Şimdi Ara

Dell 7537 Hakkında İyi / Kotü Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar 1750 lıra Ebrar bilgisayarda ve bu paraya ne iyi performansı bu bılgısayardan alıcagımı soyledıler . Ama ginede size danısmak istedim bu dizustu bilgisayar hakkında yorumlarınız nelerdir. Şimdiden teşekkürler .

• Önce düzgün yaz ne dediğin anlaşılmıyor. İşlemcisi düşük, wi-fi sorunu varmış, dvd-rom yok bu yüzden almadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda anlamadıgın kısım nerde söyle yardımcı olıyım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SponT4ne -- 11 Temmuz 2014; 11:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SponT4ne

Evet arkadaslar 1750 lıra Ebrar bilgisayarda ve bu paraya ne iyi performansı bu bılgısayardan alıcagımı soyledıler . Ama ginede size danısmak istedim bu dizustu bilgisayar hakkında yorumlarınız nelerdir. Şimdiden teşekkürler .

oynadığın oyunlar güncel oyunlarsa alabileceğin en iyi makina o eğer daha düşük oyunlarsa

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-pmu291575

alabileceğin en iyi makine budur

• Ben aldım. OYun performansı iyi. Arada bi anakartın oraardan dıt dıt ses geliyor baştan açınca düzeliyor o sorun var bi. Wifi side çok kötü
  • Wifi sorunu şansa bağlı, bazılarında çıkıyor. Mesela bende yok, bir arkadaşım daha aldı onda da yok. Optik sürücü yokluğu dert olmuyor, eski bir arızalı laptop varsa 15 tl'ye cözersin. Bende hazırda duruyor ama aylardır bir kere bile lazım olmadı.

İyi yön olarak oyunlarda (Crysis 3, COD Ghosts vs.) hiç kasma sorunu yok, klavye aydınlatmasıyla gece oyun oynamak gerçekten çok zevkli. Hız olarak gayet iyi, 1.6 olması korkutuyordu ancak yeterli. Bir de oyunlarda ısınma oluyor denebilir, benim gibi çok alışık olmayan birine de çok geliyor olabilir. Crysis 3 high'da 70-80 arası ama görev yöneticisini açıp 1 dakika beklersen saat başı hemen 70 altına düşüyor.

Ama gündüz için bir sorunu var, tabi sorundan sayarsan; Parlaklığı düşürürsen eğer ekranda kendini çok rahat görüyorsun. Yani biraz rahatsız edici olabilir. Ben yüksek ayarlarda kullanıyorum ve bence sorun değil.

• Acıkcacı Msi sadece gaming serisini begenıyorum . Yanı ben birazda dıs gorunumede takıntı yapıyorum . Daha farklı bı dusuncenız varsa soylersenız güzel olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell teknik servisi çok iyi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 serisi intel ve 740m li asuslarada bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.