Şimdi Ara

Değişim talebi 20 iş günü sonunda olanlar girin bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bu ayın 5 şinde tarafımdan lenovoya bilgisayarımı verdim anakartı arızalıydı onlarda yurt dısından sipariş ettiklerini söylediler Bende 28.06.2012 tarihinde faturamı mail yoluyla onlara yolladım onlarda en kısa zaman da size degişim talebinin acıklancagını söylediler fakat Bugun bi mesaj aldım Onarılmıs ürününüz adresinize yollamak üzere yurt içi kargoya verilmiştir diye :S Bu nedemek oluyor arkadaslar bir yanlıslıkmı var yoksa ben bilgisayarımı yarın acayımmı yoksa direk vatanamı gideyim anlamadım gittii bi yardımcı olun arkadaslar

Buda lenovo cihaz takip servisinden bakktıgım mesaj

Lenovo Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz kayıt numarası 2*20*08*1*74, seri numarası *B0*8*620* olan ürününüz adresinize gönderilmek üzere 29.06.2012
    Yurtiçi Kargo'ya teslim edilmistir

• 5 idne vermişsin 5inden bugune kadar 19 gün yani bugun 19.gün
    2temmuz pazarteside yapılmasaydı 3temmuz günü değişim hakkın doğuyordu yenisini seve seve vermek zorundalardı
    ama adamlar yapmış gönderiyor yapcak bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 29 Haziran 2012; 19:27:32 >
  • bugün 19.gün falan değil. cumartesileride işgünü sayılır, oyüzden 20işgünü çoktan dolmuştur. sen gidip değiştirilmesi yada para iadesi hakkını kullanmak istediğini belirtebilirsin, bunu belirtmezsen eski ürünü onarıp yollarlar
  • şimdi baktım cumartesi iş günü olarak belirtilmiş ama firmanın kabul edip etmemesi önemli gibi ... eğer kabul etmezse benim dediğime tekabul ediyor eğer değiştirmek istersende durumu önce onlara bildir ve sor sonra değişim iste kabul etmezlerse tüketici hakem hetine başvurcanı söyle
  • cumartesileri iş günü olarak kabul etmeme gibi bir şansları yok kanunlarla belirlenmiş bir mesele bu, ama değişim talebi konusunda sorunlar çıkması ihtimal. şunuda belirteyim sen ürünü teslim aldıktan sonra değişim istersen geçerli olmuyor bunlar. değişim ve iade talebinden vazgeçmiş oluyorsun kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

cumartesileri iş günü olarak kabul etmeme gibi bir şansları yok kanunlarla belirlenmiş bir mesele bu, ama değişim talebi konusunda sorunlar çıkması ihtimal. şunuda belirteyim sen ürünü teslim aldıktan sonra değişim istersen geçerli olmuyor bunlar. değişim ve iade talebinden vazgeçmiş oluyorsun kısaca

arkadasım ben zaten faturanın mailini onlar istei bende yolladım hersey tamam sadece bana böyle bir mesaj geldi o neden öyle oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.