arkadaşlar delirecem yardım edin lütfen bilgisayara format attım ancak ses driverini bulamıyorum çoklu ortam ses denetleyicisi deyip druyor delirecem artık kaç saattir bununla uğraşıyorum ben internetten driver aramak ve indirme konusunda çok kötüyüm bir türlü bulamadım ve işin kötüsü tümleşik bir ses kartı var yardımlarınızı bekliyorum soundmax olma ihtimali yüksek
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
anakartın marka modelini ve işletim sistemini söyle
Kasayi acip kullandigin anakartin marka ve modelini kurdugun isletim sistemi ile burada belirt, yardim edeyim.
Kasayı açmadan bilgisayardaki anakartı öğrenebileceğin küçük programlar var.Biraz araştırırsan bulabilirsin.Sonra anakart modeline göre aratırsın driverı.
asus anakart intel işlemci p4 p800 s birde anakart ve bir çipin üzerinde yazanlarda şunlar asus intel fw8280ıeb f4070137 sl73z
quote:
Orjinalden alıntı: emre_acar1989
Kasayı açmadan bilgisayardaki anakartı öğrenebileceğin küçük programlar var.Biraz araştırırsan bulabilirsin.Sonra anakart modeline göre aratırsın driverı.
BilgiAlanı Değer Anakart Adı ASRock P4V88 BilgiAlanı Değer CPU Türü Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) BilgiAlanı Değer Ses Bağdaştırıcı VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
arkadaşalr pc toplama olduğu için cd si yok ben buraya yenii üye oldum ses çıkmıo sorun o driver indirdim bi kaç tane olmadı çok lu ses denetleyicisinde soru işareti var EĞER YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
sorun çözüldü mü dostum yoksa sana driver genius un portable versiyonunu göndercem
Ya benimde mikrofon sorunum var. Mikrofonumla pcden çıkan sesler karşıya gidiyor müzik vb. maus sesi gibi ama benim sesim mikrofona ne kadar yaklaşsamda gitmiyo karşıya. Yardımcı olurmusunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme