Şimdi Ara

DELL İNSPİRON 15R 5537 TÜM SORULARINIZI BEKLİYORUM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu ürünü alalı yaklaşık 1 yıl oluyor. Size 1 yıllık izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle ürünün genel özelliklerinden bahsedeyim. Cihaz İntel i5 4200U işlemciye sahip. 1.6 gh hıza sahip, Turbo Boost ile 2.6 gh hıza kadar çıkabilmektedir. Üründe 2 ekran kartı kullanılmaktadır. Birincil ekran kartı İntel HD Famiy 4400, İkincil ekran kartı ise AMD Radeon HD 8670M’dir. Sabit disk olarak 1 TB kapasiteye sahip, yaklaşık 900 gb boş olarak size geliyor. Ürün 15,6 inç boyutundadır. Şimdi ise size kullanıcı deneyimlerimden bahsetmek istiyorum. Cihazın fiziksel yapısı gayet şık ve göze hoş gelen alimünyum kasa kullanılmış. Tasarımda eleştireceğim tek husus tuş takımları ve CD-Rom’unun kalitesi. Üründeki tuş takımlarının çok kaliteli olduğunu söylemek zor, aynı şekilde CD-rom’unun da. Elinizde kalacakmış hissi uyandırdığını söylememde fayda var. Ancak bir mouse-klavye seti alacağım ve bilgisayardaki tuş takımlarıyla çok muhatap olmayacağım. Bu yüzden cihazı bu yönüyle yerden yere vurmak haksızlık olur. Oyun performansına gelirsek denediğim tek oyun FİFA 14. Medium ayarlarda ikincil ekran kartımda oynadığım zaman hiçbir takılma problemi yaşamadım. İleriki zamanlarda yeni oyun yüklersem ayrıntılı bir şekilde, FPS değerleriyle birlikte bu açıdan tekrar ele alacağım. Pil ömrüne gelirsek sadece internette gezinmeyle rahat 5 saati gördüm. Henüz bataryayı sadece oyunda bitirmedim, ancak pil ömrü beklentilerinizi karşılayacaktır. Ürünün fiyatına gelirsek Media Markt mağazasından 1600 TL’ye aldım. Ancak İstanbul Bilişim, PC depo gibi sitelerde 1450 TL gibi fiyatlara bulunabilmektedir. Sonuç değerlendirmesine gelirsek cihaz verdiğiniz paraya değecek performansı gösterecektir, alternatifi bulunmaz demiyorum ancak Dell gibi bir şirketin ürününü aldığınız için memnun kalmamanız zor gözüküyor. Tek eleştireceğim nokta ise tuş takımlarının ve CD-Rom’un 2. kalite diyebileceğim malzemelerden yapılması.

sorularınızı alabilirim .

• Sırayla yazsan, paragraflar halinde kısa cümleler kursan
    bir kaç tane resim koysan belki okunabilirdi
  • peki sen nasıl kitap okuyorsun ?
  • Hiç mi inceleme okumadın diğer web sayfalarında veya bu forumda?
    onlardan bari feyz alabilirsin..
    Kasa kalitesi hakkında bilgiler ve bir kaç resim

tuş ergonomisi

Pil durumu
    Oynuyorsan oyun perf.
    Ekran yansıması vs

Ben yolu gösterdim
    bu kılavuz eşliğinde incelemeeni bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farukizma

peki sen nasıl kitap okuyorsun ?

Kardeş kitap başka bu başka şey kitapta edebi bir dil olduğu için akıcı oluyor.Sen gidip de incelemeyi böyle düzensiz yazarsan okuması sıkıcı ve zor olur.Emeğine sağlık uğraşıp yazmışsın ama eleştiriye açık olup eleştirilere göre bazen hataları kabullenip düzeltmek lazım kolay gelsin. :D
  • usta harddiskinde herhangi bir porlbem çıktımı ben alalı 1.5 yıl olcak nerdeyse aldıktan 3yada 4 ay snra bilgisayar mavi ekran vermeye başladı harddisk değişimi oldu şimdide sanırım yine harddisk sıkıntılı ya :( hd tune de birsürü kırmızı bölge çıkıoyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: emost41

usta harddiskinde herhangi bir porlbem çıktımı ben alalı 1.5 yıl olcak nerdeyse aldıktan 3yada 4 ay snra bilgisayar mavi ekran vermeye başladı harddisk değişimi oldu şimdide sanırım yine harddisk sıkıntılı ya :( hd tune de birsürü kırmızı bölge çıkıoyr

Hard disk ile hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. Sorun sadece sizin kişisel bilgisayarınızda sanırım. Bu arada 1 yıllık konuyu hortlattığınız için tebrik ederim :DD
  • insan çaresiz olunca yapcka bişey yk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emost41

usta harddiskinde herhangi bir porlbem çıktımı ben alalı 1.5 yıl olcak nerdeyse aldıktan 3yada 4 ay snra bilgisayar mavi ekran vermeye başladı harddisk değişimi oldu şimdide sanırım yine harddisk sıkıntılı ya :( hd tune de birsürü kırmızı bölge çıkıoyr

kardeşim hortlattım fakat bende de hard disk sıkıntısı baş gösterdi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.