bmw f20 116d manuel
Arkadaşlar dün başıma şöyle bir durum geldi,
Aracım bmw f20 116d ,2014 manuel ,Rampa aşağı 3 vites de indim, rampa biraz düzleşti 2. vitese atıp yola devam edeyim dedim ama 4. vitese takmışım ve araç stop etti. Fark edince hemen debriyaja bastım sonra star&stop devreye girdi ve araba otomatik marş yapmaya başladı. bende o esnada araç, çalıştı diye 2. vitese taktım debriyaja bıraktım.
Gaz verdim ama araç gitmedi, o esnada müzik çalıyordu tabi bende fark etmedim marşın devam ettiğini, müziği kapatınca anladım ki araç mars yapmaya devam ediyormuş ama ben o esnada 2. viteste gaz veriyordum, anlayınca tabi hemen debriyaja tekrar bastım ve araç 1-2 saniye sonra marşı bitirdi ama araba çalışmadı.
sonra aracı durdurdum kendim normal marşa bastım, araç çalıştı yoluma devam ettim.
böyle bir durumda, araç sente atlamış mıdır?
zincirli araçlarda sente atlaması oluyor mu?
eskiden kalma, bir bilgimi mi bilmiyorum dizel araçlar vurdurarak çalıştırılmaz yoksa sente atlar derlerdi, gerçi benim araç o esnada çalışmadı .
ne gibi bir zarar vermiş olabilir marş dinamosuna yada başka bir yerine? sente atlarsa nasıl anlayım bmw f20 manuel dizel de, sente atlamasında motor gürültülü çalışır diyorlar da bmw f20 116d maneul
(dizel araçların hepsinde olduğu gibi) zaten gürültülü çalışıyor. gürültüden bir şey anlaşılmıyor zaten.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Motor Yağı Kontrol Etme Zamanı
|
|
RFT'den Lastikten, normal lastiğe geçiş
|
WD40 ile başım dertte
|
Deli Eden Ses
|
BMW özel servis tavsiyesi
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.867 (Bu ay: 444)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası