Arkadaşlar yarın gün içinde sipariş vermem gerekiyor biraz işlerim birikti laptop ihtiyacım var.Başlıkta da belirttiğim üzere Dell'in bir modeli tam bütçeme uyuyor.Kullanım amacım oyun değil ama oyun da oynarım nadir olarak.Genel olarak mobil programlama ve grafik programları için kullanacağım. Yorum yaparsanız mutlu olurum.
Ekran Boyutu 15,6 inç Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR5 Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı İşlemcisi Nvidia GeForce Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı Ekran Kartı Nvidia GeForce MX230 Ekran Özelliği Full HD Ekran Panel Tipi TN Harddisk Kapasitesi 1 TB HDD Hızı 5400 RPM HDMI Var İşlemci Cache 4 MB Cache İşlemci Hızı 1 GHz İşlemci Nesli 10.Nesil İşlemci Tipi Intel Core i5 İşlemci 1035G1 İşletim Sistemi Ubuntu Kart Okuyucu Var Klavye Numerik Tuşlu, Q Klavye Kullanım Amacı Oyun ve Eğlence Max Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080 Ram (Sistem Belleği) 8 GB Ram Tipi DDR4 Renk Siyah, Siyah SSD Kapasitesi 256 GB
Açıklama da 256gb ssd ve 4gb ram eklenmiştir yazıyor, orjinalinde olmayıp sonradan açıp ekliyorlarsa sıkıntı.
Neden?
Arkadaşlar biraz araştırdım ürünün orjinalinde 4 GB RAM var ve ssd yok fiyatı 3000 tlye buldum.. 3600 TL vereceğime aradaki 600 TL farkla 256 GB ssd ve 16 GB kingston RAM takabiliyorum sisteme yani toplam 20 GB RAM oluyor aynı fiyata Siz ne düşünüyorsunuz daha mantıklı değil mi ? Garantiden çıkmasını falan çok önemsemiyorum
smhylmz88S
kullanıcısına yanıt
Sorun sonradan eklenmesi değil arka kapakla oynanırsa garantinin devre dışı kalabilmesi.
-
GittiGidiyor
HP 15-da1096nt 8BH17EAS (8 GB / 1 TB HDD / 256 GB SSD) Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor