Şimdi Ara

[SATILDI] Dell G3223Q 32 inç 144Hz 1ms UHD FreeSync Premium Pro Fast IPS HDR600 Gaming Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Dell G3223Q 32 inç 144Hz 1ms UHD FreeSync Premium Pro Fast IPS HDR600 Gaming Monitör
    Mayıs 2023 tarihinde alındı kutusu fatura var.
    [SATILDI] Dell G3223Q 32 inç 144Hz 1ms UHD FreeSync Premium Pro Fast IPS HDR600 Gaming Monitör
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat nedir?

• fiyat ?

• keşke fatura olsaydı 12.000 e alabilirdim

• n0rbit N kullanıcısına yanıt
    Merhaba fatura konusunda acayip bir sıkıntı yaşıyorum temin etmeye çalışıyorum ürünün irsaliyesi var ürünün aldım gsming gen tr üzerinden ama fatura bulamıyoruz ne e fatura var iletişime geçtiğim zaman böyle bir ürün bana satılmamış görünüyor yani şunu başka yaşayan var mıdır bilmrm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • juzk kullanıcısına yanıt

Mailinize otomatik gelmesi lazım gaming.gen üzerinden üye olduğunuz maile ben de alışveriş yaptım bana geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n0rbit N kullanıcısına yanıt
    Normal olarak böyle olması lazım zaten hocam sorun bu ürün bana satılmamış görünüyor ne faturası grldi maile ne fiziksel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginç...

• Evet arkadaşlar ürünün faturasını buldum baya baya benim aptallıpım yüzünden bulamıyormuşum siteye Google üzerinden bağlanırken ek mail hesabımla giriş yapmışım o hespa üzerinden gg.tr ye giriş yaptığımda ürünün faturasını buldum konuyla ilgilenen arkadaşlara bilgilendirme yapma gereği duydum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.