Şimdi Ara

dell ınspıron 1300 enternet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dell ınspıron 1300 note book var elımde format atmak zorunda kaldım tum driverlarını dell ın dowloand sıtesınden dowloand ladım yukledım sadece enternet sorunu kaldı indirdıgım drıverlar tutmadı galıba enternet kartı ıcın pc demı bır sourun var yoksa driverlardamı ona karar vermeedım yalnız aygıt yonetıcısınde modem device on hight definition audio bus da soru ısareti var bu enternet kartıyla akalı bısımı bunuda bulamadım elınızde veya bildgini z bır driveını ındırcem bır lınk verebılırmısınız bu ara alt kosede ag ısaretı var ama kabloyu taktıgımda gormuyorr baska kabloylada denedım oyıne gormuyorr yardımcı olursanız cok sevınırım aksama kadar vaktım varr smdıden tsklerr

• Everest Ultimate programı ile donanımların adını görebilirsiniz. Ethernet kartının ve modemin modellerini öğrendikten sonra sürücüleri bulmanız daha kolay olur. 'hight definition audio bus' da modem oluyor.
  • arkadasım suanda hcbır donanım sorunum yok hepsı tanıtıldı aygıt yonetıcısınde bır sorun yok ag kablosunu taktıgımda hıc bır sonuc alamıyorum sankı takıkmamıs gıbı gorunuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.