Şimdi Ara

Deji batarya kullananlar var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Arkadaşlar iphone modelleri için Deji batarya kullanan var mı ? performansından memlun musunuz ? sorunlar yaşadınız mı?

Ben iphone 7 için 2200 mah lik batarya aldım fiyatı piyasa daki batarya fiyatlarına çok yakın (105TL) 2200 mah olması büyük avantaj , telefonda şarj süresi sorununu tamamen çözüyor.

konuyla ilgili de kısa bir video hazırladım. aşağıda bulabilirsiniz.

TEKNO WORMyoutube
    İphone 7 yi Mucize batarya Deji ile coşturuyoruz :)
    https://www.youtube.com/watch?v=2bMv0IwwHv4&feature=youtu.be

tavsiye ederim.

kullanıp sorun yaşayan ayrıca var mı merak ettim.

herkese sağlıklı günler.

• ilk aylar iyi ama 5.aydan sonra batarya şişip telefona zarar veriyor tavsiye etmiyorum. Applestore indirimlerini bekleyip orjinal almak çok daha mantıklı
  • CAFOz kullanıcısına yanıt
    Sana denk gelmiş. 3 farklı iphone modelinde kullandım hiç sorun yaşamadım hepsinide 1 yıl kullandım telefonu sattım.
  • sana da denk gelmemiş o zaman.
  • Olabilir
  • Eline sağlık dostum çok faydalı bir video olmuş. Bir tek çok fazla arkadaşlar demişsin dikkat edersen daha iyi olur:)

Abone olup beğenimi attım :)
  • Yaklaşık 15 aydır eşim 6s telefonunda sorunsuz kullanıyor. Tavsiye ederim.
  • güzel batarya 6s te kullanıyorum 7-8 saat ekran süresi var xiaomi tel var onada almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaomi29 -- 24 Mart 2020; 20:22:29 >
  • 6-7 aydır iPhone 7 cihazımda kullanıyorum hiç memnun değilim. Büyük ihtimal bendeki pilde sorun var. Günde 2 kez şarja takıyorum aktif kullanırsam yolda kalmamak için.
  • 3 hafta önce iphone 7 plus telefonumun bataryası öldüğü için aldım bi deji. Normal kapasiteden 500 mah daha büyük aldım. Canavar gibi oldu telefon 1.5 gün gidiyor nerdeyse oyun falan oynamazsam. Zaten 1 yıl daha kullanıp satacaktım. Şu an için gayet iyi gibi
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    hocam pil ömrü kaçtı önceki pilin
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    %76 dı sanırım
  • Kenbu usta dan pil aldım çok müşterime önerdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.