Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah kardesim saolasin rezilli az kalirda neyse bekliyoruz el mahkum
  • GrandTiger kullanıcısına yanıt
    bende hizli al dan almistim microsoftu arayip degisim raporu ve telefonun bana iadesini istesem gonderirmi hala garantim devam ediyor benimde
    vede aldigim yere gonderince bana para iadesimi yapicaklardir
  • Benımkı hepsıburada faturalı garantı devam edıyor fakat ıkıncı el almıstım yanı fatura benım adıma degıl hepsıburada ıle görüştüm sıstemde kayıtlı kişi ile yanı fatura sahıbı ıle ıslemlerı yapabılırız dedı malesef beklemeye devam edıcem ben.

edit: Az önce hepsıburada ıle tekrar görüştüm degişim raporunu gönderın degerlendırelım dedıler bakalım yarın teleservısten ısterım umarım onlarda artık zorluk cıkartmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 6 Mart 2016; 17:44:54 >
  • Teleservice'i ne zaman arasam 8-10 dk bekletmeden bağlamıyorlar arkadaş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Teleservice'i ne zaman arasam 8-10 dk bekletmeden bağlamıyorlar arkadaş ya.

Sizinki yine iyi bizimki Teleses Servis hiç açmıyor. Bayi aracılığıyla sadece maillere cevap veriyorlarmış. Bu kadar ilgisiz alakasız müşteriye saygısı olmayan bir servis nasıl oluyor da hala bu işi yapabiliyor. Bazı servisler online olarak adım adım bilgilendirme yapıyor bunların ki sanki devlet sırrı.
  • Micsoroft tarafından Lumia 1320 me 640 önerildi.
    Değerlendirme aşamasındayım fakat Lumia 650 ne zaman satışa sunulacak diye bir soru sordum öyle bir model olduğundan eminmisiniz 950 olmasın dediler.

Şaşkınım.
  • D2K kullanıcısına yanıt
    Şaşırmamak lazım hocam her modele aynı teklifi yapan adamlardan ne beklersin ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Şaşırmamak lazım hocam her modele aynı teklifi yapan adamlardan ne beklersin ki

Tekrar arandım 698 TL Fatura tutarımdan dolayı ellerinde bana uygun önerebilecekleri cihaz olmadığını belirttiler. İade prosedürü konusunda satın aldığım yer ile iletişime geçeceklerini ve yaşadığım sorunu çözmek için neler yapabileceklerini görüşeceklerini belirttiler.
    Bende teşekkür ettim, Teleservice ye gelecek cihazı bekleyeceğim.

işina cı yönü ilk cihazım değildi 720 / 920 / 925 / 930 ve 830 kullanmış, LG ile alakalı bir firmada çalışıyor olmama rağmen ısrarla Windows Mobile kullanmaya devam eden bi insandım. Bu cihazla ilgili de planım gönderdikleri değişim cihazını uygun bir fiyata satarak farkını ekleyip 950 almaktı. Az önce kendime bir adet Beyaz V10 aldım.. Windows Mobile benim için sona erdi. Kendileri bilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D2K -- 7 Mart 2016; 18:46:14 >

• D2K kullanıcısına yanıt
    benimde severek kullandigim bir platformdu wp ama bu durumlar beni baska sistemlere gecmeye niyetlendiriyo

ben de 2,5 aydir bekliyorum 1340 tl faturam olmasina karsilik servisteki 1020 me 640 xl oneriyor vede baska onerebilcekleri cihaz yokmus sacmalik

iki bucuk aydir bir cihazi bulup gonderemiyorsa deyecek bir seyim yok

yasal olarak cihazin aynisiyoksa bile bir ust model gelmesi gerekir adamlar tam tersini yapiyo

elimden gelen tek sey beklemek suan icin

martin 16 sinda da 3 ay olcak

• siz hangi numarayı arayıp soruyorsunuz. durumu öğrenmek için benim ürün gideli 7 gün oldu microsofta göndermişler arayasım geldi bir an :D
    L1320 500 tl fatura ile bana bir şey vereceklerini sanmıyorum :D gerçi değişim yaparlar mı o bile malum şimdi arasam açarlar mı sizce :D
  • Yarın arayın bu saatte çalışan olurmuş
    Bu numaradan arıyorum 02123755252

• quote:

Yarın arayın bu saatte çalışan olurmuş
    Bu numaradan arıyorum 02123755252

sağolasın bakalım yarın soralım ne alemde telefon :D
  • microsfostu aradım telefon yedek parça bekliyor dedi üst seviyeye yani teleservise verilmiştir dedi numarayı arayarak bilgi alabilirsiniz dedi aradım yarım saatte açtılar sisteme baktı sistem yok dedi bayan

stres yeni başladı :D desenize
  • Daha bunlar güzel günlerin

Hayırlısı olsun tamir edilirse çok beklemezsin değişim çıkarsa kork

• quote:

Daha bunlar güzel günlerin

Hayırlısı olsun tamir edilirse çok beklemezsin değişim çıkarsa kork

yedek parça bekliyor diyor :D bilgileri aldım bakalım neler olacak göreceğiz. sorun şu ki
    29-02-2016 ent teknik servise girişi
    03-03-2016 teleservis girişi benim 20 iş günü ent teknik servise göre olur umarım :D microsofttaki eleman 20 iş günü dolunca tekrar arayın değişim olmadı iade işlemini yaparız dedi :D tabiki de sorun bundan sonra başlayacak xD

• Valla sen baya şanslısın bize kimse öyle 20gün dolunca tekrar arayın olmadı para iadesi yaparız faln valla iyi değerlendirin hocam

Benim 3 ay olacak kimseden ses yok servisi arıyorsun merkezden cihaz bekliyoruz diyor merkezi arıyorum saçma teklif yapıyor napcam bilmiyorum

• quote:

Valla sen baya şanslısın bize kimse öyle 20gün dolunca tekrar arayın olmadı para iadesi yaparız faln valla iyi değerlendirin hocam

Benim 3 ay olacak kimseden ses yok servisi arıyorsun merkezden cihaz bekliyoruz diyor merkezi arıyorum saçma teklif yapıyor napcam bilmiyorum

lumia 1320 de ekran sararması panelden oyun vs oynamama rağmen ısıdan sararıyor diyorlar :D bu sefer yine ekran takıp gönderirlerse sabah akşam oyun oynarım :D tekrar gönderirim...
    umarım değişim olur haberdar ederim artık :) önemli olan bilgileri aldım en azından

• Bekleyip göreceğiz yapacak bir şey yok

• Bugün Microsoftla iletişime geçerek faturanın bir kopyasını Facebook üzerinden gönderdim. Tahmin ettiğim gibi Fatura üzerinden bana 640XL önerdiler stokta ne 830 vs başka da cihaz yokmuş. Uzatmamak adına kabul ettim. Mailime gönderecekleri evrakları imzalayıp Boran Danışmanlığa kargo ile gönderdikten sonra tarafıma cihazı hemen gönderecekler. Cihaz gelince sorunlu sorunsuz mu testlerimi yapıp burada paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Bugün Microsoftla iletişime geçerek faturanın bir kopyasını Facebook üzerinden gönderdim. Tahmin ettiğim gibi Fatura üzerinden bana 640XL önerdiler stokta ne 830 vs başka da cihaz yokmuş. Uzatmamak adına kabul ettim. Mailime gönderecekleri evrakları imzalayıp Boran Danışmanlığa kargo ile gönderdikten sonra tarafıma cihazı hemen gönderecekler. Cihaz gelince sorunlu sorunsuz mu testlerimi yapıp burada paylaşacağım.

640xl lte destekli geliyor değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.