adam kötü bişi dememiş, tanımadığını söylemiş, yani o kim oluyor ? futbolcumu tarzında bir söylemi yok
carrusca'da delgadoyu tanımıyorum demişti.
quote:
Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*
kezman bunları hiç birini tanımıyodur muhtemelen
silencer polemiği ile ilgili olabilir, hay açmaz olaydım topiği
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
ilker hoca niye ceza aldı ?
Carrsusca kim? Teknik direktörmü? Futbolcuysa nerde oynuyor?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: y@nkee
delgado kim ?
benim sormak istediğim soruda bu...
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Carrsusca kim? Teknik direktörmü? Futbolcuysa nerde oynuyor?
quote:
carrusca delgadoyu tanımıyorum dememişti , arjantinde oynamadığı için karşılıklı oynama fırsatı bulamadım ama en yakın zamanda tanışmak isterim gibisinden bişeler demişti...
fc basel (isviçre) lig: 18 maçta 14 gol, 7 asist. şampiyonlar ligi ön eleme: 2 maçta 0 gol, 0 asist (zaten elendiler) uefa kupası: 12 maçta 8 gol, 2 asist. toplamda: 32 maçta 22 gol, 9 asist.
Başka söze gerek varmı?
adam tanımadığı için mahçup olmuş yapılan yorumlara bak
Zamanında Vieri'ye sormuşlar Fenerbahçe'yi tanıyor musunuz diye.. Adam da, yoo hayır Galatasaray'da mı oynuyor ? demiş..
Delgado gibi mütevazı bir adamı şımarık ve kendini beğenmiş yaptınız ya helal olsun size diyorum. Başka da bişey demiyorum.
harbiden lan inamoto kim..
Arkadaşlar basının gazına gelmeyin. Gündem daha önce transfer gündemiydi 989 futbolcu transfer ettiler. Şimdi sıra transfer edilenlerin birbirleriyle tanışmalarına geldi.
Edu - Budu'yu tanımadığını söyledi.
Kezman - Muhtar Kezban Yenge'yi tanımadığını söyledi. Kezban Yenge, Hadisin bakem ordan o kısa donla lastik top peşinde koştururkene ben mıhtarlık yapıyodum.
Yukarıda Delgado'nun söylediklerinde art niyet sayılabilecek 1 kelime bile yok.
Söylediklerim yanlış anlaşılmasın diye üstelik "Ben fazla futbol seyretmem " demiş.
Yani dünyadaki futbolu takip etmem o yüzden Inamoto'yu tanımıyorum demek istemiş.
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Arkadaşlar basının gazına gelmeyin. Gündem daha önce transfer gündemiydi 989 futbolcu transfer ettiler. Şimdi sıra transfer edilenlerin birbirleriyle tanışmalarına geldi.
Edu - Budu'yu tanımadığını söyledi.
Kezman - Muhtar Kezban Yenge'yi tanımadığını söyledi. Kezban Yenge, Hadisin bakem ordan o kısa donla lastik top peşinde koştururkene ben mıhtarlık yapıyodum.
Yukarıda Delgado'nun söylediklerinde art niyet sayılabilecek 1 kelime bile yok.
Söylediklerim yanlış anlaşılmasın diye üstelik "Ben fazla futbol seyretmem " demiş.
Yani dünyadaki futbolu takip etmem o yüzden Inamoto'yu tanımıyorum demek istemiş.
işte yine en güzel yorum mantık adamından geldi herkes birbirini tanımak zorunda değil. adam futbolcuysa bütün takımları,oyuncuları takip etmek zorunda değilki? adamın yaptığı röportajda inamotoyla ilgili olumsuz bi açıklama yok hala saçma sapan konuşuosunuz
Medya işine geleni yazıyor tereyağından kıl çeker gibi bam telini yakalıyor. Bence sözden çok icraat önemli. Sezon sonunda kim kimi tanıyormuş nasıl olsa ortaya çıkar.
Bu arada olayı bilmiyorum ama @ilker hocaya geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: amyleeva
quote:
Orjinalden alıntı: shane
ALEX İÇİN BİŞEY DİYEMİCEM DE appiah la anelkayı ülkemize gelmeden önce de tanımayan bir spor adamı olabiliceğini düşünemiyorum varsa da heralde futbol topunu karakola götüren cinstendir. Bu arada İNAMOTO yu ben de tanımıyorum gerçi RİCARDINHO yuda tanımıyordum yani sadece düzülen methiyeler vardı hepsi o yani birinin bir futbolcuyu tanımaması uzak doğu güney amerika ülkeleri için normal DELGADO yuda BJK ye transferi sözkonusu olduktan soratanımaya başladık
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
birlikte oynamayi hayal ettigi adam ricardinho olan bir futbolcu inamoto yu tanisa nolur tanimasa nolur, bunlar cok simarikca aciklamalar ve simariklik bir takimin en buyuk zaafidir, ayrica delgado ya sormak lazim sen kimsin nesin nerde oynadin !
burda tamamiyle artistlik yapmis kimse cikip da dogrudur izlemiyordur tanimiyordur demesin, bu ulkede herkes oyle yapiyor, gerets efendi de gecen sene basinda keske appiah anelka alex benim takimimda olsun derken fener derbisi oncesi basin toplantisinda bu 3 futbolcuyu da tanimadigini soylemisti sonra 4 golle tanitilmisti
peki arkadaşım bu açıklamanın şımarıklık ve artistlikle bi alakası varmı sence bunu sen bari söyle. nedir bu çamur atma sevdası bazı kişilerde anlamıyorum. adama soru soruolar o da tanımıorum pek izlemedim dio. ve bunu bazı kişiler şımarıklık artistlik die yorumluo. ve ayrıca o arkadaş nedense bi daa bişey yazmıo bu topiğe. çamur at ve sora git bu hiç yakışmıo
bir kere benim bir yere gittigim yok burdayim, ikincisi bu aciklama tamamiyle simariklik ve artistlik aynen gerets inki gibi, benim besiktasa veya herhangi bir takima camur atma gibi bi niyetim olmadiini biraz bakinsan futbol bolumunde yazdiklarimdan anlarsinki ben bir fenerli olarak ne bjk ne gs yi alex ve aziz yildirim i elestirdigimden fazla elestirmiyorum, ben dogru oldugunu dusundugum seyi soyluyorum
ilk arkadasin dedigi alex taninmayabilir belki diyor da bu lafi gerets alex Turkiye de asist krali olduktan sonra daha once de mac yapmis olduktan sonra ve ustune daha once imkanimiz olsa da alexi anelkayi appiahi biz alsaydik dedikten sonra soyluyor
'' Delgado, Galatasaray'ın yeni transferi İnamoto'yu tanımadığını belirterek "İnamoto'yu tanımıyorum. Futbolunu da izlemedim. Ama kusura bakmayın ben pek fazla futbol izlemem" dedi. ''
eğer bu açıklamadan bu adamın şımarık ve artist olduğunu çıkarıosan başka birşey söylememe sanırım gerek yok. nese kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: duman86
quote:
Orjinalden alıntı: CyBeRBoY
Bizdeki John Carew de böyleydi ya adam futbolu fazla izlemezdi varsa yoksa NBA, zaten numarası 23tü.. Delgado, Inamoto'yu tanımıyo diye de polemik çıkarmaya gerek yok doğaldır olabilir, ama Delgado'nun küçüklükten beri hayalim Ricardinho ile oynamaktı lafına hiç inanmadım =)) Bunu her futbolcu yapıyo takım arkadaşıyla ilgili güzel sözler filan aslında motive oluyolar ama burda bizi kandırıyolar =))
doğru diyon aslında... ''tek hayalim baki mercimek'le oynamaktı..''..filan diyebilirler hatta
herzamanki meşhur basın başlıkları işte.. delgado fazla futbol seyretmediği için inamoto'yu tanımıyorum demiş..
biizm basında hemen " İnamoto' da kim oluyor, ben onu parmaklarımda oynatırım" anlamın gelen bir başlık atıveriyor..
tabi olan yine dh futbol ve taraftar sitelerine oluyor..kavga gürültü..
Türkiyede yaşayıpda bu 3 nü tanımaması imkansız bi teknik adamın hele hele GERETS in düşünemiyorum bile ya taktik icabı sölemiştir yada gazetelerin falan yalanıdır başka izahı yok bırak geretsi evinde Tv olan herkes bu 3 futbolcuyu tanır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: amyleeva
quote:
Orjinalden alıntı: shane
ALEX İÇİN BİŞEY DİYEMİCEM DE appiah la anelkayı ülkemize gelmeden önce de tanımayan bir spor adamı olabiliceğini düşünemiyorum varsa da heralde futbol topunu karakola götüren cinstendir. Bu arada İNAMOTO yu ben de tanımıyorum gerçi RİCARDINHO yuda tanımıyordum yani sadece düzülen methiyeler vardı hepsi o yani birinin bir futbolcuyu tanımaması uzak doğu güney amerika ülkeleri için normal DELGADO yuda BJK ye transferi sözkonusu olduktan soratanımaya başladık
quote:
birlikte oynamayi hayal ettigi adam ricardinho olan bir futbolcu inamoto yu tanisa nolur tanimasa nolur, bunlar cok simarikca aciklamalar ve simariklik bir takimin en buyuk zaafidir, ayrica delgado ya sormak lazim sen kimsin nesin nerde oynadin !
burda tamamiyle artistlik yapmis kimse cikip da dogrudur izlemiyordur tanimiyordur demesin, bu ulkede herkes oyle yapiyor, gerets efendi de gecen sene basinda keske appiah anelka alex benim takimimda olsun derken fener derbisi oncesi basin toplantisinda bu 3 futbolcuyu da tanimadigini soylemisti sonra 4 golle tanitilmisti
peki arkadaşım bu açıklamanın şımarıklık ve artistlikle bi alakası varmı sence bunu sen bari söyle. nedir bu çamur atma sevdası bazı kişilerde anlamıyorum. adama soru soruolar o da tanımıorum pek izlemedim dio. ve bunu bazı kişiler şımarıklık artistlik die yorumluo. ve ayrıca o arkadaş nedense bi daa bişey yazmıo bu topiğe. çamur at ve sora git bu hiç yakışmıo
bir kere benim bir yere gittigim yok burdayim, ikincisi bu aciklama tamamiyle simariklik ve artistlik aynen gerets inki gibi, benim besiktasa veya herhangi bir takima camur atma gibi bi niyetim olmadiini biraz bakinsan futbol bolumunde yazdiklarimdan anlarsinki ben bir fenerli olarak ne bjk ne gs yi alex ve aziz yildirim i elestirdigimden fazla elestirmiyorum, ben dogru oldugunu dusundugum seyi soyluyorum
ilk arkadasin dedigi alex taninmayabilir belki diyor da bu lafi gerets alex Turkiye de asist krali olduktan sonra daha once de mac yapmis olduktan sonra ve ustune daha once imkanimiz olsa da alexi anelkayi appiahi biz alsaydik dedikten sonra soyluyor
İlker hocam bu arada geçmiş olsun.. İki dakka rahat durmuyon.