Şimdi Ara

DELL ins. 1520 recovery veya XP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu makinede birlikte gelen cdler nedir recovery icin ayrılmıs disk nedir anlayamadım?? yani fabrikadan geldii hale getirmek icin ne yapmam lazım?
    bilen varsa yardım bekliyorum... he tabi birde nette driverları bulamadım dellin sitede
    hangileri anlayamadım??? son olarak XP nasıl yukleyebilirim?? birileri yardımcı olursa cook sevinirim gercekten tesekkur ederim

• hayırlı olsun,recovery bölümü işletim sistemine ayrılmış bir bölüm,o kısımda vista yüklü yani,format atmak istedigin zaman bilgisayar açılırken f..(hangi tuş oldugunu bilmiyorum) tuşuna basıyorsun kendi kendine format atıyor notebook,istersen bunu dvd ye çekebiliyorsun,kullanım kılavuzunda yazıyordur hangi işlemleri takip edecegin.,nerden ve kaça aldın söyleyebilirmisin?
  • golddan 2400 civari fiyat(dolar kuruna baglı olarak):)
    yaa peki recovery bolum bolum fabrika ayarlarına donerken ne yapmam gerekli onu biliomusun?
    yaa su an bi sorun yok cok sukur de olur da ileride olursa die soruyorum isallah olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcfiko

golddan 2400 civari fiyat(dolar kuruna baglı olarak):)
    yaa peki recovery bolum bolum fabrika ayarlarına donerken ne yapmam gerekli onu biliomusun?
    yaa su an bi sorun yok cok sukur de olur da ileride olursa die soruyorum isallah olmaz

bilgisayar açılırken f tuşlarından birine bastıgın zaman(hangisi oldugunu bilmiyorum) format atmış oluyorsun,fabrika ayarı derken bunu diyosun heralde,kullanım kılavuzunda yazması lazım,
    bonus karta %10 indirimli 6 taksit mi aldın?
  • bounus %5 indirimli ben altı taksit aldım 380 gibi oluyo iste bi bakim kılavuza o zaman..
    bide yaa dellin telefondan teknik destegi varmı biliomusun arastırdım ama yok galiba:(((
    sen de mi dusunuyorsun 1520??
  • quote:

bounus %5 indirimli ben altı taksit aldım 380 gibi oluyo iste bi bakim kılavuza o zaman..
    bide yaa dellin telefondan teknik destegi varmı biliomusun arastırdım ama yok galiba:(((
    sen de mi dusunuyorsun 1520??

bilmiyorum.
    bonusa %10+6 taksit yazıyor sitesinde,1520 stokta yok görünüyor zaten.
    evet bende düşünüyorum,sen T7300 lü modelini aldın dimi 860M GT ekran kartı olan
  • goldda vardı ben alırken yaa iyice arastır bence bosuna alacaksan beklemis olma:D
    7300 var 8600m gt kart bence bu fiyata konf. gayet iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Recovery Win7 Problemi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

goldda vardı ben alırken yaa iyice arastır bence bosuna alacaksan beklemis olma:D
    7300 var 8600m gt kart bence bu fiyata konf. gayet iyi

özellikleri iyi,saglam makinada,kısmetse 1520 yada toshiba a200 1ah düşünüyorum(TR ye gelmedi daha),bakacaz artık
  • hayırlı olsun.. ses ve ısınma varmı laptop da? ben de almayı dusnuyorum birkaç hafta içinde
  • ses ve ısınmayla ilgili bi problem yasamadım simdiye kadar kimsede bole bi sikinti icine girmemis..
    umarım girmezde:)))
  • makinada görüntü çıkışı d-sub mı yoksa dvi mı?
    bide ses çıışı olarak spdif veya optik(analog) çıkış varmı?
    hayırlı olsun
  • goruntu dvi bildigim kadarıyla ama ses hakkında hic bi fikrim yok biraz acıklarmısın su soylediklerini faydalansak bizde??
    bide recovery ile ilgili bilgin varmı yardımcı olursan tarikaltuncu
  • dell'in kendi sitesinden Vostro 1500 modelinin xp driverlarına bakın. burada 8600m gt driverını bulabilirsiniz. diğer driverlar zaten kendine ait sayfasında xp seçeneği altında çıkıyor. vostro 1500ün wireless ve ses sistemi driverları da uyumlu(ins.1520'nin kendi sayfasındada bunlar var).
    bilgisayara hiçbir pil tasarruf programı vb. yüklemedim, xp pro sp2 de masaüstü bilgisayar gibi akıcı bir şekilde çalışıyor.
  • recovery nası yaptın banada acıklarmısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.