Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krkmz1666

ellerinde ozamn 830 kalmamış üst telefon gönderenlere 830 göndermezler artık yada yeni tel gelene kadar bekletirler .

oda 830 olur heralde

Biraz önce MS Global'e bütün olayı özetleyen bir mail yazdım, aynı zamanda da hepsiburada ile de iade konusunda iletişime geçtim, bakalım neler olacak.
  • Hayırlı olsun leyla sağolsun bana yardımcı olurdu hep ms de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunai

quote:

ellerinde ozamn 830 kalmamış üst telefon gönderenlere 830 göndermezler artık yada yeni tel gelene kadar bekletirler .

oda 830 olur heralde

Biraz önce MS Global'e bütün olayı özetleyen bir mail yazdım, aynı zamanda da hepsiburada ile de iade konusunda iletişime geçtim, bakalım neler olacak.

Bende zamaninda hepimiz adina mail atmistim cacik olmamisti geri donmuslerdi sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

Orijinalden alıntı: Tunai

quote:

oda 830 olur heralde

Bende zamaninda hepimiz adina mail atmistim cacik olmamisti geri donmuslerdi sadece

Gördüm hocam mesajınızı evet. Zaten mail adresleri de çalışmıyor. Bi şekilde ilettim olayı bakalım ne olacak.

• 3. üncü Dünya ülkesiyiz ne de olsa diye dalga geçip ordaki kronik serileri bize çakarlar
  • Sonra neden Apple diyorlar.. En azından, bir çözüme ulaşıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Sonra neden Apple diyorlar.. En azından, bir çözüme ulaşıyorsun.

Yakın zamana kadar Türkiye'de yoktu Apple. Gene bu servislerin elinde sürünüyodu millet.
  • Ya ben böyle gerizekalı bir servis görmedim. Faturayı göndermemişsiniz diyip duruyorlar. Değişim için bu faturayı yollamak şart mı beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Ya ben böyle gerizekalı bir servis görmedim. Faturayı göndermemişsiniz diyip duruyorlar. Değişim için bu faturayı yollamak şart mı beyler?

İlk gönderdiğin faturasız mı servise almışlar ? Öyle saçma iş olur mu?

Aldığın yerden kopya fatura iste.
  • Tunai T kullanıcısına yanıt
    Hocam satın aldığım yer bim. Yani normal fatura bile değil fiş. Adamlar çıkarabilirler mi bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Hocam satın aldığım yer bim. Yani normal fatura bile değil fiş. Adamlar çıkarabilirler mi bilemiyorum.

Valla en azından aldığın şubeye gidip müdürüyle bi görüş belki aslı gibidir falan yaparak bir şeyler halletmeye çalışabilirler.
  • Ben şu zamana kadar 30 kere yollamışımdır .
    30unda da fatura göndermedim
    Sadece değişim zamanı boran danışmanlığa yolladım

• girip bakayım dedim 15 dk önce aksiyona tamire alınıp sonrasında kapatıldı yazmışlar bakalım ne olacak
  • 1saat sonrada değişim cihazı bekliyor yazar
    Şimdi yedek parça arıyorlardır

• nasıl arıyorlardır
    xiomi mi4 lte kullanıyorum ama wm10 özlüyorum ya :( cihazı wm10 yüklerken bir ara brick ettim :D sorunlardan dolayı android olarak takılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 4 Mayıs 2016; 15:19:17 >
  • Ekran falan varmı diye yada hiç bişi yok diyip de geri gönderirler bunlardan herşey beklenir

Önceden Ölü piksel var ilk bişi yok diye yolladılar 2.sinde aynı cihazı değiştirdiler
    Gelirce özlem giderirsin

• quote:

Ekran falan varmı diye yada hiç bişi yok diyip de geri gönderirler bunlardan herşey beklenir

Önceden Ölü piksel var ilk bişi yok diye yolladılar 2.sinde aynı cihazı değiştirdiler
    Gelirce özlem giderirsin

1320 wm10 vermediler özlemi filan kalmadı artık :D çöp oldu
  • aradım bilgi alayım diye cihazı teste almışlar tekrar sorun gerçekleşirse yine tamir işlemleri vs olabilir dedi :D
    acaba temiz kurulum atıp tekrar mı deneyecekler :D bendeki ghostscreen göz atma ekranı açık olunca bir kaç dakika sonra beliriyor. o şekilde denemezler ise dediğiniz gibi geri yollar bunlar :D
  • Hocam maşallah her aksesuarı vermişsiniz garantiye

• quote:

Orijinalden alıntı: _CeKoCu_

nasıl arıyorlardır
    xiomi mi4 lte kullanıyorum ama wm10 özlüyorum ya :( cihazı wm10 yüklerken bir ara brick ettim :D sorunlardan dolayı android olarak takılıyorum

Mi4 de windows yüklemişlerdi acaba ona da yuklenir mi

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.