Şimdi Ara

[DELL INSPIRON 6400] DERNEĞİ | Tüm Soru Ve İstekleriniz İçin... (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.922
Cevap
31
Favori
613.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feyk2011

arkadaşlar bende dell insipiron 6400 var
    ekran video izlerken veya fazla yüklendiğim zaman donuyor sade powera basılı tutup kapatıyorum
    rami değiştiricem içinde
    1 gb ddr 2 533 mhz var 2 gb ddr 533 taksam yermi

2*1gb 533 yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbesLang -- 21 Eylül 2011; 19:23:33 >
  • arkadaşlar bir süredir açılışta" manufacturing mode level 67" press fn+x şeklinde hata alıyorum. pc yi defalarca açıp kapatınca ancak hata ekranı kayboluyor. bu bazen 2-3 başlatma da düzeliyor bazen de hiç düzelmiyor. fn+x yaptığımda da yine restart olup aynı hata ekranına dönüyor. sizce sorun neden kaynaklı olabilir.
  • Herkese selam arkadaşlar sizden bir isteğim oalcak 4 ay kadar önce win 7 format attım neyse kurdu kendi ekran akrtı sürücülerini felan updateden aradan zaman geçti Ati catalyz sürücüsüyle yükledim x1400 ü mobility modder ile ancak sürücüden memnun kalmadım sizden ricam win 7 kullanan arkadaşlar windows updateden yüklenen win 7 sürücüsünü yedekleyip buraya koyabilirler mi? windows sürücüyü kaldırsam bile başta yüklediği sürücüyü bumuyor görmyor
  • senin sürüm kaç ki?
  • Arkadaşlar merhaba. 4 yıldır inspiron 6400 kullanıyorum ve bir sorunu hariç çok memnunum. "batarya şarj olmuyor" aslında orjinal bataryası ile 4 yıl kullandım. artık değiştir deyince bir alışveriş sitesinden orjinal olmayan bir batarya aldım. bataryayı taktığımda "dell battery meter" bataryanın normal çalıştığını söylüyor ama sıfır cihaz tıpkı eski bataryam gibi " %0 kullanılabilir (prize takılı, dolmuyor diyor)" bios güncellemesi falan deniyor ama benim bios A17 gösteriyor. Bu güncel bios sürümü değil mi? sorun ana kartta mı acaba? yeni bataryaya 123 lira verdim ne olur bir çözüm bilen varsa söylesin. Şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar merhaba, Ben bu Dell'in sitesinden güncel Driverları indirmek istiyorum ama bir türlü indiremedim Download yazan kısımlarq tıkladığımda dosyalar inmiyor. Acaba siteye üye olmak mı lazım veyahut farklı bir yöntemi mi var?

Birde bizim 6400'leri DVD yazıcıları Dual Layer yazmayı desteklemiyor mu? geçen bir DL DVD yazdıracaktım ama hata verdi benim Sürücü Sony..
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

Arkadaşlar merhaba, Ben bu Dell'in sitesinden güncel Driverları indirmek istiyorum ama bir türlü indiremedim Download yazan kısımlarq tıkladığımda dosyalar inmiyor. Acaba siteye üye olmak mı lazım veyahut farklı bir yöntemi mi var?

Birde bizim 6400'leri DVD yazıcıları Dual Layer yazmayı desteklemiyor mu? geçen bir DL DVD yazdıracaktım ama hata verdi benim Sürücü Sony..

sitede iki tane download seçeneği var. birisi download sepeti oluşturup indirmek diğeri ise dosyayı direkt indirmek.
    downloada bastıktan sonra karşınıza gelen seçeneklerde alttakini seçin. for single file yazıyordu yanılmıyorsam.

dl bizim cihazlarda yok diye biliyorum. hiç denemedim dl yazdırmayı ama bu özellik mevcut olsaydı gözümden kaçmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: metrenis

Arkadaşlar merhaba. 4 yıldır inspiron 6400 kullanıyorum ve bir sorunu hariç çok memnunum. "batarya şarj olmuyor" aslında orjinal bataryası ile 4 yıl kullandım. artık değiştir deyince bir alışveriş sitesinden orjinal olmayan bir batarya aldım. bataryayı taktığımda "dell battery meter" bataryanın normal çalıştığını söylüyor ama sıfır cihaz tıpkı eski bataryam gibi " %0 kullanılabilir (prize takılı, dolmuyor diyor)" bios güncellemesi falan deniyor ama benim bios A17 gösteriyor. Bu güncel bios sürümü değil mi? sorun ana kartta mı acaba? yeni bataryaya 123 lira verdim ne olur bir çözüm bilen varsa söylesin. Şimdiden teşekkürler...

probleminiz bataryadan değil güç kaynağından. başka bir güç kaynağıyla deneyin derim. yüksek ihtimal piliniz şarj olacaktır.
    aynı sorunu yaşamıştım. prizde kullanıyordum ancak güç kaynağım pilimi şarj etmiyordu.

• Cevap için Çok Teşşekkürler ama ne yapsam dosyalar inmiyor malesef şşöyle bir link var ona tııkladıığğıımda da dosya inmiyor "Sign In to View My Saved Downloads" hiç bir şşey anlayamadıım bu işşten sizler o siteden driver dosyalarıınıı nasııl indiriorsunuz? Aslıında şimdilik sadece a17 bios dosyasıınıı indirmek istiyorum elinde bu dosya olan buraya koyabilirse makbule geçer ama dell'in sitesinden nasıl indirebileceğğimi de öğrenmek isterim ilerde lazıım olabilir..
  • hocamwww.dell.com'dan technical support kısmına girin. drivers and downloadstan driverinizi bulun. bios driver için mesela mavi düğme şeklinde olan download butonuna basın. karşınıza küçük bir flash sayfası açılacak. üst tarafta download via dell driver download manager, altta download via your internet browser vardır. downlıad via your browserin altındaki mavi download butonuna tıklayın. indirme işleminiz başlayacaktır.

sistem xp ve firefox ile yapıyorum bu işlemi diğer browserlarda bir değişiklik varmıdır bilmiyorum. firefox ile deneyin isterseniz.
    eğer sıkıntı olursa yine rapid gibi bir yerden upload edebilirim.
    kolay gelsin.
  • Hocam dediğin yere geliyorum Bios kıısmıınıı açıınca ordaki mavi download yazan yere tııkladığımda via yazan hiç bir yer açılmıyor zaten o mavi kaplıı download butonuna tııkladıığğıımda hiç bir yer açıılmıyor sadece dell download meneger application diye bir dosya iniyor sadece onuda çalıışştıırııp deniyorum veyahut siteden bayağı bir uğraşıyorum ama nafile:( hocam size zahmet en iyisi siz bios dosyasını buraya koyun indireyim şşunuda ekliyim xp firefox dan deniyorum bende..
  • buyur hocam.http://www.upload.gen.tr/d.php/www/039c0xnd/MM061A17.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoe_ -- 30 Ekim 2011; 21:47:36 >
  • Sağolasın,çok Teşekkürler..

Birde yeni bir HDD takmak istiyorum yeni HDD'i 7200 rpm 16 mb ön bellekli alsam çalışır mı? bir sorun yaşarmıyım? laptoptaki mevcut HDD 5400 rpm 8mb önbelleklidir sanırım...

Belki bilgisi olan vardır HDD değiştirmek istememin sebebini de yazayım; kurduğum işletim sistemleri sürekli çöküyor, laptopu 1 gün falan kapatırsam HDD hatası verip işletim sistemi açılmaz oluyor Disk okuma hatası veya yükleyici bulunamadı gibi hatalar ama sonrasında format atıp tekrar sistemi kurmaya izin veriyor, laptopun f5 le yapılan donanım testin de HDD kısmında DST SHORT TEST adında bir hata veriyor..

bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır HDD'de Bad sector olsa bu tip hatalar verir mi? bu arızaları HDD'i değiştirmeden çözmeni bir yolu varmıdr?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 1 Kasım 2011; 1:07:28 >
  • Beyler merhaba. Biliyorum buralara fazla uğrayamıyoruz ama 3-4 yıllık bir Inspiron kullanıcısı olarak zamanında buraların tozunu az attırmadık. Maalesef son zamanlarda anca yardıma ihtiyaç duyunca geliyoruz, ne yapalım...

Şimdi son günlerde yaşadığım problem şu ki; dvd yazdıramıyorum. Yazma işlemine başladıktan 15-20 sn sonra dvd'yi dışarı çıkarıyor... (DVD sürücüsü Sony) Sürücü güncel.

Bizim Inspiron tayfasına özel bir çözüm fikri olanların yanısıra klasik bir çözüm önerisi olanlar da yanıtlayabilir, denerim en azından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Beyler merhaba. Biliyorum buralara fazla uğrayamıyoruz ama 3-4 yıllık bir Inspiron kullanıcısı olarak zamanında buraların tozunu az attırmadık. Maalesef son zamanlarda anca yardıma ihtiyaç duyunca geliyoruz, ne yapalım...

Şimdi son günlerde yaşadığım problem şu ki; dvd yazdıramıyorum. Yazma işlemine başladıktan 15-20 sn sonra dvd'yi dışarı çıkarıyor... (DVD sürücüsü Sony) Sürücü güncel.

Bizim Inspiron tayfasına özel bir çözüm fikri olanların yanısıra klasik bir çözüm önerisi olanlar da yanıtlayabilir, denerim en azından...

ayni sorunu yasadim baska marka bir dvd dene, bende ise yaradi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Beyler merhaba. Biliyorum buralara fazla uğrayamıyoruz ama 3-4 yıllık bir Inspiron kullanıcısı olarak zamanında buraların tozunu az attırmadık. Maalesef son zamanlarda anca yardıma ihtiyaç duyunca geliyoruz, ne yapalım...

ayni sorunu yasadim baska marka bir dvd dene, bende ise yaradi.

Eyvallah bi de öyle deneyeyim, princoydu dvdler...

• selamın aleyküm arkadaşlar dell inspiron 6400 kullanıcısıyım ekranım lcd bunu lede çevirmek istiyorum mümkün mü bööle bişe acil yardım lütfen
  • bu sitenin amacı yardımcı olMAMAK mı arkadaşlar??
  • konu yoğunluğunu kaybetmiş olabilir. neticede eski bir model ve insanlar daha yeni laptop alıyorlar. kısacası bundan dolayı tenhalaşmaya başlamış burası.

ayrıca kimsenin size yardım etme mecburiyeti yok. biz size yardım etmek için burada maaş almıyoruz. bu tavrınızı sürdürdüğünüz sürece yardım alabileceğinizi hiç sanmıyorum.
  • bence sorununuzu teknik servislerden birine danışarak çözebilirsiniz. tahminimce kimse bu modelde led ekran denememiştir lcd yerine. en başta menteşe sorunu var yani cafcaflı bir iş.
    bu yüzden cevap alamıyor olabilirsiniz. konuyu gördüm ama bilgi sahibi olmadığım için cevap yazmadım. eminim birçok kişi bundan cevaplamamıştır.
    football mania gerekli açıklamayı yapmış zaten.
    saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.