Şimdi Ara

Delgado:''İnamoto Kim?'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: maestro_34

ewt crouch'un kütür kütür oynadığı belli ewt kütür kütür

BÜTÜN BEŞİKTAŞ CAMİASI SERGEN'İ GÖNDERİP YERİNE DELGADO'YU UYGUN GÖRDÜ DE SEN Mİ GÖRMÜYOSUN!?!?!?

(sergen'in yeri ayrı ama o ayrı)

o adam gerçekten odun buarada
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

Orjinalden alıntı: They Will Return

Dalgado'yu kaçımız tanıyorduk ki?Oynamadan böyle laflar söylememek lazım.Neyin ne olacağı belli olmaz

Hay çok yaşa..

Nedir bu BJK'lı futbolcuların demeçlerindeki diger takımlardaki futbolcularla kıyasları..Hadi yöneticilerinizin politikası bu da size ne oldu kardeşim..
    İnnamato kim
    Alex'in yedegiydi morali bozulacak
    FB kadrosundan iyi kadromuz var...

BJK camiasında garip garip şeyler oluyor..Babalar gibi transferler yapmıssınız , buun taraflı tarafsız herkes kabul ediyor , hala neyin ugrasıdır bu?? Bırakın elin işleriyle ugrasmayı , kendi işinize bakın di mi??

FB'li transferlerin "FB büyük camia , burada mutlu oalcagız UEFA şampiyonu olmak istiyoruz" diye hep bir agızdan verdikleri demecleri eleştirenler , buna nasıl takılmıyor anlamıyor.

Bakalım BJK'lı birinden (yönetici , futbolcu) ne zaman içi boş olmayan bir demeç okuyacagız..4 gözle bekliyorum

Bu haber tamamen medyanın saptırmasıyla dolu bir haberdir. Adam röportajda kendisine İnamoto sorulduğunda diyor ki "onu tanımıyorum ama ben zaten futbolu fazla takip etmem. Hem ben gelmeden önce Türkiye yi de arap ülkesi sanıyordum..."

adam tanımadığını söylüyor ama özellikle sidik yarışı olmasın diye futbolu pek takip etmediğini söylüyor. Ama gasteler onun ağzından ne yazıyor: "inamoto kim?"

Bu medya bizde olduğu sürece adam olmayız biz

• delgado kimki inamtoya laf atıyo
  • ribery geldiğindede böyle dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: :mert:

delgado kimki inamtoya laf atıyo

yaw hala birilerinin bu olayın içyüzünü anlayamaması beni kahredio gerçekten

not: başlıkta kalmayın hocam biraz okuyun ya okuyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

ALEX FB ye gelmeden önce Brezilya milli takımında oynuyordu.. hatırlatayım..
    hatta Fransada KONFEDERASYON kupasında Brezilya ile maç yapmıştık 2-1 önde iken,
    dk 90 da ALEX Türkiyeye yani bize gol atmıştı ve maç 2-2 bitmişti......

zaten oynadığı bi o maç var, başka var mı
  • Inamoto Türkiyedeki oyunculardan daha iyi bir oyuncu degil. Iyi yani sadece cok disiplinli olmasi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BESİKTAS1903

sizi tebrik etmekten başka bi çaremiz kalmadı artık...delgadonun bu konuyla hiç bir art niyeti olmadığı halde sırf delgadoyu eleştirmek için galatasaraylı bir futbolcuya sahip çıktınız ya bravo...
    aynı şeyleri alex söyleseydi ne olacaktı peki...alexide türkiyeye gelmeden önce menajerlik oynayanlardan başka kimse tanımıyodu...alexide eleştirecekmiydiniz...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK

herhalde tanımaz, kendisi defalarca arjantin milli takımında oynamış ! ve avrupanın dev kulüplerinden biri olan baselden gelmiş bir futbolcu ! inamoto her ne kadar orada oynayacak kadar yetenekli olmasada arsenalde forma giymiş biri, yani tanımayabilir ayrıca sormak lazım delgadoya arsenalin stadı nerde ve hayatı boyunca kapısının önünden geçebilir mi ?

Nokta.

Niye zorunuza gitti ki? Sizin yaptığını yapıyoruz işte!!!!!!!! Sizi kendi silahınızla vuruyoruz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BESİKTAS1903

sizi tebrik etmekten başka bi çaremiz kalmadı artık...delgadonun bu konuyla hiç bir art niyeti olmadığı halde sırf delgadoyu eleştirmek için galatasaraylı bir futbolcuya sahip çıktınız ya bravo...
    aynı şeyleri alex söyleseydi ne olacaktı peki...alexide türkiyeye gelmeden önce menajerlik oynayanlardan başka kimse tanımıyodu...alexide eleştirecekmiydiniz...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK

herhalde tanımaz, kendisi defalarca arjantin milli takımında oynamış ! ve avrupanın dev kulüplerinden biri olan baselden gelmiş bir futbolcu ! inamoto her ne kadar orada oynayacak kadar yetenekli olmasada arsenalde forma giymiş biri, yani tanımayabilir ayrıca sormak lazım delgadoya arsenalin stadı nerde ve hayatı boyunca kapısının önünden geçebilir mi ?

Nokta.

Niye zorunuza gitti ki? Sizin yaptığını yapıyoruz işte!!!!!!!! Sizi kendi silahınızla vuruyoruz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bi şeyi de orjinal bizzat kendiniz düşünün ve gerçekleştirin yaw biraz yaratıcı olun

• Bu delgado kendini maradona zannediyo heralde baksanıza şimdiden uçmuşş.
  • aklıma gora filmi geldi... "Sen farklısın, Japonsun bi kere... " herneyse kimsenin kimseye laf gonderdigi yok bence delgado da simarikliktan zerre nasip almamıs bir adamdir birkac roportajini kazara izleyen bunu hisseder...
    bu arada inamoto cm de harika işler yapmisti hatirliyorum ayrıca hic de kucumsenecek bir futbolcu degildir tanimayanların affina siginirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sselemoh -- 10 Eylül 2006; 19:24:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.