o senden deli olabilir bende sizden deliyim. quote:Orjinalden alıntı: köpük.. evet ben deliyim ama sen böle bi konu açtığın için benden daha delisin..
quote:Orjinalden alıntı: UniLéE o senden deli olabilir bende sizden deliyim. quote:Orjinalden alıntı: köpük.. evet ben deliyim ama sen böle bi konu açtığın için benden daha delisin.. yaa bak sen.. demek öyle.. nerden esti
eser. hem erkeğiz sonuçta deliliğimiz sizden fazla... alasını deliririm bak. quote:Orjinalden alıntı: köpük.. quote:Orjinalden alıntı: UniLéE o senden deli olabilir bende sizden deliyim. quote:Orjinalden alıntı: köpük.. evet ben deliyim ama sen böle bi konu açtığın için benden daha delisin.. yaa bak sen.. demek öyle.. nerden esti
akıllı olup dünyanın kahrını çekiceeme deli olurum dünya benim kahrımı çeker!! ben delinin önde gideniyim!!!
quote:Orjinalden alıntı: UniLéE eser. hem erkeğiz sonuçta deliliğimiz sizden fazla... alasını deliririm bak. quote:Orjinalden alıntı: köpük.. quote:Orjinalden alıntı: UniLéE o senden deli olabilir bende sizden deliyim. quote:Orjinalden alıntı: köpük.. evet ben deliyim ama sen böle bi konu açtığın için benden daha delisin.. yaa bak sen.. demek öyle.. nerden esti ne alakası var bidefa zaten senn gibi düşünnler ayrımc yapanlar yüzünden böle yarışmıyorum delilik konusunda al en deli sen ol hıh
quote:Orjinalden alıntı: köpük.. quote:Orjinalden alıntı: UniLéE eser. hem erkeğiz sonuçta deliliğimiz sizden fazla... alasını deliririm bak. quote:Orjinalden alıntı: köpük.. quote:Orjinalden alıntı: UniLéE o senden deli olabilir bende sizden deliyim. quote:Orjinalden alıntı: köpük.. evet ben deliyim ama sen böle bi konu açtığın için benden daha delisin.. yaa bak sen.. demek öyle.. nerden esti ne alakası var bidefa zaten senn gibi düşünnler ayrımc yapanlar yüzünden böle yarışmıyorum delilik konusunda al en deli sen ol hıh aman kızlara lafmı attım yani. sizin deliliğiniz ayrı bizle aynı kefeye koyma
hey allam ya yaptıgın kavgadan anlaşılıyo ne kadar deli oldugun.. dedim ya sen deli ol farketmez meraklıysan bu kadar deli görünmeye git bakırköyde yarış milletle kimseyede laf atma
delirdinmi köpük.. tamam tamam ben zır deliyim . kızma deli quote:Orjinalden alıntı: köpük.. hey allam ya yaptıgın kavgadan anlaşılıyo ne kadar deli oldugun.. dedim ya sen deli ol farketmez meraklıysan bu kadar deli görünmeye git bakırköyde yarış milletle kimseyede laf atma
quote:Orjinalden alıntı: UniLéE delirdinmi köpük.. tamam tamam ben zır deliyim . kızma deli quote:Orjinalden alıntı: köpük.. hey allam ya yaptıgın kavgadan anlaşılıyo ne kadar deli oldugun.. dedim ya sen deli ol farketmez meraklıysan bu kadar deli görünmeye git bakırköyde yarış milletle kimseyede laf atma kızmadım yau asıl sensin deli
quote:Orjinalden alıntı: ..duygusuz.. akıllı olup dünyanın kahrını çekiceeme deli olurum dünya benim kahrımı çeker!! ben delinin önde gideniyim!!! geç arkaya merve önden gitme tehlikeli