Arkadaslar 2006 mayıs cıkışlı arabamın üzerindenki DELKOR marka akü daha simdiden -10civarı havalarda hergün kullanımasına rağmen zayıfladı, nerdeyse şans eseri çalıştı bir kere.
Bu yeni tiplerde açıkta petekler gözükmüyor, düz siyah bir plaka var, bende saf su eklemek icin o kapağı baya bir zorladim ve hafif kanırtarak da olsa peteklerin yarısına su ekleyebildim.
Ancak birde baktımki kapak tam olarak kapanmıyor, yani peteklerin tümüne ulaşmak icin tüm petekleri kapatan o kapağı kırmak lazım.
uzun lafın kısası peteklerin yarısına su ekledim ama kapakları olmadigından peteklerle plastik kapak arasında bir miktar aralık kaldı v dun hafif bir su tasirma izi gordum.
Sizce peteklerin üzerini kapatan kapağı japonla yapıştırmam mı gerekir yoksa petekler hafif hava alsa sorun olmaz mı?
bilginiz olsun,
delkor aküler tam bakımsız aküymüş, gittiği kadar gidip atılan cinstenmiş, benim akünün üst kapağı yapıştıtılacak ve gittiği yere kadar gidecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme