Şimdi Ara

Eski sisteme yeni işlemci alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, eski bi kasam var 10 yıllık gayet güzrl kullanıyorum ta ki 2-3 ay önce Age Of Empires 2:DE oynarken kapandıp durdu sonra ekran kartını değiştirdim eskiden ekran kartı : Saphire HD7950

şimdi ikinci el rx470 aldım ama devam ediyor sorun sistemin devamını bildiğim kadarıyla yazıyorum

İşlemci:İntel i5 650

Ram:8 gb

Powersupply:400w ama bir şekilde ekran kartına uyduruldu

Anakart: Foxcon H55MXV

şimdi sorum eğer ben işlemcimi değiştirmek istesem

Anakartı da değiştirmeliyim değil mi bununla beraber de ram vb ayarlamam gerekli mi? Ve tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapmalıyım ucuzundan Ageof oynattırcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaellibeş -- 29 Aralık 2020; 19:17:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski ekran kartın fazlasıyla yeterli zaten ben 7870 ile sorunsuz oynuyorum. 21 yıllık oyun sonuçta. Sorunun bence guc kaynağından kaynaklanıyor. Tahminimce zaten kaliteli olmayan, verimi düşük bir 400w PSU vardı sistemde ve yıllar geçtikçe verimliliği daha da düştü, bu yüzden yük altındaki ekran kartına yetemez hale geldi. İmkanın varsa eski ekran kartını takip yeni bir 500w ve 80+ ve en az bronze sertifikalı PSU al. Forumda sıkça konusu açılıyor uygun fiyata düşüyor, bir de öyle dene

• Teşekkür ederim yorumunuz için, ekran kartında hasar tespit etti bilgisayarcı bi tanıdığım eskisi gerçekten sorunluydu ama şimdi yeni takılan ekran kartı da acaba çok güç geçktiği için cpu zorlanıyo olabilir mi? Forumlardan baktığım kadarıyla aoe2de işlemci ve ram isteyen bir şeymiş, bir de hocam oyun yeni ya 3-4 yıllık eskisinden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaellibeş -- 29 Aralık 2020; 10:55:26 >
  • power yeterli değil ise sistem kendini kapatır.

• Hocam bu ekran kartından önce gt420 takmıştım onda daha az kasıyodu şuan kapanmıyor ama oyunda dereceli girmek için gereken 1000 puanı alamıyo sistem gt420de tam 1000 alıyorsu şuan rx470 ile 980 alıyor

• minecraft denedim(az yer kaplıyor çünkü) o da çok kasıyor Cpu %100 oluyor acaba darboğaz denilen durum mu oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu sistem için yeterli mi?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.