Şimdi Ara

dell 6400 core solo 1,86 HATALAR!!!!YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, size henüz bir haftalık (teknosadan) olan dell 6400 core solo 1,86'lık notebookumla yaşadığım 2 sorunumu yazmak ve yardım almak istiyorum. sürücü philips, bir sorun yok, ilk birkç gün hiç sorun yoktu. fakat artık bilgisayar inanılmaz derecede tekleyerek çalışıyor (hard diskin 4te 3ü boş hatta) mesela bir resme bakmaya çalıştığım an (ki resimin boyutu da öyle çok büyük değil) arka planda çalışan winampta mp3ler hard diskte olmasına rağmen hep kesik kesik çalışıyor, aynı şey tüm diğer uygulamalar için geçerli aşırı yavaş açılıyor ve kapanıyorlar. scandisk yaptım, virüs taramaları yaptım, uygulamalarımı silip tekrar yükledim ama nafile. Açıkcası herseyi denedim, güncellemeleri bile. Şimdi bana lütfen çift çekirdekli olayından bahsetmeyin, hem kardeşimin fujitsusu hem de bir arkadaşımın datronu normal centrino 1,6 ghz (sonoma bile değil, ddr2 bile değil) li notebooklarında hiç takılma yok gayet normal bir şekilde 2 uygulamayı kasmadan çalıştırıyorlar. Ama bırakın sonomayı core solo 1,86 512 ddr2, 256 mb Ati, 60 sabit diskli bir dell nasıl olur da ben bir word belgesinde yazı yazarken müzikleri kesik kesik dinlettirir veya resimlerimi göstermez ve aşırı ağır biçimde kesik kesik çalışır. Anlayamıyorum, ikinci soruna geçiyorum, tüm bunlara ek olarak benim dell 6400 durduk yere bir hata veriyor anlayamadığım bir biçimde 100 e kadar bir tarama ekranı geliyor, ilk defa karşılaşıyorsanız bilgisayarı kapatın flan diyor, tarama yapıyor ve kapanıyor, bu durduk yere 2 defa oldu, artık teknosaya malı geri götürme zamanı geldi gibi görünüyor, bana yardım edin, böyle sorularla karşılaştınız mı basit bir ayar falan mı var? Ne yapmalıyım? özelliklerim ve yüklü olan programlar şöyle:

dell 6400
    core solo 1,86
    512 ddr2 ram
    256 mb ati radeon x1400
    60 gb disk...vb.....

ofiice xp, photoshop 7, winamp, klite code pack, media player 11, avast ve sistemin temel programları....bu kadar...

• Hocam güç ayarlarıyla ilgili bişii olmasın? İşte nebiliym sessiz mod, power saving mod vs.. da olursa işlemcinin hızını düşürüyo bu tarz şeyler. Aklıma gelen ilk şey bu oldu.

Umarım hallolur sorunun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.