Şimdi Ara

deli olcam bi fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık bir ay önce palio 1.4 EL 2000 model aracıma brc taktırdım. Biraz dolaşıp ayar için gitmemi sölediler. ilk ayar gitmeden önce yaklasık 0,16 ytl yakıyordu araç. ancak rolantı kafasına gore dusuyor lambada falan beklerken enjektor lambası yanmaya baslıyor ve rolantı duserek motor garıp sarsıtılarla calısıyordu. Ayar ıcın gıttıgımde bunu soledım ve hallettıler fakat bu sefer araba km de 0,18 ytl yakmaya basladı bı kac depo sonra gerı gıttım ayarlatmaya ayarlayan arkadas ıı bır ayar yaptı sanrım yaksı 0,139 ytl dustu ama bu seferde rolantı problemı basladı. Fakat ben memnundum yakısından . Sonra ben aracı Tofas servısıne goturdum tum gereklı elemanlar degıstı. tabı gaz ayarı ıptal oldu .Ayar ıcın gıttıgımde bılgısayarala ayar yaptılar bu seferde araba 1. vitete rmpada 3000 dviri gecmıyor hızlanamk ıstedıgınde sallanarak gıdıyor vs. tabı bende sınırlendım ve ındım arabanadan vanayı actım. tabı 0,21 YTl yi gordum kmde :) . basaka bır yere ayara goturdum yıne cok yakıyor ve yıne rolantıde bırden sarsıntı baslıyor ben ne yapıyım pişman olmak uzereyım

• 99 model 1.4 palio ya zavolli marka kit taktırdım. zaman zaman rölantide titreme yapıyor. montaj yapan yer rölanti regülatörünü temizletmemi tavsiye etti. yakıt tüketimin düşmesi içinde buji kabloloranın değişmesi ve subap ayarının yapılması gerekiyormuş.
  • Sn iergun aracınızın ruhsatta yazan motor tipi numarasını özelden veya burada yazarsanız aracınızın full grup olup olmadığına bakmak lazım o zaman size yardımcı olabilirim. Saygılar sunarım
    quote:

Orjinalden alıntı: iergun

yaklaşık bir ay önce palio 1.4 EL 2000 model aracıma brc taktırdım. Biraz dolaşıp ayar için gitmemi sölediler. ilk ayar gitmeden önce yaklasık 0,16 ytl yakıyordu araç. ancak rolantı kafasına gore dusuyor lambada falan beklerken enjektor lambası yanmaya baslıyor ve rolantı duserek motor garıp sarsıtılarla calısıyordu. Ayar ıcın gıttıgımde bunu soledım ve hallettıler fakat bu sefer araba km de 0,18 ytl yakmaya basladı bı kac depo sonra gerı gıttım ayarlatmaya ayarlayan arkadas ıı bır ayar yaptı sanrım yaksı 0,139 ytl dustu ama bu seferde rolantı problemı basladı. Fakat ben memnundum yakısından . Sonra ben aracı Tofas servısıne goturdum tum gereklı elemanlar degıstı. tabı gaz ayarı ıptal oldu .Ayar ıcın gıttıgımde bılgısayarala ayar yaptılar bu seferde araba 1. vitete rmpada 3000 dviri gecmıyor hızlanamk ıstedıgınde sallanarak gıdıyor vs. tabı bende sınırlendım ve ındım arabanadan vanayı actım. tabı 0,21 YTl yi gordum kmde :) . basaka bır yere ayara goturdum yıne cok yakıyor ve yıne rolantıde bırden sarsıntı baslıyor ben ne yapıyım pişman olmak uzereyım

• ruhsat suan yanımda deıl ama aksam evden bakıp soleyım . Sunu soleyebılırm: 1.4 tek nokta enjektorlu 8 valf
  • MONTAJI HANGİ FİRMADA YAPTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ MEMNUN OLURUZ
  • Sayın polaris
    Benim niyetim kimseye zarar vermek değil sadece aracımın ıstediği gibi olmasını istiyorum . Ayrıca belkide bir istisnai durum benimkisi, cunku montajı yapan yerden ilgi alaka ve tknik kapasite olarak memnunum.
    siz bana bir fikir verin benim aracımda lpg ile olmayan bir yerde arıza olabılırmı kı baktırmam gerekn baska yerler varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benden bi yol olmaz agalar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.