Şimdi Ara

BMW özel servis tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
18.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda yeniyim, forumda baya araştırdım ama bulmadım.Bazı gruplarda sordum ama kimse net bir bilgi veremiyor.

Aracım 2014 model bmw f20 kasa 116d ed üçüncü bakıma girecek, ben aracı yeni aldım bütün filtrelerini değiştirmek istiyorum.
    yetkili servis yağ bakımı ve filtreler için indirimli fiyat olarak 2000 TL fiyat verdi. Bu özel servise gitmek istiyorum ama hangi servise gideceğimi bilmiyorum.İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz orijinal parça kullanan özel BMW servisi var mı?
    BMW'nin orijinal filtre markası hangi marka?

Avcılar'da fulmer otomotiv bakım için bosch marka filtre ve castrol yağ 950 TL dedi,
    yıldızlar grup bakım için wunder filtre seti, yağ motul 750 TL fiyat verdi.
    bir iki firmada fiyat verdi 800 civarında orijinal parçalar dedi.

bosch marka bmw için yan sanayi mi oluyor? yada bosch orijinal deyemi geçiyor. fulmer otomotivde bosch kullansam sıkıntı yaşar mıyım?
    yada orijinal filtre seti hangi marka ve hangi özel servis orijinal parca kullanıyor? tavsiyenize göre oraya gideceğim
    yarın bakıma gidecektim bir arkadaşım kafamı iyice karıştırdı?bosch orijinal parca değil dedi,şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW Özel Servisi Tavsiyeleri

BMW'niz için kaliteli ve güvenilir bir özel servis mi arıyorsunuz? İşte Türkiye'de en iyi BMW özel servis tavsiyelerimiz:

İstanbul

• Avrupa Yakası: İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorsanız, [BMW Özel Servis Tavsiyesi] olarak [En İyi BMW Servisi] önerilir. Uzman teknisyenleri ve son teknoloji ekipmanları ile aracınıza en iyi bakımı sağlarlar.
    • Anadolu Yakası: Bostancı'da bulunan [BMW Özel Servis Tavsiyesi], tecrübeli mekanikerleri ve uygun fiyatlı hizmetleri ile öne çıkar. BMW'nizin periyodik bakımlarını ve onarımlarını profesyonelce gerçekleştirirler.

Konya

Konya'da BMW özel servisi arayanlar için [BMW Özel Servis Tavsiyesi] tavsiye edilir. BMW'ler konusunda uzmanlaşmış teknisyenleri ve orijinal yedek parçaları ile aracınızın en iyi şekilde bakımını yaparlar.

BMW'nizin özel servis ihtiyaçları için bu tavsiyelerden yararlanarak aracınızın performansını ve ömrünü uzatabilirsiniz. Uzman mekanikerlerin ve kaliteli hizmetlerin bir araya geldiği bu servisler, BMW'nizin değerini korumasını ve güvenli bir şekilde yolda olmasını sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Maslak Atatürk oto sanayi Abarth servisi tavsiye ederim. Talha usta işinde iyidir.
  • Cevizlibağ sanayi bempar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servisler Bmw'nin kendi orjinal yağını kullanıyor.Bildiğim kadarıyla da Mann ve Mahle Bmw'ye filtre üretiyor.

Bmw'ye dışarıda bakım yaptıracaksanız en iyi filtre seçenekleri Mann-Mahle,en iyi disk-balata seçeneği de Ate'dir.

Motor yağına da bütçenize göre karar verin.Ben arabayı satmasaydım Liqui Moly düşünüyordum.Motul'u gereksiz abartı görüyorum.

• blaxis3 B kullanıcısına yanıt
    Bu servise ikinci el alacağımız bir BMW yi görürsek kontrol ederler mi expertiz gibi? Bmw konusunda usta oldukları için expertiz yerine buraya götürmek mantıklı geliyor.

• ArduYusmus A kullanıcısına yanıt
    Ederler diye düşünüyorum, özellikle yol testinde anlaşılır. Telefon açıp sorun gitmeden bence çünkü genel olarak oldukça yoğunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaxis3

Ederler diye düşünüyorum, özellikle yol testinde anlaşılır. Telefon açıp sorun gitmeden bence çünkü genel olarak oldukça yoğunlar.
    Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ArduYusmus A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, kolay gelsin
  • Piyasada çok fazla sahte ürün var. Mann, Mahle, bosch kutulu, yazılı sahte filtre kaynıyor.
  • Arkadaşlar araca bakım yaptırdım.Bakımdan sonra yağ değişim km'si olarak 8000 km verdi.Yağ değişimden sonra 2500 km yaptım ama hala yağ değişim km'si olarak 8000 km gösteriyor.2500 km'nin, 2000 km'sini uzun yolda yaptım.
    Acaba bir sorun mu var veya normal bir durum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zor yaşam -- 12 Haziran 2019; 14:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zor yaşam

Arkadaşlar araca bakım yaptırdım.Bakımdan sonra yağ değişim km'si olarak 8000 km verdi.Yağ değişimden sonra 2500 km yaptım ama hala yağ değişim km'si olarak 8000 km gösteriyor.2500 km'nin, 2000 km'sini uzun yolda yaptım.
    Acaba bir sorun mu var veya normal bir durum mu?
    hocam bende f30 u bakıma götürecegim nerde yaptırayım var mı öneriniz
  • Merhabalar arkadaşlar. İstanbul Avrupa yakasında BMW 3.20 ied (F30) konusunda uzman usta tavsiyesi rica edeceğim. Motor tahrik hatası alıyorum. Bir çok şeyden yaptığı için bu hatayı direkt tek atışta bulup bana gereksiz masraf cikartmayacak titiz usta kimi tavsiye edersiniz. Maslak Talha Usta veya Maslak BMW Hüsamettin Usta derseniz bu ikisi arasında kimi tavsiye edersiniz onuda öğrenmek isterim.
    Saygılarımla.

• Yetkili servisten kaçmayın , özellerde geze geze daha fazla masraf çıkabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru söylüyor olabilirsiniz ama Borusan 7-8 binden kapı açıyor.

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Tahrik arızası için westgate değişimi yapın . Ostimden 1250₺ buldum 250₺ usta aldı problem çözüldü . Usta Nevşehir’de İlhan Usta . Ama herkes değiştirebilir westgate’i

• bmw özel servis olarak istanbul avrupa yakasında ki mersa oto servisi tavsiye ederim. aynı zamanda bosch car servis kendileri.

• Dolapdere Bosch Car servisi Durmaz Oto yu bi arayıp fiyat almanızı öneririm
  • Askar diyeceğim ama yetkili servis Borusan daha uygun fiyatlı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fctmerkezi

Doğru söylüyor olabilirsiniz ama Borusan 7-8 binden kapı açıyor.

adının hakkını veriyolar demek

• Parçaları alın gidip düzgün bir yerde taktirin. Bakim zaten en kolay iş bunu da yanlış yapiyorlarsa yuh yani. Onemli olan malzemeler cogu yağ ve filtre sahte piyasada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.