarda 640 xl alcaksin diyor yada servisten gelecek cihazi bekleyin diyo

beklemeye devam yani

Abi seni ayri takip ediyorum zaten sen alirsan bizde almış oluruz bu ne ya rezillik abi ya boyle olacagini tahmin ettigimdebln gittim yedek g4 beat aldım windowssuz sürünmece

• Onca parti mal geliyor deyip duruyorlar hala 3 ay bekleyen senin gibi arkadaslarin bizim vs telefonumuz bulunmaz hint kumasi mi nedir ya

Valla anlam veremiyorum artık bende okadar şikayet ve bu durumdan mağdur olan vardi ki bugün microsoftu aradığımda müşteri hizmetleriyle konuşabilmek için 10dk hatta bekletti beni bide yoğunluktan dolayı bekletiyoruz diyo adam anlayın ki durum sıkıntılı

Ya onu bunu geçtimde 1340 TL ye nasıl 640xl önerirsin ya bunu anlamış değilim beyefendi bu cihaz 1020 nin muadili değil diyorum fatura bedelinden bi tek bunu önerebilirim diyor bana e o zaman paramı verin diyorum bunun içinde diyor yasal işlemleri yapmanız gerek diyor tamam

O zaman bende yasal olarak ya cihazımın aynısı gönderin yada bir üst model gönderin diyorum stok yok diyip servisten gelecek olan cihazı bekleyin diyo naparsın şimdi gülermisin ağlarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 22 Şubat 2016; 19:19:42 >
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    Abi kafayi yememek elde degil ya

Durumlar böyle malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Birazdan bende tekrar aricam gecen hafta aramıştım 640xl Önerdi adam 1020 karşılık kabul etmedim tabi başka cihaz yok elimizde dediler haftaya stok yenilenir dedi aricam bakalım neticeler.

Üçüncü aya girdik bakalım ne kadar daha beklicez

Hocam ayak onlar 1520 üretilmiyor ama her hafta belirli miktarlarda elimize geliyor diyolar. Bu nasıl işse artık sakın kabul etme 930'un altında ne verirlerse.

Sen çok biliyorsun bu işleri delikanlı. Telefoncu musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

quote:

Birazdan bende tekrar aricam gecen hafta aramıştım 640xl Önerdi adam 1020 karşılık kabul etmedim tabi başka cihaz yok elimizde dediler haftaya stok yenilenir dedi aricam bakalım neticeler.

Hocam ayak onlar 1520 üretilmiyor ama her hafta belirli miktarlarda elimize geliyor diyolar. Bu nasıl işse artık sakın kabul etme 930'un altında ne verirlerse.

Teldofoncuyum koç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

quote:

Teldofoncuyum koç.

İyi fazla dükkanda kalma fazla radyasyondan bi acayip olmuşsun.

• dün hakem heyetine gittim telefonu ikinci el aldığımı anlattım.telefonu satan kişiden tüm haklarımı devrettim diye bi yazı alsam onlada değişim yada para iadesi için baş vuru yapabilirmiyim dedim olmaz dedi.etimesgutta aynı şekilde bir arkadaşa olur demişler dedim.adam anlatırken biri ordan onlarda bizim meslektaşlar dedi.gerisini hatırlamıyorum.adam lafı kesti yani.neyse ben dedim vekaletname alsam olur mu dedim tabiki olur dediler.yarın nasip olursa sahibinden com üzerinden mesajlaşırken telefon numarası vardı ordan arayacam durumu anlatacam.vekalet parasınıda sordum 70-80 tl arası dediler.100 tl yollayım hallet diyecem.inşallah anlayış gösterir.yarın görüşme yaptıktan sonra yine yazarım buraya.
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Hocam üzüldüm valla şimdi boş yere 100₺ masrafa gireceksiniz ama anlamadığım nokta bana burda olur deyip size orda yok öyle demeleri hatta sizi yalancı çıkarmaları,buna çok sinir oldum. Fatura tutarı neydi? Bari bu kadar zahmete değsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun hocam benimde canım sıkıldı ama neyse inşallah fatura sahibi arkadaş sıkıntı çıkarmaz gün içinde onuda arayıp durumu anlatacam inşallah tamam der.fatura tutarı 1299 tl fena değil.bugün teleserviceyi aradım değişen birşey yok.
  • telefonu aldığım kişiyle görüştüm kendisi öğretmen.
    durumu anlattım vekaletname olayını pek sevmedim ama noterle felan bi görüşeyim ve bu hafta doluyum müsait değilim dedi haftaya tekrar görüşeceğiz.bakalım artık hayırlısı olsun diyorum.
  • Benim 925 için fatura tutarım 1656TL. Bize değişimden telefon gelene kadar 950 o fiyatlara iner herhalde. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbahadir

Benim 925 için fatura tutarım 1656TL. Bize değişimden telefon gelene kadar 950 o fiyatlara iner herhalde. :)
    L930 stoklara gırmiş,

http://www.hepsiburada.com/nokia-lumia-930-pm-telcepnoklu930

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 24 Şubat 2016; 17:35:59 >
  • gelişme olan var mı_?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.