Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iki sefer microsoftun şikâyet birimine mail attım donüş yapan bile yok arkadaşımda yazıyor onada dönüş yapmadılar.ne acayip bir durum. Heralde şu an en çok bekleyen benim 81 gün oldu alıştık ama şaka maka.epey daha bekleriz gibime geliyor. Ben vekalet alabilirsem parayı almaya çalışıcam. Parayı aksam hangi model telefon alacam onada karar veremedim. Ben nokiayayı wp seviyorum ama zerre kadar müşteriye değer yok teknik servisi de yok.samaung HTC lg hiç sevmiyorum iphone belki olabilir ama oda buyuk ekranlar pahali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 650 ne zaman gelir. Lumia 650 teklif ederlerse kabul edecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Birazdan bende tekrar aricam gecen hafta aramıştım 640xl Önerdi adam 1020 karşılık kabul etmedim tabi başka cihaz yok elimizde dediler haftaya stok yenilenir dedi aricam bakalım neticeler.

Üçüncü aya girdik bakalım ne kadar daha beklicez

Hocam ayak onlar 1520 üretilmiyor ama her hafta belirli miktarlarda elimize geliyor diyolar. Bu nasıl işse artık sakın kabul etme 930'un altında ne verirlerse.

Sen çok biliyorsun bu işleri delikanlı. Telefoncu musun?

Kardeş benim telefon servise verileli 29 iş günü oluyor? Ne zaman gelir sence değişim cihazı???

Edit: Pardon hocam, banlıymışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 26 Şubat 2016; 21:20:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Hocam şöyle anlatayım,servis değişim yaparken kanun neyse onu uygular,varsa aynısı yoksa ust modeli,e model de yurtdışından geliyor servis onu bekliyor.. Microsoft ise sizin bu yurtdışından cihaz bekleme suresi uzun olduğu için mağdur etmemek için size fatura bedeline gore yeni cihaz teklifi yapıyor,aranızda yeni bi sözleşme kuruyor yani,mailde attığı Belgeler de bu yonde,sizin nokiadan bi alacağınız kalmadığını,yeni cihazı kabul ederek sözleşmeyi kursuğunuza dair. Aslında siz tamamen yeni bir sözleşme kurup eskisinden alacak hakkınızdan vazgeçiyorsunuz microsoft ile iletişime geçerseniz. Servis ise eline hangi cihazı gelirse size gonderiyor ama sureç çok uzuyor. Herkes servise gonderdiği cihazları için ust model aldı geçtiğimiz yıl boyunca,930lar havada uçuştu resmen :)
    İşin özü; servisten cihaz bekleyip microsoftu araya sokmazsanız buyuk ihtimal ust cihaz gönderilir ama sureç uzar
    Microsoft'u araya sokarsanız da sure biraz kısalır ama size fatura bedelinde işlem yaparlar
    Karar sizin:)

hocam bu mantığa göre 1520'ye 930 öneremezler ama öneriyorlar:) böyle işlemiyordur herhalde yoksa 1520 için 950 önermeleri gerek. Üst model 950, 930 değil.

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam biz teli vereli iki ayı geçti hala ses soluk yok bekliyoruz
    Uzun sürüyor malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Haa bide önerme saçmalığı benim 1020 ye 640xl önerilerse hocam 1520yede 930 çok iyi bi öneri iki aydan fazladır bekliyoruz bide üstüne saçma sapan teklif yapıyor adamlar kafayı yememek elde değil

• Hala yurt dışından cihaz bekliyoruz diyorlar valla silah gonderseler daha cabuk gelirdi yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Hocam şöyle anlatayım,servis değişim yaparken kanun neyse onu uygular,varsa aynısı yoksa ust modeli,e model de yurtdışından geliyor servis onu bekliyor.. Microsoft ise sizin bu yurtdışından cihaz bekleme suresi uzun olduğu için mağdur etmemek için size fatura bedeline gore yeni cihaz teklifi yapıyor,aranızda yeni bi sözleşme kuruyor yani,mailde attığı Belgeler de bu yonde,sizin nokiadan bi alacağınız kalmadığını,yeni cihazı kabul ederek sözleşmeyi kursuğunuza dair. Aslında siz tamamen yeni bir sözleşme kurup eskisinden alacak hakkınızdan vazgeçiyorsunuz microsoft ile iletişime geçerseniz. Servis ise eline hangi cihazı gelirse size gonderiyor ama sureç çok uzuyor. Herkes servise gonderdiği cihazları için ust model aldı geçtiğimiz yıl boyunca,930lar havada uçuştu resmen :)
    İşin özü; servisten cihaz bekleyip microsoftu araya sokmazsanız buyuk ihtimal ust cihaz gönderilir ama sureç uzar
    Microsoft'u araya sokarsanız da sure biraz kısalır ama size fatura bedelinde işlem yaparlar
    Karar sizin:)

hocam bu mantığa göre 1520'ye 930 öneremezler ama öneriyorlar:) böyle işlemiyordur herhalde yoksa 1520 için 950 önermeleri gerek. Üst model 950, 930 değil.

Valla hocam servis mi microsoft mu öneriyor,microsoft öneriyorsa faturaya gore öneriyordur,ki zaten 950 ve xl yeni satışa çıktı,şimdiye kadar önermemeleri normal çünkü stoklarında yoktu,yoksa bana önerirlerdi sordum ordan biliyorum:) valla cihazımın garantisi temmuza kadar var,fatura da 2799₺, eğer ki en ufak sorun olsun affetmem gönderirim servise:)

• dark1983 kullanıcısına yanıt
    Hocam sesiniz çıkmıyor hiç

930unuz sorunsuz sanırım biz hala bekliyoruz yaa

• Cihaz bekleyen arkadaşlar varmı bir değişiklik

• Yok hocam yok bu gidisle efsane olacaz buralarda

• Vallahi hocam nolucak böyle bilmiyorum bekle bekle bekle

• hiç değişiklik yok herşey aynı.benim 3 ay oldu.
  • Aralık 2015 ten beri bekliyorum Mart ayına girdik ve hala bi ilerleme yok çok yazık böyle bir şirkete yakışmıyor
    microsoft bütün güvenimi sarstı çevremdekiler dalga geçer oldu
    Konuşmak bile istemiyorum artık

• aynen burak haklısın.madara olduk nokiayaya adiler başka bişey değil.
  • vekalet işini hallettim yarın inşallah kargoyla vekalet kağıdı elime geçer ve direk tüketici hakem heyetine gidip parayı almaya çalışacam artık parayı almak içinde kaç gün bekleriz Allah bilir. artık telefondan vaz geçtim.ne telefon alsam acaba.nokiayadan da vazgeçemiyorum ama.bakalım artık.yarın yine anlatırım durumları.
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Sizin için de hayırlısı olsun hocam

• sağol burak kardeş bakalım artık yeniden başlayacaz yeni maceralara.
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Aldın mı hocam vekaleti,hayırlı olsun.. Valla dun yengeme lg g3 aldık,ilk açarken mail hesaplarını fln ben kurdum da aslında alet güzel ne yalan şöyleyim.. Bi an dedim "acaba?"... Sonra dedim vazgeç,android sana gore değil :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.