Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun de arasaydınız olurdu 9 da arayın sabah üst bürüme aktarın deyin leyla ya bağlan :)

değişim yaptıkları zaman boran a göndereceksin ondan once fatura tutarına bakacaklar evrak yollayacaklar vs anlatırlar sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Değişimi kabul ettiler mi hocam?

yok ekran 3 defa so verdi gönderdim değişim istedim hepsinde ekranı değiştirdiler.
    2017 de garantisi bitiyor. Garantisi bittiği zamanda elimde patlama olasılığı var :D değiştirilmesi daha mantıklı.

krkmz166 yarın sınav çıkışı dediğini yapacağım 12den sonra . teşekkürler bilgilendirme için :D
  • arkadaslar benim cihaz da servisde degisim cihazi bekleniyor halen 27 is günü oldu 925 yerine ne önerirler fatura bedelim 713 tl 640 istemiyorum 640 xl, 830 ve 650 birini alabilir miyim ? lumia 650 istemeyi düsünüyorum

930 ve 1530 yollayanlar 830 aliyor resmen iskence ediyorlar bana göre fatura bedeline göre degil elinde olan telefonu veriyorlar yani bir arkadas 2 bin fatura bedeli olan 1520 yolladi 830 önerdiler bu kabul edilemez sacmalik resmen !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_27 -- 5 Mayıs 2016; 21:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_27

arkadaslar benim cihaz da servisde degisim cihazi bekleniyor halen 27 is günü oldu 925 yerine ne önerirler fatura bedelim 713 tl 640 istemiyorum 640 xl, 830 ve 650 birini alabilir miyim ? lumia 650 istemeyi düsünüyorum

930 ve 1530 yollayanlar 830 aliyor resmen iskence ediyorlar bana göre fatura bedeline göre degil elinde olan telefonu veriyorlar yani bir arkadas 2 bin fatura bedeli olan 1520 yolladi 830 önerdiler bu kabul edilemez sacmalik resmen !!

bana değişim çıksada 640 xl verseler yeter zaten kullanmam anneme veya babama veririm :D xiomi mi4 e wm10 bekliyorum sağlam gelirse devam ederim gelmezse android ile devam artık.
  • ben sadece sansimi deneyecegim !! 640 xl ,650,830 birini öneriyorlarsa önce 650 yoksa 830 isteyebilirim hic birini vermiyorlarsa hatta 640 bile almam !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_27

ben sadece sansimi deneyecegim !! 640 xl ,650,830 birini öneriyorlarsa önce 650 yoksa 830 isteyebilirim hic birini vermiyorlarsa hatta 640 bile almam !!

onlar öyle demiyor işte çok saçma bir durum var ya :D utanmasalar küfür edecekler :D
  • bugün aradım leyha hanıma bağlamadılar
    herneyse adam diyor ki 1 yılda 3 2 yılda 6 defa filan
    şuan sistemden incelediğimde hak ediş göremiyorum diyor :D
    şimdi ekran 1 kere sarardı değişti
    ekran yine sarardı değişti
    3. sü ekran ghostcreen oluştu gönderdim şimdide kargoda gelecek bende mi var sorun anlamadım :D 3 defa değişti yani son 5-6 ayda :D
  • bu teleservice bana maille form yollamisti. o verilen link microsoftun sitesiydi, oradan durumu yazdim. onay maili gelecek dediler gelmedi. 10 dk oldu. illa aramam mi lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

bu teleservice bana maille form yollamisti. o verilen link microsoftun sitesiydi, oradan durumu yazdim. onay maili gelecek dediler gelmedi. 10 dk oldu. illa aramam mi lazim?

O onay maili gelmiyor. Bekleyin, isterseniz de arayın.
  • Ah leya la suyuna git biraz sağolaun benimle çok ilgilendi az kahrımı çekmedi iyi tanır.
    Tekrar arayın gelsin cihaz üst birine aktarın deyin değişmesi lazım saflığa yatıyorlar sende desydin garantide son 1 yıl falan yazmıyor neyin kafasını yaşıyon diye

Hepsinde de aynı arıza yazması lazım bunu kesinleştir ama servis kağıdına bak ona göre

• Arkadaşlar 950 ve 950xl 2. eli ne kadar bilen var mı ama garantisi kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Ah leya la suyuna git biraz sağolaun benimle çok ilgilendi az kahrımı çekmedi iyi tanır.
    Tekrar arayın gelsin cihaz üst birine aktarın deyin değişmesi lazım saflığa yatıyorlar sende desydin garantide son 1 yıl falan yazmıyor neyin kafasını yaşıyon diye

Hepsinde de aynı arıza yazması lazım bunu kesinleştir ama servis kağıdına bak ona göre

3 üde ekran değişimi işte :D küfür ettirecekler ben sesimi yükseltikçe onlarda sesini yükseltiyor
  • Farklı birinle konuşmayı dene fatih mi ne vardı onu bulmaya çalış

• quote:

Farklı birinle konuşmayı dene fatih mi ne vardı onu bulmaya çalış

abi bunlar ent teknik servise yetkili teknik servis olarak vermiş ama bağlantıları acayip kopuk :D sistemde daha cok teleservisi goruyor adama iş emri vereceğim diyorum sesini yükseltmeye başlıyor çalışanlar tam fiyasko küfür sevmem ama bir gün ana avrat giricem yani o olacak
    neymiş burada hakediş göremiyorum diyor neyse telefonu kırıp atıcam göndereceğimm teknik servise değişimini yapmıyorsunuz bir yeri... so...n diye o dereceye geldim yani
    edit : kötü yanı 6 inc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 7 Mayıs 2016; 0:36:01 >

• En yetkili servisi teleservice o yüzden

Hak etmem için ne yapmam gerekiyor de 3 oldu değişti şartta bu var daha .. Mı vereyim dicen anlıcaklar

• quote:

En yetkili servisi teleservice o yüzden

Hak etmem için ne yapmam gerekiyor de 3 oldu değişti şartta bu var daha .. Mı vereyim dicen anlıcaklar

• 25. İşgünü beklemeye devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19. iş günü halen bir gelişme yok beklemedeyiz değişim cihazını
  • 17. iş günü bekliyorum. Değişim çıkmıştı

• Nihayet nokia 920
    Cihaz tamire alındı. 18.gunde

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.