bu makinede birlikte gelen cdler nedir recovery icin ayrılmıs disk nedir anlayamadım?? yani fabrikadan geldii hale getirmek icin ne yapmam lazım? bilen varsa yardım bekliyorum... he tabi birde nette driverları bulamadım dellin sitede hangileri anlayamadım??? son olarak XP nasıl yukleyebilirim?? birileri yardımcı olursa cook sevinirim gercekten tesekkur ederim
hayırlı olsun,recovery bölümü işletim sistemine ayrılmış bir bölüm,o kısımda vista yüklü yani,format atmak istedigin zaman bilgisayar açılırken f..(hangi tuş oldugunu bilmiyorum) tuşuna basıyorsun kendi kendine format atıyor notebook,istersen bunu dvd ye çekebiliyorsun,kullanım kılavuzunda yazıyordur hangi işlemleri takip edecegin.,nerden ve kaça aldın söyleyebilirmisin?
golddan 2400 civari fiyat(dolar kuruna baglı olarak):) yaa peki recovery bolum bolum fabrika ayarlarına donerken ne yapmam gerekli onu biliomusun? yaa su an bi sorun yok cok sukur de olur da ileride olursa die soruyorum isallah olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: fcfiko
golddan 2400 civari fiyat(dolar kuruna baglı olarak):) yaa peki recovery bolum bolum fabrika ayarlarına donerken ne yapmam gerekli onu biliomusun? yaa su an bi sorun yok cok sukur de olur da ileride olursa die soruyorum isallah olmaz
bilgisayar açılırken f tuşlarından birine bastıgın zaman(hangisi oldugunu bilmiyorum) format atmış oluyorsun,fabrika ayarı derken bunu diyosun heralde,kullanım kılavuzunda yazması lazım, bonus karta %10 indirimli 6 taksit mi aldın?
bounus %5 indirimli ben altı taksit aldım 380 gibi oluyo iste bi bakim kılavuza o zaman.. bide yaa dellin telefondan teknik destegi varmı biliomusun arastırdım ama yok galiba:((( sen de mi dusunuyorsun 1520??
quote:
Orjinalden alıntı: fcfiko
bounus %5 indirimli ben altı taksit aldım 380 gibi oluyo iste bi bakim kılavuza o zaman.. bide yaa dellin telefondan teknik destegi varmı biliomusun arastırdım ama yok galiba:((( sen de mi dusunuyorsun 1520??
bilmiyorum. bonusa %10+6 taksit yazıyor sitesinde,1520 stokta yok görünüyor zaten. evet bende düşünüyorum,sen T7300 lü modelini aldın dimi 860M GT ekran kartı olan
goldda vardı ben alırken yaa iyice arastır bence bosuna alacaksan beklemis olma:D 7300 var 8600m gt kart bence bu fiyata konf. gayet iyi
goldda vardı ben alırken yaa iyice arastır bence bosuna alacaksan beklemis olma:D 7300 var 8600m gt kart bence bu fiyata konf. gayet iyi
özellikleri iyi,saglam makinada,kısmetse 1520 yada toshiba a200 1ah düşünüyorum(TR ye gelmedi daha),bakacaz artık
hayırlı olsun.. ses ve ısınma varmı laptop da? ben de almayı dusnuyorum birkaç hafta içinde
ses ve ısınmayla ilgili bi problem yasamadım simdiye kadar kimsede bole bi sikinti icine girmemis.. umarım girmezde:)))
makinada görüntü çıkışı d-sub mı yoksa dvi mı? bide ses çıışı olarak spdif veya optik(analog) çıkış varmı? hayırlı olsun
goruntu dvi bildigim kadarıyla ama ses hakkında hic bi fikrim yok biraz acıklarmısın su soylediklerini faydalansak bizde?? bide recovery ile ilgili bilgin varmı yardımcı olursan tarikaltuncu
dell'in kendi sitesinden Vostro 1500 modelinin xp driverlarına bakın. burada 8600m gt driverını bulabilirsiniz. diğer driverlar zaten kendine ait sayfasında xp seçeneği altında çıkıyor. vostro 1500ün wireless ve ses sistemi driverları da uyumlu(ins.1520'nin kendi sayfasındada bunlar var). bilgisayara hiçbir pil tasarruf programı vb. yüklemedim, xp pro sp2 de masaüstü bilgisayar gibi akıcı bir şekilde çalışıyor.
recovery nası yaptın banada acıklarmısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme