Şimdi Ara

Arkana sakın bakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum taktir ve yorum sizlere ait, yollar art niyetli insanlarla dolu.

metrodan indim ikametime doğru sağa sola bakarak yürüyorum. arkamdan 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu amca amca diye seslenip ”amca beni Hakan abilere götür ”sözcüğünü hiç durmadan 50 metre boyunca arkamdan gelip tekrarladı.

'SAKIN ARKANI DÖNME, KÜÇÜK KIZA BAKMA'

o esnada yoldaki erkek kuaförü dükkanın kapısındaydı, kuaför "Çetin abi sakın arkana dönme seslenen küçük kıza bakma ve sakın elini tutma, kızın babası ve abisi karşıda aracın arkasında saklanıyor, küçük kızla ilgilenip elini tutup konuşmak isteyenler olduğunda ortaya çıkıp kızımızı kaçırıyorlar, sapık var diye bağırıp, 3000 TL. para vermezsen seni affetmeyiz, milleti, polisi buraya toplarız diyorlar, sen dükkana gir, tezgaha düşeni seyir edelim "dedi .

'BUNUN GİBİ OLAYLARDA ÇOĞALMA VAR'

• Allahtan çocukları sevmiyorum hocam allah korumuş sizi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunlar çakalı da geçip adeta sırtlan olmuşlar...

• bugun kucuk kiz para istedi vermedim versek dilenci olacaklar zaten secimden sonra vermedim hickimseye para ekonomi iyi madem hesabi

• Bu korkunç bir olay, dikkatli olmamız lazım.

Son zamanlar da yaşanan olaylar arttıkça, böyle fırsatçılara da gün doğdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunu bilerek yapıyoralr ve bunu esnafta biliyor yapanlarda 2 kişi. yahu toplanıp kırsanıza kafasını kollarını bacaklarını bunu kızına yaptıran adam o kıza herşey yapar. nerede oldu bu olay muhit söyler misin ?

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Macro Center girişinde kadın yanında ufak çocuğu, çocuğa yiyecek al diye dilendi. yüzüne bile bakmadım.

yüzde yüz değil yüzde bir milyon eminim ki ülkeyi yok eden kişiye destek veriyor ve sonsuza kadar verecek.

Anadolu coğrafyasında da açlık çekemezsin bee. Cem Toker hep diyo, dünya tekrar kurulsa burayı seçersin en avantajlı yer diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sen de biteceksin
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.