Şimdi Ara

Değiştirmeli Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllardır internet kullanıcısıyım.Şehir dışında olmam sebebiyle evdeki internet servislerini babam kafasına göre yapmış durumda.

Modem: Airties Air 5340 150 Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem

Net Paketim: 8 Mbps'ye Kadar Limitsiz

Değiştirmeli Miyim?

Değerlerim bunlar fakat gerçekten interneti kullanırken ben bu kadar rezalet bir şey görmedim. 56 Kb'lık bağlantıda bile daha rahat gezinebiliyordum.Facebook'ta albüm dolaşmak bir işkence,3-4 sayfayı aynı anda gezmek imkansız.Ben kablosuzdan bağlanıyorum ama kabloluyla bağlanan ana bilgisayarda da durum aynı.Üst sokağımda arkadaşımın interneti çok daha hızlı.Acaba apartman hattında bir prizlenme falan mı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanozcilingir -- 6 Eylül 2011; 3:15:33 >

• Hız olarak fena görünmüyor. Kablosuz ağınızı paylaşan başka biri yok mu? ADSL modeminizden hat değerlerinizi de yazarsanız arkadaşlar yorumlayacaktır.
  • ADSL modeminizden hat değerlerini nasıl öğrenebilirim ?
  • hızınız gayet iyi görünüyor.modem arayüzüne girmek için tarayıcıda adres yazdığınız yere 192.168.2.1 yazın entere basın
  • -------------------- Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 9413 957
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 15548 1231
    SNR Sınırı (dB): 7.1 8.0
    Hat Zayıflaması(dB): 25.0 14.4
    Güç (dB): 18.9 12.1

ADSL Durum ve İstatistikleri
    ADSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 957
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 9413
    Mod: ADSL2+
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 25.0
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 14.4

Budur Galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanozcilingir -- 6 Eylül 2011; 4:20:24 >
  • gayet iyi değerler sorun olmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanozcilingir

-------------------- Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 9413 957
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 15548 1231
    SNR Sınırı (dB): 7.1 8.0
    Hat Zayıflaması(dB): 25.0 14.4
    Güç (dB): 18.9 12.1

ADSL Durum ve İstatistikleri
    ADSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 957
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 9413
    Mod: ADSL2+
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 25.0
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 14.4

Budur Galiba

o ping değerinin 37ms olması, tamamen Sn margin değerinin 7dB sınırına gelmesi ile ilgili olup bağlantı hızının 8000kbit downstream değerine sabitlenmesi ile aşılabilinecek bir problem. Bu sayede web de daha hızlı dolaşabilirsin. Şuan ki hali ile hattını delay parametreleri etlimekte. Çözümün kısa yolu Forumun TTnetDestek departmanına; hızının 8000kbit`e sabitlenmesini talep edeceğin bir mesaj bırakman.Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plakamı Değiştirebilir miyim?
    5 yıl önce açıldı
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1899037544 no'le TTNET Net Limitsiz paket üyesiyim.

Bla Bla BLa...

Modem ve ADSL'in verilerileridir.İnternetim 2 sayfayı aynı anda rahatça dolaşamayacak kadar kötü. Hızımın 8000 Kbit'e sabitlenmesini talep ediyorum.

şeklinde dediğiniz yere mesaj bıraktım.

Şöyle ki tam kapasiteyle evde 3 wireless bağlantısı ve 1 kablolu bağlantı gerçekleştiriliyor şu an fakat onlar kullanılmadığı zaman ben tek başımayken bile internet hızı aynıydı arada hiç bir fark yok.

2-3 tane sayfayı aynı anda gezmeye çalışırken web tarayıcısını kapatıp açıp sayfayı yenilediğimde direkt hızlanıyor.Sonra tekrar yavaşlıyor.Ya da bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda da hızlanıyor.Sonra tekrar yavaşlıyor.Çok saçma bir durum yani.
  • farklı web tarayıcıları denediniz mi , hızınızda sorun yok çünkü.
  • Chrome ve Explorer'da denedim aynı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.