Şimdi Ara

Delasprime tarafından atılan kazık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Dealsprime sitesinden tablet aldım. Adamlar gönderdi. Üstüne %20 vergi ödedim gümrüğe ve aldım aleti.
    - Geldiğinde tüm düğmeleri içe kaçmıştı. Keinlikle basılmıyordu. Kapağını açtım bi şekilde hallettim ama bazen yine ieç kaçıyo düğmeler.
    - Kamerası berbattı. 5 Mp dedikleri arka kamera 2 Mp, 2 Mp dedeikleri çn kamera 0.3 Mp çıktı. Üstüne bide görüntüde inanaılmaz gürültü var.
    - Allwinner 31 işlemci var diyolardı Antutu ile baktım. Sui6 diye bişey var içinde ve 1.5 Ghz yerine sadece 1 GHz kabiliyeti var.

Paypal'a şikayet ettim beni haklı buldular .Şimdi ürünü gönderirsem paramı geri alacağım. Ödediğim gümrük vergisi ve yollarken ödeyeceğim kargo masrafının üzerinede bir bardak soğuk su içeceğim...
    Firmada şikayetim üzerine sadece kamerayı güncellemiş oda 5 yerine 3 yazmışlar ve bana mailde de hepsi 2Mp diye net bi şekilde söylemelerine rağmen...
    Maksat tecrübemi paylaşmak. Siz aynı hatayı yapmayın siteye dikkat edin. Şeytan diyo gönder boş kutuyu geri, alsınlar cezalarını ama neyse hala vicdanlıyım ( yada enayi bilmiyorum).

Herkese iyi günler.

• Geçmiş olsun kardeşim şikayet edip tamamını alamaz mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.