Şimdi Ara

Delgado:''İnamoto Kim?''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''Beşiktaşlı Delgado, G.Saray'ın yeni transferi İnamoto'ya taş attı. Tangocu, "İnamoto'yu tanımıyorum. Futbolunu da izlemedim. Ama kusura bakmayın ben pek fazla futbol izlemem" dedi. Futbola ilk başladığında Ricardinho ile oynadığını hayal ettiğini söyleyen Delgado, "Hâlâ da onu örnek alıyorum"
    dedi....''

adam gayet açık konuşmuş bence...tabi bizim basın da hararetlendiriyo olayları...

• Dalgado'yu kaçımız tanıyorduk ki?Oynamadan böyle laflar söylememek lazım.Neyin ne olacağı belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: They Will Return

Dalgado'yu kaçımız tanıyorduk ki?Oynamadan böyle laflar söylememek lazım.Neyin ne olacağı belli olmaz

ben halen tanımıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: They Will Return

Dalgado'yu kaçımız tanıyorduk ki?Oynamadan böyle laflar söylememek lazım.Neyin ne olacağı belli olmaz

Hay çok yaşa..

Nedir bu BJK'lı futbolcuların demeçlerindeki diger takımlardaki futbolcularla kıyasları..Hadi yöneticilerinizin politikası bu da size ne oldu kardeşim..
    İnnamato kim
    Alex'in yedegiydi morali bozulacak
    FB kadrosundan iyi kadromuz var...

BJK camiasında garip garip şeyler oluyor..Babalar gibi transferler yapmıssınız , buun taraflı tarafsız herkes kabul ediyor , hala neyin ugrasıdır bu?? Bırakın elin işleriyle ugrasmayı , kendi işinize bakın di mi??

FB'li transferlerin "FB büyük camia , burada mutlu oalcagız UEFA şampiyonu olmak istiyoruz" diye hep bir agızdan verdikleri demecleri eleştirenler , buna nasıl takılmıyor anlamıyor.

Bakalım BJK'lı birinden (yönetici , futbolcu) ne zaman içi boş olmayan bir demeç okuyacagız..4 gözle bekliyorum

• İyi de Arkadaşım Delgadonun röpörtajının tamamını koysana. Nİye kesip alıyorsun. Bende bilmiyorum İnamoto kim ilk defa forumda gördüm. Keza Ricardinhoyuda bilmezdim, ama büyük futbolcularmış. Delgado direk bu şekilde basın toplantısı düzenlemior ki. Adam sadece sorulan soruya cevap veriyor, yorum yapsamasa basın korktuğunu yazar. Keza Nobre de açıklama yapıyor bak şimdi 5 paragraflık konuşmasından bir cümleyi kopyalıyorum: ''Ricardinho inanılmaz bir oyuncu. Alex'i milli takımdan kesen adam. Yani kalitesi tartışılmaz biri.'' Oldumu şimdi. Not: Nobre Rico Kleberson Bobo Alex Luciano bu adamlar geçen hafta medyaya kapatmışlar Klebersonun evinde eğlence düzenlemişler. Zaten çoğu arkadaşlar ve görüşüyorlar. Medyada şişiriyor işte. Riconun açıklaması:''İkisini de tanıyorum. Hatta De Souza ile Santos'ta iken 2 yıl beraber oynadık. Souza'ya attığım ölümcül ara paslarla çok gol attırdım. Bana borcu vardır. Hızlı ve iyi bir golcü. Edu'yu da iyi tanırım. Edu'nun özellikleri Luciano gibi'' vsvss....

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisi gibi futbolcu olan babasının döğmesini sol koluna yaptıran Delgado, Galatasaray'ın yeni transferi İnamoto'yu tanımadığını belirterek "İnamoto'yu tanımıyorum. Futbolunu da izlemedim. Ama kusura bakmayın ben pek fazla futbol izlemem" dedi.

Genç yıldız gelmeden önce Türkiye'nin tipik bir Arap ülkesi olduğu düşündüğünü söyledi ve "%90'nı Asya'da olan bir ülke, müslüman olan bir ülke. Kafanızdaki imaj daha çok bir Arap ülkesi gibi. Ben de gelmeden önce böyle düşünüyordum. Ama geldiğimde gördüklerim beni şaşırttı. Bir Avrupa ülkesinde farkınız yok. Arjantin'de yaşayan birçok insan Türkiye'nin haritadaki yerini bilmeyebilir. Sonuçta dünyanın öbür yanı burası. Ama ben son yıllarımı Avrupa'da İsviçre'de geçirdiğim için Türkiye hakkında bilgim vardı. Sonuçta Basel'de çok Türk tanıdım. Tabiki oradaki insanları tanımak ile Türkiye'de yaşamak birbirinden çok farklı. Buraya geldikten sonra İstanbul'u gezdim, yemeğini yedim, insanlarla tanıştım, evimi tuttum. Artık kendi evimde oturuyorum. Şuandaki hayatımdan, hayatımdaki insanlardan ve sokakta karşılaştıklarımdan dolayı çok mutluyum." diye konuştu.

Beşiktaş'a ilk resmi imzasını İsviçre'de bir kayak merkezinde gece yarısı attığını belirten genç yıldız "Kayak merkezinin bulunduğu bir yerde, otelin restaurantında Beşiktaş'a imza attım. Gece saat oniki ya da birdi. Geç kalınmasının nedeni sözleşmenin benim önüme İngilizce gelmesiydi. Tercüme edilmesi uzun sürdü" dedi.

Futbola başladığı günlerde Ricardinho ile oynadığını hayal ettiğini söyleyen Delgado "Hala Ricardinho'yu örnek alıyorum. Saha içinde ikimiz de aynı stilde oynamayı sevdiğimiz için iyi anlaşıyoruz. İkimiz de topu ayağımızda tutmayı çok seviyor ve yerden kısa paslar, ara paslar yaparak neticeye gitmeyi seviyoruz. Ricardinho sadece benimle değil bütün takımla çok iyi anlaştı. Çok iyi bir profesyonel" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın önümüzdeki bir ayının çok önemli olduğunu belirten 10 numaralı futbolcu şampiyonluk için bütün maçların kazanılması gerektiğini belirtti. Delgado " Trabzonspor ve Galatasaray maçlarını kazandığımızı düşünün. Ama onlardan sonra bu takımlar kadar güçlü olmayan iki takıma kaybettiğin zaman ne olacak. Tekrar başa döneceksin. Türkiye'de ligde biryerlere gelebilmek için bugüne kadar yaptığımızı yapmamız lazım. Yani her maçı kazanmamız lazım. Kolay yada zor maç gibi bir şey yok. Ligdeki bütün maçları kazanırsak şampiyon oluruz.

UEFA kupası hayalinin ancak adım adım düşünülmesi gerektiğini sözlerine ekleyen 24 yaşındaki yıldız "UEFA kupasına gelince. Tabİi ki bizim UEFA kupasında yer almamız lazım. Bu hem biz oyuncuları için çok önemli hem de kulüp için çok önemli. CSKA Sofia maçlarının ikisini de kazanmamız gerek. Bu maçların ardından belirlenecek grup maçlarını da adım adım geçmemiz gerekiyor. Takım içerisinde final için büyük bir inanç var. Final için önce gruba kalmamız lazım." diye konuştu.

2008 Avrupa Futbol şampiyonasına Türkiye'nin katılma şansını sorduğumuzda ise İsviçre'de oynamış olan bir futbolcu için ilginç bir yanıt verdi. Delgado "İsviçre maçında yaşananları anlıyorum. Saha içinde ne kadar iyi niyetli olursanız olun adrenalin patlaması sırasında kontrolünüzü kaybedebiliyorsunuz. Ama umarım bir daha böyle şeyler olmaz. Eğer birilerini cezalandıracaksan bu seyirci olmamalı. Çünkü seyirci parasını verip oyun izlemek için geliyor. Eğer ceza vereceksen takımı cezalandırmalısın" dedi...

• iide hocam delgado bişey dememiş ki ben izledim görüntüyü bizim medya soruor inamoto hakkındaki görüşleriniz nedir. die ee delgado da inamato hakkında bi bilgim yok dedi. ee bunda nevar adam illaki bi yorum mu yapması lazım inamatoyada delgadoyu sorsun belki oda onu tanımıyordur.

aslında suç bizdede var hadi medya herkesin bildiği gibi delgado dürüstce bi açıklama yapar sonra medya derki biz bu olayı nasıl olurda polemiğe düşürürüz die hemen 1i 5 yapar DELGADO İNAMOTOYA TAŞ ATTI yazar. sonra dediğim gibi bizde hemen bu olayı tartışmaya başlarız.

ya bırakalım arkadaslar bugüne kadar sözle kelimelerle futbolcu olunmaz er meydanı die bişey vaar bırakalım sahada oynasınlar bizde izliyelim.( bu sözüm medyaya)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizdeki John Carew de böyleydi ya adam futbolu fazla izlemezdi varsa yoksa NBA, zaten numarası 23tü.. Delgado, Inamoto'yu tanımıyo diye de polemik çıkarmaya gerek yok doğaldır olabilir, ama Delgado'nun küçüklükten beri hayalim Ricardinho ile oynamaktı lafına hiç inanmadım =)) Bunu her futbolcu yapıyo takım arkadaşıyla ilgili güzel sözler filan aslında motive oluyolar ama burda bizi kandırıyolar =))
  • Allah Allah..
    tanımak zorunda mı kardesim adam?
  • birlikte oynamayi hayal ettigi adam ricardinho olan bir futbolcu inamoto yu tanisa nolur tanimasa nolur, bunlar cok simarikca aciklamalar ve simariklik bir takimin en buyuk zaafidir, ayrica delgado ya sormak lazim sen kimsin nesin nerde oynadin !

burda tamamiyle artistlik yapmis kimse cikip da dogrudur izlemiyordur tanimiyordur demesin, bu ulkede herkes oyle yapiyor, gerets efendi de gecen sene basinda keske appiah anelka alex benim takimimda olsun derken fener derbisi oncesi basin toplantisinda bu 3 futbolcuyu da tanimadigini soylemisti sonra 4 golle tanitilmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 7 Eylül 2006; 11:22:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Bizdeki John Carew de böyleydi ya adam futbolu fazla izlemezdi varsa yoksa NBA, zaten numarası 23tü.. Delgado, Inamoto'yu tanımıyo diye de polemik çıkarmaya gerek yok doğaldır olabilir, ama Delgado'nun küçüklükten beri hayalim Ricardinho ile oynamaktı lafına hiç inanmadım =)) Bunu her futbolcu yapıyo takım arkadaşıyla ilgili güzel sözler filan aslında motive oluyolar ama burda bizi kandırıyolar =))

doğru diyon aslında...
    ''tek hayalim baki mercimek'le oynamaktı..''..filan diyebilirler hatta
  • tanıyor olabilir ikiside güney amerikalı sonuçta ama dediğin gibi de olabilir
    quote:

Bizdeki John Carew de böyleydi ya adam futbolu fazla izlemezdi varsa yoksa NBA, zaten numarası 23tü.. Delgado, Inamoto'yu tanımıyo diye de polemik çıkarmaya gerek yok doğaldır olabilir, ama Delgado'nun küçüklükten beri hayalim Ricardinho ile oynamaktı lafına hiç inanmadım =)) Bunu her futbolcu yapıyo takım arkadaşıyla ilgili güzel sözler filan aslında motive oluyolar ama burda bizi kandırıyolar =))
  • quote:

Orjinalden alıntı: duman86

quote:

doğru diyon aslında...
    ''tek hayalim baki mercimek'le oynamaktı..''..filan diyebilirler hatta

Abi koptum :D:D:D::D Bişey diyim mi adam Türkiye'ye geldiğinde Baki Mercimek çok ii oyuncu süperdir filan deselerdi haa ewt tanıyorum onla oynamak için can atıyorum zaten derdi Çünkü aynı şeyi Sergen için bi yabancı daha demişti yine Delgado olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

birlikte oynamayi hayal ettigi adam ricardinho olan bir futbolcu inamoto yu tanisa nolur tanimasa nolur, bunlar cok simarikca aciklamalar ve simariklik bir takimin en buyuk zaafidir, ayrica delgado ya sormak lazim sen kimsin nesin nerde oynadin !

burda tamamiyle artistlik yapmis kimse cikip da dogrudur izlemiyordur tanimiyordur demesin, bu ulkede herkes oyle yapiyor, gerets efendi de gecen sene basinda keske appiah anelka alex benim takimimda olsun derken fener derbisi oncesi basin toplantisinda bu 3 futbolcuyu da tanimadigini soylemisti sonra 4 golle tanitilmisti

şımarıklıkla ne alakası var arkadaşım. adam inamotoyu tanımıo ricadinho nunda futbolunu beğendiğini sölüo ve aynı takımda oynadıkları için kendini şanslı hissediomuş heralde bunda ne var yani? e inamoto dünya kupasında oynamasa kaçımız tanırdık adamı? o da futbolu fazla izlemedğini sölüo. gidip japonya arabistan maçını izlememiş heralde buda pek büyük bi kayıp değildir sanırım. sizin bu yaptıklarınız resmen provokasyon. adamın ne şımarıklığı kalmış ne artistliği adamın röportajından bi cümleyi kendilerine göre yorumlayan bi medya var ve sizde bu kıt zekalı medyayı doğrularcasına açıklamalar yapıosunuz. hemen adamı asmaya kalkın başka işiniz yok zaten. sizin yaptığınız bu saçma yorumlarınazı bazı bjk lı yöneticilerin yaptığı saçma yorumlardan hiçbi farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaN -- 7 Eylül 2006; 13:03:42 >

• ALEX İÇİN BİŞEY DİYEMİCEM DE appiah la anelkayı ülkemize gelmeden önce de tanımayan bir spor adamı olabiliceğini düşünemiyorum varsa da heralde futbol topunu karakola götüren cinstendir. Bu arada İNAMOTO yu ben de tanımıyorum gerçi RİCARDINHO yuda tanımıyordum yani sadece düzülen methiyeler vardı hepsi o yani birinin bir futbolcuyu tanımaması uzak doğu güney amerika ülkeleri için normal DELGADO yuda BJK ye transferi sözkonusu olduktan soratanımaya başladık
    quote:

birlikte oynamayi hayal ettigi adam ricardinho olan bir futbolcu inamoto yu tanisa nolur tanimasa nolur, bunlar cok simarikca aciklamalar ve simariklik bir takimin en buyuk zaafidir, ayrica delgado ya sormak lazim sen kimsin nesin nerde oynadin !

• herhalde tanımaz, kendisi defalarca arjantin milli takımında oynamış ! ve avrupanın dev kulüplerinden biri olan baselden gelmiş bir futbolcu ! inamoto her ne kadar orada oynayacak kadar yetenekli olmasada arsenalde forma giymiş biri, yani tanımayabilir ayrıca sormak lazım delgadoya arsenalin stadı nerde ve hayatı boyunca kapısının önünden geçebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YÜZ YILLIK AŞK -- 7 Eylül 2006; 13:13:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

ALEX İÇİN BİŞEY DİYEMİCEM DE appiah la anelkayı ülkemize gelmeden önce de tanımayan bir spor adamı olabiliceğini düşünemiyorum varsa da heralde futbol topunu karakola götüren cinstendir. Bu arada İNAMOTO yu ben de tanımıyorum gerçi RİCARDINHO yuda tanımıyordum yani sadece düzülen methiyeler vardı hepsi o yani birinin bir futbolcuyu tanımaması uzak doğu güney amerika ülkeleri için normal DELGADO yuda BJK ye transferi sözkonusu olduktan soratanımaya başladık
    quote:

peki arkadaşım bu açıklamanın şımarıklık ve artistlikle bi alakası varmı sence bunu sen bari söyle. nedir bu çamur atma sevdası bazı kişilerde anlamıyorum. adama soru soruolar o da tanımıorum pek izlemedim dio. ve bunu bazı kişiler şımarıklık artistlik die yorumluo. ve ayrıca o arkadaş nedense bi daa bişey yazmıo bu topiğe. çamur at ve sora git bu hiç yakışmıo

• aslına bakarsanız aralarında inamoto en popüler oyuncudur.hani delgado,alex,ricardinho,appiah tanınmayabilir ama inamoto 2002 dünya kupasında baya öne çıktı.zaten dikkat çeken bir tipi var.arsenalda oynamışlığı var.şahsen ben üst düzey futbolcuların bizim bile tanıdığımız ülkesinin milli takımında oynayan oyuncuları tanımamasını yadırgıyorum.
  • delgado kim ?
  • ilker hoca niye ceza aldı ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.