Şimdi Ara

Deliler gibi bağımlılık yapıp saracak oyun arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işten geliyorum hiçbirşey yok can sıkıcı bir durum film izlemekten başım çatladı bağımlılık yapacak deli gibi saracak ortamı güzel 22-23 yaş gurubunun rahat oynayacağı bir oyun arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Moba hariç.

• var mıdır arkadaşlar bende arıyorum ama mmofps hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egebaran55 -- 11 Nisan 2016; 11:42:39 >
  • Ola ki ben online bir oyuna bir miktar para verebilirim diyorsanız eğer size Albionu tavsiye edebilirim.

Neden sorusuna gelicek olursak eğer hemen cevaplayım. Albion dediğimiz oyun uçsuz bucaksız bir sisteme sahip bir oyun gibi göze çarpıyor. Bundan kastım bitmek bilmeyen bir meslek sistemi var. Misal veriyorum siz tamamen vakit geçirmek istiyorsunuz ve direk meslek olayına girebiliyorsunuz. Diyelim Kıyafetler setler yapmak istiyorsunuz bunun için deri yada pamuk toplamanız gerekiyor veyahutta maden kazmanız gerekiyor. Çok fazla detaya girmekte istemiyorum zaten bir çok rehber var bu konuyla alakalı olarak. Dediğim gibi bağımlılık yaratan bir oyun ama tabi tek her oyunda olduğu gibi zor ve sıkıcı olabiliyor. Ben sıkılmadan gerek telefondan gerekse laptoptan çok rahat oynayabiliyorum. Uzun zamandır oynamıyorum ama dediğim gibi istenilen zamanda girip bakabiliyoruz.
  • Wows oneririm cok sariyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.