Şimdi Ara

delirecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bakıomda imreniom size süper adamlarınız var kimi 60 kimi 62 benim en yüksek lwlli adamlarım japkoda 46 uskoda 41 hskoda 98(bu private server tabi) hskodan bıktım czde show yapmaktan ötürü bunun için sizden uskodaki adamımı kasmanızı rica ediorum manes xigenon ve patos tercihimdir bunlar human yok ben karus kasarım arkadaş derseniz karusta açarım

xigenondaki adamlar:abdulmage 41 lwl mage ,sarisulo 30 lwl rouge
    manesteki adamım:ladywampire 33 lwl mage
    patosda açcam

ama bilinki karus açarsam adı mutlaka sarisulo yada sarilarinsulo dur

yada eğer kullanmadığınız 38 lwl üstü charınız varsa bana hediye edebilirsiniz bu vicdanınıza kalmış bişi ama imreniyom kardeşim yüksek lwlli adamlar czde fink atıyo

• ya of abi saçmalama kasmasında ne var ya bu kadar zormu adamlar emek verıolar charlarının tadına vara avra 1-1.5 ayda kasıolar sen de kas üzülme...
  • İYİ GECELER BEN PAZARA BIRAKTIM ÖLE
  • abi ben herzaman oynayanlardan deilim o yüzden pek kasamıyom ama nolur yardım edin magede inferno açılsın o yeter bana altı üstü 4 lwl tabi düşen bi lwli saymassak
  • İİ BIZDE COK ZOR KASTIK SENDE KASARSIN YAVAŞ YAVAŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunayok

İİ BIZDE COK ZOR KASTIK SENDE KASARSIN YAVAŞ YAVAŞ

bende 1.5sene evveline kadar senin gibiydim bastan 61,65,69,65ve 61 lvl charlarım oldu suan 65asas ve 61 priest duruo
  • ağlıyacam kafayı yicem millet ne dio ya lwl 65 61 dio ama millet görev derdine düştü bende görev yapamıom mpci deilim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.