Şimdi Ara

Deli gibi sevdiği eski kız arkadaşım Nişanlanmış :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonra salakça bi sebep yuzuden ben ayrildim!! kiz haftalarca aylarca barisalim diye yalvardi resmen!! ben bi inat icin yok diyip kesip attim!!

4-5 ay once msn mi eklemis!! konusduk
    nisanlandigini soyledi!!

oyle diyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu!! cunku ben onu cok seviyordum!! mutlaka bir gun donecegim diyordum!! Onunda beni bekliyecegini dusunmusdum

tam hemen o an silip engelledim cep numarami degisdim!!

Derken dun aksam bi msn beni ekledi!!

konusdum o!!
    tam unuttum demisdim karsima cikdi gene!!
    nisanlin nasil die sordum!! iyi dedi!! yaza evlenmeyi planlamislar!! İyice coktum arkadaslar!! off offf

gece hic uyumadan ofise geldim!! cok kotuyum!! sanki hayat bitti kurudu!! ne aci biseymis

• iyi olmus tebrik ederim kızı
  • Bide sen vur

quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

iyi olmus tebrik ederim kızı
  • Konuşma sende onla alakayı kes. Sen nişanlısın senle konuşamam demen lazımdı. Olan olmuş yapacak bir şey yok. Önüne bakman lazım. Bende geçen eskiden çok hoşlandığım birinin nişanlandığını duydum ama alakayı kestiğim için fazla koymadı çünkü olayı bitirimiştim. Nişanlanmasının benim için mantığı yok. Ve üzülmedim pek.
  • nişanlı kız niye inatla seni msn de ekleyip konuşmaya çalışsınki, ha bir yerde intikam için yapıyordur desek ilkinde yaptı ikincisinde de yapıp niye üsteliyor, belki hamle yapıcaksın belki bu yüzden nişanlısıyla arası bozulacak, bu işte bir iş olabilir, kız milletinin lafa güven olmaz, kendin öğren nişanlı mı değil mi
  • kızlar sevdiği biri için gerçekten çok mucadele ediyorlar ama eğer unutması gerektiğine karar vermişse de tamamen siliyorlar. hiç birşey olmamış gibi devam ediyorlar hayatlarına
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaif

Bide sen vur

quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

iyi olmus tebrik ederim kızı

Kardeş ben sana ne diyeyim ki kızı incir çekirdeğini doldurmayacak bi sebepten bıraktim diyorsun herşey karşilikli kızda sana karşilik vermiş.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem demiş.
    Ve senin nazın bu sefer kızı usandırmıs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

kızlar sevdiği biri için gerçekten çok mucadele ediyorlar ama eğer unutması gerektiğine karar vermişse de tamamen siliyorlar. hiç birşey olmamış gibi devam ediyorlar hayatlarına

+1 süper tespit.
    Kızlar sevdiği zaman acayip seviyorlar.
  • quote:

Private

az daha terbiyeli yaz lütfen

quote:

insicam

Hocam ne bilim ben ne yaparsam yapayim bigun ona gitcem diyodum hep!! yani onu benim goruyordum!! eninde sonunda gidip bariscam diodum!! ama gec kalmisim

quote:

Batuhan Kılıç

Valla bilmiyorum! ondan baskasindan da duymadim nisanlandigini!! dogru diyorsun!! belkide beni ezmek icin yapiiyordur!! icim rahatladi biraz

• quote:

Orjinalden alıntı: insicam

quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

kızlar sevdiği biri için gerçekten çok mucadele ediyorlar ama eğer unutması gerektiğine karar vermişse de tamamen siliyorlar. hiç birşey olmamış gibi devam ediyorlar hayatlarına

+1 süper tespit.
    Kızlar sevdiği zaman acayip seviyorlar.

+1 kesinlikle katılıyorum @ornapsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 25 Mart 2008; 10:22:49 >
  • Hayat tercihler meselesi o tercihini yapmış sende yap unut gitsin ama nişanlandığı kesinmi?
  • yanlış alarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 25 Mart 2008; 10:24:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: insicam

Hayat tercihler meselesi o tercihini yapmış sende yap unut gitsin ama nişanlandığı kesinmi?

walla oyle dedi!! baska kimseden de duymadim !! farkli sehirlerdeyiz suanda
  • canın saolsun bişey olmaz
  • oyle de insan sevince kotu oluyormus beaa
    quote:

Orjinalden alıntı: Anectodhe

canın saolsun bişey olmaz
  • Kızda ne yapıyor anlamadım nişanlanmışsın adam seni engelliyor msnyi bulup geri ekliyorsun Yalnız @kaif sende hiç konuşmadan benim nişanlı olanla işim olmaz deyip kestirmen lazımdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaif

oyle de insan sevince kotu oluyormus beaa
    quote:

Orjinalden alıntı: Anectodhe

canın saolsun bişey olmaz

sende madem seviyordun neden kıllık yarattın töbe töbe
  • Belki seni kıskandırmaya çalışıyordur inşanlılarla işim olmaz de siliyorum msnde de şaka yaptın ne nişanı ayağına yatabilir
  • Abicim kiz pesinden kosmus senin bi kere, burda hata tamamen senin.
  • merak etme yanliz deilsin yapacagin sey sineye cekip unutacaksin
    BASKA YOL YOK kafaya takip uzulursen bir delilik yapabilirsin bosver
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.