Şimdi Ara

Delgado:''İnamoto Kim?'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: JavieR

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

delgado kim ?

benim sormak istediğim soruda bu...
  • gazetelerin serbest atışları bunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Allah Allah..
    tanımak zorunda mı kardesim adam?

sana katılıyorum artık tanınmak zorunda alıcağımız adamlar yoksa herkesin dalga konusu.

yok o kim bu kim...

en ksıa örnek ribery tanınıyo muydu aldığımızda...

amaa şimdiii.
  • valla ben innamoto'yu tanıyorum.

cm 00-01 de arsenal'i seçtiğimde ilk kovduğum futbolcu kendi olurdu

dmc oynuyor ama yeteneksiz sanırsam ki
  • ahhh medya ahhh ben sana ne diyim.adam kesin çok doğal bir şekilde inamotoyu tanımıyorum demiştir.onlarda bunu alaylı bir şekilde söledi diye yazmışlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

ahhh medya ahhh ben sana ne diyim.adam kesin çok doğal bir şekilde inamotoyu tanımıyorum demiştir.onlarda bunu alaylı bir şekilde söledi diye yazmışlardır.

Cnn Türk de izledim, daha önce izlemediğini söyledi ama konuyu açan fake arkadaşın gazıyla bayağı bir uzamış konu
  • sanki inamoto delgadoyu tc ye gelmeden önce tanıyodu kesin basının sacmalamasıdır ayrıca inamnoto iyi kötü dünya kupasında oynadı delgado nerdeydi o zaman bence inamotonun işviçreden baska avrupa ülkesinde oynamamış delgadoyu tanımaması daha doğal olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

sanki inamoto delgadoyu tc ye gelmeden önce tanıyodu kesin basının sacmalamasıdır ayrıca inamnoto iyi kötü dünya kupasında oynadı delgado nerdeydi o zaman bence inamotonun işviçreden baska avrupa ülkesinde oynamamış delgadoyu tanımaması daha doğal olurdu

belki japon olmadığı için dünya kupasında oynayamamıştır. arjantinin kadro genişliği japonyadan sanırım biraz fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

sanki inamoto delgadoyu tc ye gelmeden önce tanıyodu kesin basının sacmalamasıdır ayrıca inamnoto iyi kötü dünya kupasında oynadı delgado nerdeydi o zaman bence inamotonun işviçreden baska avrupa ülkesinde oynamamış delgadoyu tanımaması daha doğal olurdu

belki japon olmadığı için dünya kupasında oynayamamıştır. arjantinin kadro genişliği japonyadan sanırım biraz fazla

ben zaten inamoto delgadodan daha iyi bir oyuncu demiyorum,tanımaması doğaldır inamotoda delgadoyu tanımıyodur diyorum

• .....
    Türkiye'de kendisinden önce Fenerbahçe forması ile Arjantinli futbolcu Ariel Ortega'nın da
    mücadele ettiğinin hatırlatılması üzerine Delgado, "Ortega ile benim ünüm arasında dünya
    kadar fark var. Arjantin'de herkes Ortega'yı tanır, beni belki yarısı tanımaz.
    Ben daha çok gencim" ifadelerini kullandı.
    ....
    Kaynakhttp://www.kartalhabe.com

Adam harbiden de şımarık kendiini beğenmiş bi adammış..
    Ya adama Konya maçı sonrası canlı yayında soruyolar

-Delgado, maçta bir penaltı kaçırdın..?
    Adam maçup gülerek kafasını eğiyor ve cevap veriyor..
    -Si...

Ben bu adamı seviyorum ya

• quote:

Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK

herhalde tanımaz, kendisi defalarca arjantin milli takımında oynamış ! ve avrupanın dev kulüplerinden biri olan baselden gelmiş bir futbolcu ! inamoto her ne kadar orada oynayacak kadar yetenekli olmasada arsenalde forma giymiş biri, yani tanımayabilir ayrıca sormak lazım delgadoya arsenalin stadı nerde ve hayatı boyunca kapısının önünden geçebilir mi ?

Nokta.

• sizi tebrik etmekten başka bi çaremiz kalmadı artık...delgadonun bu konuyla hiç bir art niyeti olmadığı halde sırf delgadoyu eleştirmek için galatasaraylı bir futbolcuya sahip çıktınız ya bravo...
    aynı şeyleri alex söyleseydi ne olacaktı peki...alexide türkiyeye gelmeden önce menajerlik oynayanlardan başka kimse tanımıyodu...alexide eleştirecekmiydiniz...

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

herhalde tanımaz, kendisi defalarca arjantin milli takımında oynamış ! ve avrupanın dev kulüplerinden biri olan baselden gelmiş bir futbolcu ! inamoto her ne kadar orada oynayacak kadar yetenekli olmasada arsenalde forma giymiş biri, yani tanımayabilir ayrıca sormak lazım delgadoya arsenalin stadı nerde ve hayatı boyunca kapısının önünden geçebilir mi ?

Nokta.

• quote:

quote:

Nokta.

Valla Servet gibi bir adam Fenerbahçe'de zamanında banko oynadıysa ben Inamotu'nun Arsenalde oynamasına hiç şaşırmam..
    Anladın sen anladın

• ALEX FB ye gelmeden önce Brezilya milli takımında oynuyordu.. hatırlatayım..
    hatta Fransada KONFEDERASYON kupasında Brezilya ile maç yapmıştık 2-1 önde iken,
    dk 90 da ALEX Türkiyeye yani bize gol atmıştı ve maç 2-2 bitmişti......
  • inamoto nun arsenalde kaç maç oynadığını da bu özlü sözlerine eklermisin?
    quote:

• quote:

quote:

Nokta.

mantık süper ya mükemmel insanlarsınız siz aynen devam

• ßo$ i$Ler ßunLar herkes sahada konu$sun
  • ewt inamoto süper adam arsenalde top toplayıcılık yaptı..mesela crouchta liverpoolda yapıyor??!!!

arkadaşlar inamoto delgadonun ayak parmağı olamaz adam sergenin gençliği...o hareketler, çalımlar, oyun okuması falan 50 basar.. zaten gsnin avrupadan alabileceği tek adam dünya kupasında başlarda elenmiş, ingilterede küme düşen bir takımın oyuncusudur..

ayrıca delgadonun milli takımda oynamamsından dolayı eleştirenlere bir sözüm var:

-adamın mevkiinde RIQUELME oynamaktadır..we delgado daha 23 yaşındadır..ama heralde inamotonun yerinde tikatoko oynar o olmazsa...demek istediğim inamoto ile delgadoyu karşılaştırmak ferrariyle anadolu, sony ericssonla raksı, hp ile casperı, beşiktaş ile feneri karşılaştırmak gibidir..sonuç belli arkadaşlar gereksiz yere tez çürütmeye çalışmayın, takımınızada söyleyin daha iyi adamlar alsın.. walla biz riquelmeyi alana kadar şimdilik en iyisi delgado..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 8 Eylül 2006; 22:24:41 >

• o top toplayici crouch ingiltere milli takiminda kutur kutur oynuyor, ayrica delgado yu sergenle bir tutuosan denecek bisiy yok
  • ewt crouch'un kütür kütür oynadığı belli ewt kütür kütür

BÜTÜN BEŞİKTAŞ CAMİASI SERGEN'İ GÖNDERİP YERİNE DELGADO'YU UYGUN GÖRDÜ DE SEN Mİ GÖRMÜYOSUN!?!?!?

(sergen'in yeri ayrı ama o ayrı)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.