Şimdi Ara

dell bataryam da sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar dell inspiron 6400 kullanıyorum..normalde batarya takılı kullanmıyordum bilgisayarı...arasıra takıyodum..gecen gün taktıgımda şöle bi yazı geldi ''your battery needs to be replaced "..daha sonrasında bataryayı tam sarj ettim ve bi baktım tam doluyken kalan saat 58 dk yazıyor..önceden tam doluyken 2 saat falan yazardı..ve dell battery e girdiğimde şöle bi yazı var "Your battery can no longer provide sufficient power to your system and needs to be replaced" ..ve sarj cok cabuk bitiyor..ve bilgisayarım 1 yıllık daha..bataryayıda kullanmadım takılı..yardımcı olurmusunuz??

• arkadslar yokmu yardımcı olcak biri??
  • bende dell inspiron 1300 var bnde geçen yıl aynı sorunu yaşadım.Ama biraz daha değişik.Benim kinde 10 dk gösteriyordu.Servise götürdüm 3 gün sonra yenisiyle değiştirdiler çünkü dell de bir ara batarya sorunu vardı.Biraz araştırırsan bulabilirsin senin modelinde var mı diye
  • Sorununu tam olarak çözüm getiremem ama 3 senedir kullanıyorum hep üstünde takılı hiç çıkarmadım ilk başlarda 4 saat giderken 3 senenin ardından artık 1.5 saat gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.