Şimdi Ara

Delirecem - ses driver problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar delirecem yardım edin lütfen bilgisayara format attım ancak ses driverini bulamıyorum çoklu ortam ses denetleyicisi deyip druyor delirecem artık kaç saattir bununla uğraşıyorum ben internetten driver aramak ve indirme konusunda çok kötüyüm bir türlü bulamadım ve işin kötüsü tümleşik bir ses kartı var yardımlarınızı bekliyorum soundmax olma ihtimali yüksek
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• anakartın marka modelini ve işletim sistemini söyle
  • Kasayi acip kullandigin anakartin marka ve modelini kurdugun isletim sistemi ile burada belirt, yardim edeyim.
  • Kasayı açmadan bilgisayardaki anakartı öğrenebileceğin küçük programlar var.Biraz araştırırsan bulabilirsin.Sonra anakart modeline göre aratırsın driverı.
  • asus anakart intel işlemci p4 p800 s
    birde anakart ve bir çipin üzerinde yazanlarda şunlar
    asus
    intel
    fw8280ıeb
    f4070137
    sl73z
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_acar1989

Kasayı açmadan bilgisayardaki anakartı öğrenebileceğin küçük programlar var.Biraz araştırırsan bulabilirsin.Sonra anakart modeline göre aratırsın driverı.

Örneğin , EVEREST
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim Ses Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Harici Kamera Driver Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.cpuid.com/download/cpuz_145.zip

bu küçük proyu indir çalıştır mainboard kısmından marka model ögren daha sonra ya buraya yaz yada asus un sitesinden araştır audio driver
  • model: p4p800s
    chipset: intel i865p/pe/g/i848p
    southbridge: intel 82801eb (ıch5)
    lpcıo: wınbond w83627thf

bunlar yazıyor
  • dostum yukarda verdigimiz linklerden ses kartin icin uyumlu suruculeri indirebilirsin.
  • arkadaşlar çok teşekkür ediyorum şu link den daha yeni indi
    http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/P4P800S-X/AD1888.zip
    ve çalıştı yüklendi ya çok sevindim varya çok teşekkür ediyorum yardım eden ve etmeye çalışan herkeze bu siteyi seviyorum

• BilgiAlanı Değer
    Anakart Adı ASRock P4V88
    BilgiAlanı Değer
    CPU Türü Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
    BilgiAlanı Değer
    Ses Bağdaştırıcı VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

arkadaşalr pc toplama olduğu için cd si yok ben buraya yenii üye oldum
    ses çıkmıo sorun o driver indirdim bi kaç tane olmadı çok lu ses denetleyicisinde soru işareti var
    EĞER YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • sorun çözüldü mü dostum yoksa sana driver genius un portable versiyonunu göndercem
  • Ya benimde mikrofon sorunum var. Mikrofonumla pcden çıkan sesler karşıya gidiyor müzik vb. maus sesi gibi ama benim sesim mikrofona ne kadar yaklaşsamda gitmiyo karşıya. Yardımcı olurmusunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.