Şimdi Ara

Değişimde kulaklık sarj aletı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sımdı vatandan aldıgımız iphone 6 aldı bu hatalı geldı sonra bız bunu servıse gonderdık verırken kutusu falan herseyını verdık ama sarj aletı ve kulaklık harıc kadın ıstemedı gerek yok dedı daha sonra apple falan gonderdıler ıste 1 hafta sonra falan urun gerı sıfırını yolladık alabılırsınız dedıler burdakı vatanın subesıne gıttık velasıl kelam verılen telefonla acılan kutunun ımeı tutmuyor + ıcınde ne kulaklık ne sarj var sıfır urunle degıstırılırdıgı zaman sıfır bahsedıyorsak kulaklık ve sarj aletıde olmaz mı ?

• Verilen cihaz Swap cihazdır. Forum içerisinde Swap cihaz nedir, ne değildir aratabilirsiniz.
  • Apple storeda verilen cihazlar kulaklıksız ce şarj aleti olmadan verilir ayrıca yeni cihaz olduğu için imeisininde aynı olmasını beklemenizde garip yani içinde bulunduğunuz durumda yanlış birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appelin açılmamış kutu vermemesi çok ayıp ve yanlış.

• LG g2 'yi garantiye verdim 16 gb sadece telefonu verdim değişmeden ise açılmış kutu ve 32 gb geldi. Apple'i bu konu da kınıyorum

• bu swap cihaz ve sıfır cihaz hakkında benimde fikirlere ihityacım var. kullandığım iphone6 1 yılını doldurmadan 3 sefer aynı arızayı yaptı.

tüketici mahkemesinden para iadesi istemek (ben telefonu aldıktan sonra zam geldiği için) benim için çok mantıklı değil.
    Apple'a telefonu götürdüğümde hemen swap bir cihazla değiştirecekler ancak yine tüketici mahkemesi kanalıyla telefonun yenisi isteyebiliyormuşum... acaba bu yenisi açılmamış kutu olarak mı gelir yoksa yine swap cihaz olarak mı gelir emin değilim. fikirlerinize ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.