Şimdi Ara

Deli Eden Ses

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç bmw f20 116d 2014 model. Araçta sağ taraftan bir ses geliyor. Sanki boşta bir bozuk para var ve düz bir plastik yüzey üzerinde araç fren yapınca öne doğru kayıyor ve hışşşştt gibi bir ses yapıyor.

Bu sefer tam tersi araca gaz verince sanki boşta bir bozuk para (çakmak,işte boşa herhangi bir metal parçada olabilir) var ve gaz verince de arkaya doğru kayıyor ve hışşştt diye ses yapıyor.
    Torpido gözüne baktım bir şey yok bomboş, daha sonra sağ ön kapıdan şüphelendim ve kapı döşemesini söktüm baktım.Sağ ön kapı içinde boşta bir şey yok.Malzeme olarak da zaten sadece cam krikosu ve kapı kilidi var.

Bu esnada kardeşim sağ ön kapının camını açınca sanki ses gidiyor dedi, sonra tek tarar söküp baktım, kapı içinde cıvataları kontrol ettim ama gevşek bir parça veya boşta bir parça yok. Acaba bize mi öyle geldi cam açınca ses kesilmesi. Eğer böyle bir şey varsa nedendir.Cam açılınca ne oluyor da ses gidiyor veya camı tamam kapatınca ne oluyor da ses geliyor ama kesinlikle gevşek bir parça veya boşta bir şey var ona eminim.

Yada sağ ön ve arka kapı arasındaki , kapı direğinin içinde boşta bir parça ola bilir mi yada gevşek bir parça .Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Şimdi kapı direğinin döşemesini sökmeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağım onuda bilmiyorum.
    Bu ses arabayı kullanırken dikkatimi dağıtıyor.
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• Torpidonun altı bir kapak var polen filtresini değiştirmek için sökülüyor. O kapak düzgün takılmazsa zırıltı gibi ses yapıyor. Yeniden söküp izolasyon bandıyla kaplamak gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fbmw

Torpidonun altı bir kapak var polen filtresini değiştirmek için sökülüyor. O kapak düzgün takılmazsa zırıltı gibi ses yapıyor. Yeniden söküp izolasyon bandıyla kaplamak gerekiyor.
    Öncelikle teşekkür ederim ama gelen ses kapak zırıltısı değil. Bir şey hareket ediyor ileri geri onun sesi geliyor.Sanki boşta bir şey var fren yapınca öne gidiyor, gaz verince geriye doğru gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zor yaşam -- 18 Haziran 2019; 16:30:15 >
  • Arkadaşlar bilgisi olan yok mu? yada tavsiye edebileceğiniz bir servis veya usta bu konularda tecrübeli bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zor yaşam

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu? yada tavsiye edebileceğiniz bir servis veya usta bu konularda tecrübeli bir yer.
    araç sunrooflu mu?eğer öyleyse tavan döşemesini bir dinle sunroof boşluklarından bir şeyler girmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseasew

araç sunrooflu mu?eğer öyleyse tavan döşemesini bir dinle sunroof boşluklarından bir şeyler girmiş olabilir

Alıntıları Göster
    Araç sunrooflu değil.
  • quote:

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu? yada tavsiye edebileceğiniz bir servis veya usta bu konularda tecrübeli bir yer.
    Ön koltuk altındaki, arka yolcuya ayak kısmına hava veren kanala bir bakın. Onun yapısı biraz dolambaçlı, içine birşey girmiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Video Donuyor Ses DEvam Ediyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

Ön koltuk altındaki, arka yolcuya ayak kısmına hava veren kanala bir bakın. Onun yapısı biraz dolambaçlı, içine birşey girmiş olabilir.

Alıntıları Göster
    Olabilir teşekkür ederim kontrol edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim, sol ön koltuğun altındaki, arka yolcu için havalandırma kanalına 50 kuruş gitmiş o ses yapıyormuş.
  • quote:

Teşekkür ederim, sol ön koltuğun altındaki, arka yolcu için havalandırma kanalına 50 kuruş gitmiş o ses yapıyormuş.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • zor yaşam Z kullanıcısına yanıt
    Sorun arka kapı kilitlerinden kaynaklanıyor. Kilitidin gövdedeki tutunması için olan demire çarpmasından oluyor. Gövdede bulunan parçayı deneme amaçlı bir elektrk bantı ile sar ve test et. Ses muhtemelen kesilecektir. 2 adet f20 aracım oldu ikisindede bu problem vardı. Galiba kronik bir sorun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rduman34 -- 24 Aralık 2019; 16:9:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.