Şimdi Ara

Dell 7577 vs Lenovo y520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İkiside güzel cihazlar. Lenovo Y520'nin kronik sorunu klavye bağlantısının kopup klavyenin ara ara çalışmaması. Dell 7577'nin ise pilin çok çabuk ölmesi. (1 - 2 ay). Bu iki sorunda kesin başına gelmez ama kronik oldukları için yaşama ihtimalin yüksek.

Bunun dışında mühendislikte düşünüldüğü için ben biraz daha ciddi duran bir notebook almak isterdim ve o da Dell 7577'yi tercih etmeme sebep olurdu sanırsam. Bu ikisi için yorumum bu.

Ancak 5500 TL gibi miktarlara çıkılmışken i7 8750H + 1050 TI kombinasyonlu bir notebook için biraz bütçe artırımı yapılabilir sanki. i7 7700HQ ile i7 8750H arasında %50'den fazla performans farkı var. Mühendislik işleri için sizi oldukça rahatlatır bu işlemci yükselimi. Ek olarak 3-4 yıllık sürede size daha iyi bir deneyim sunar. FPS'ye de azda olsa etki etmeside muhtemel.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ancak bütçeyi çok da artırabilecek durumda değilim sanırım.8.nesil işlemcili,fiyatı biraz uygun olan sadece Monster görebildim,Monster’ı da kullanıcıların birçoğunun yaşadığı problemlerden dolayı tercih etmiyorum maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RequeimFatih kullanıcısına yanıt
    Açıkcası benimde aklıma Monster geldi direk ama önermek istemedim. Özellikle şu son kasaları çok kötü. Dell G3'ler ülkemize giriş yapmaya başladı örneğin:https://www.ebrarbilgisayar.com/dell-g3-15-fb75d128f81c-i7-8750h-8gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050-156-linux-pmu359726

i7 8750h'li güzel bir model ama 1050 var maalesef içinde. 4800 TL'den satılıyor. Piyasaya iyice giriş yapınca 5500 TL'ye 1050 TI + 16 GB RAM'li modeli almak bence hayal değil.
  • Ek olarak bende Bilgisayar Mühendisi'yim ve aynı sizin bütçenizde ve sizin kullanımızda bir notebook arayışındayım Benim gözümde ise Lenovo Legion Y530 var. Ofis ortamda tasarımsal olarak biraz ciddi durması önemli bir nokta bence bilgisayarın. Ancak bir yandan da oyun vazgeçilmezimiz O yüzden Legion Y530'un ülkemize gelmesini bekliyorum.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için sağolun ancak bu yaz bitmeden almak istiyorum bilgisayarı da dediğiniz ürünlerin satışa çıkması daha uzun bir süre alır diye tahmin ediyorum ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı kullanım amacı ile bende bilgisayar arıyorum. Asus n580v ler şık ve performanslı duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.