Şimdi Ara

### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.519
Cevap
79
Favori
306.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki de 8.1 için farklı bir touchpad sürücüsü vardır. Sitesinden kontrol ettiniz mi?

Bu arada ay sonunda ülkeye dönüyorum ama bakıyorum da notebookadresi ve pcdepo'da stok gözükmüyor şu an. Sadece ebrar ve gittigidiyor'da mı var şu an? Bir de n11'de de vardı sanırım ama o ebrar bilgisayardan olsa gerek yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Belki de 8.1 için farklı bir touchpad sürücüsü vardır. Sitesinden kontrol ettiniz mi?

Bu arada ay sonunda ülkeye dönüyorum ama bakıyorum da notebookadresi ve pcdepo'da stok gözükmüyor şu an. Sadece ebrar ve gittigidiyor'da mı var şu an? Bir de n11'de de vardı sanırım ama o ebrar bilgisayardan olsa gerek yine.

Aynen hocam ben de soruyu yazarken 8.1 mevzusu geldi aklıma. Hemen güncelledim şu an yine eskisi gibi sorunsuz çalışmaya başladı.
  • Bu laptopa hayran kaldım. Sanırım bu Perşembe ya da Cuma günü alacağım. Oğlum 1.5 yıldır i7 Dell laptop kullanıyor. En ufak bir sorun çıkarmadı. Sanki evladiyelik bir ürün. Başka bir marka düşünemiyorum. Hele alttaki videoyu (i7 işlemci) inceleyince bana hak vereceksiniz.

Dell Inspiron 7537 i7 4500u nvidia 750m 16G RAM
    http://www.youtube.com/watch?v=xtntGXqJpDU
  • golda bende sormuştum geçen hafta pazartesi 10 güne gelmesini bekliyoruz dedi bende goldu bekliyorum ancak anlaşılan gelmesi uzun sürebilir
  • Axener kullanıcısına yanıt
    Merhaba gittigidiyordan almani tavsiye ederim su an siparis versen yarin kargo yapilir carsamba elinde olur ben bu sekilde aldim 1899_100 bonus-100%5 vadafon indirim ceki-32 tl avantajik ile cok uyguna geldi alacak olanlara tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Bu bilgisayarın üst modeli i7 modeli ne zaman gelir? Dell'e mesaj atmak imkansız nerdeyse site labirent gibi. Ebrar'a falan mesaj atarım birazdan öğrenirsem yazarım buraya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Hocam oda sıcak baya bugün galiba ondan oluyor bu iş. Çünkü dün hiçbir fan sesi yoktu ve bır ılıklık gözlemlemedim.
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Pil konusunu çok sıkıntı etmiyorum o zaman. Ben de ilk defa laptop sahibi olduğum için biraz yabancıyım.
    Bilgisayar ile yapmak istediğiniz testler merak ettiğiniz sorular olursa elimden geldiği kadar söylemeye ekran fotoğrafı çekip yollamaya çalışırım hocam
    Şuan normal kullanımdayım internette geziyorum sıcaklık değerleri bu

Sıcaklık değerleri çok güzel. Yalnız çekerdekler(Core) biraz 40'ın üzerine çıkmış. Yine de anormal bir durum yok. Pil simgesini tıklayarak güç seçeneklerinden yüksek performansı seçip biraz da öyle bakar mısın sıcaklık değerlerine? Bilgisayar ne kadar çok ısınırsa ısınmaya elverişli hale gelir zaman geçtikçe, çünkü henüz yeni, kompanentleri yeni termal macunu, osu busu herşeyi yeni. Isındıkça, zaman geçtikçe bunların etkisi azalacaktır. Dikkat etmekte fayda var. Tozlu ortamlardan uzak tut, tedbir olarak bir soğutucu stand almakta fayda var. Uzun ömürlü olsun istiyorsan :)

buda benim değerlerim hocam

cpuz daha az gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canobeg -- 20 Ocak 2014; 19:57:41 >

• hangi oyunlarda fan çalışıyor? bir de fanın çalışmasına rağmen çok ısınıyor mu? bu bilgisayar ile ebrar'daki 4200m 8750 hp probook arasında kaldım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: canobeg

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Hocam oda sıcak baya bugün galiba ondan oluyor bu iş. Çünkü dün hiçbir fan sesi yoktu ve bır ılıklık gözlemlemedim.
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Pil konusunu çok sıkıntı etmiyorum o zaman. Ben de ilk defa laptop sahibi olduğum için biraz yabancıyım.
    Bilgisayar ile yapmak istediğiniz testler merak ettiğiniz sorular olursa elimden geldiği kadar söylemeye ekran fotoğrafı çekip yollamaya çalışırım hocam
    Şuan normal kullanımdayım internette geziyorum sıcaklık değerleri bu

Sıcaklık değerleri çok güzel. Yalnız çekerdekler(Core) biraz 40'ın üzerine çıkmış. Yine de anormal bir durum yok. Pil simgesini tıklayarak güç seçeneklerinden yüksek performansı seçip biraz da öyle bakar mısın sıcaklık değerlerine? Bilgisayar ne kadar çok ısınırsa ısınmaya elverişli hale gelir zaman geçtikçe, çünkü henüz yeni, kompanentleri yeni termal macunu, osu busu herşeyi yeni. Isındıkça, zaman geçtikçe bunların etkisi azalacaktır. Dikkat etmekte fayda var. Tozlu ortamlardan uzak tut, tedbir olarak bir soğutucu stand almakta fayda var. Uzun ömürlü olsun istiyorsan :)

buda benim değerlerim hocam

cpuz daha az gösteriyor

Bunlar bilgisayarı açar açmaz ölçülen değerler değil dimi :) İlk açılışta falan değilse, sıcaklık değerleri çok iyi. Gerçekten çok iyi. Ben de benim eski Dell'i koyayım da şükredin :))

• Fîrzen kullanıcısına yanıt
    yook hocam valla 3 saat sonraki değerler
  • canobeg kullanıcısına yanıt
    Cidden güzel ya, alan herkes iyi günlerde kullansın. Bana da nasip olur umarım :)

Ha bu arada laptopun altında (örnek olarak) Service Tag :AVB8555158 gibisinden bir yazı var mı?
  • Fîrzen kullanıcısına yanıt
    var hocam ama burda paylaşsam sorun olabilir belki
    Yok yok paylaşma tabii ki. Aşağıdaki sayfada service tagını yazıp garanti durumunu öğrenebilir misin?http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=19&1=en&s=dhs
  • Aynen güzel bir noktaya değindin bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz garanti sorgulamayı yaptım sonuç:

Tag
    System Type:
    Ship Date: 12/30/2013
    Country: Turkey
    Description Provider Start Date End Date Days Left
    Base warranty DELL 12/29/2013 12/30/2015 710
    Parts Only Warranty DELL 12/29/2013 12/30/2014 345
    hocam bu geforce experience'yi nasıl kullanacağız? bir yararını gördün mü?
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamadıysam eğer POW (parts only waranty) 345 gün kalmış. Yani dell yerinde destek ile parçaları değiştirilebilir. Yanlış anlamadıysam.
  • quote:

Yanlış anlamadıysam eğer POW (parts only waranty) 345 gün kalmış. Yani dell yerinde destek ile parçaları değiştirilebilir. Yanlış anlamadıysam.

Tam olarak ne oluyor hocam bu yerinde destek?
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    (811 288 0001, 888 578 5446, 00800 3539 0002) Numaralar bunlardı. Sabit hattan arıyorsun, telefonda servis tag'ını istiyorlar. Sonra telefonda birkaç bios testi yaptırıp arızayı onaylıyor ve adresini alıp evinde parça değişimi yapıyorlar.
  • quote:

(811 288 0001, 888 578 5446, 00800 3539 0002) Numaralar bunlardı. Sabit hattan arıyorsun, telefonda servis tag'ını istiyorlar. Sonra telefonda birkaç bios testi yaptırıp arızayı onaylıyor ve adresini alıp evinde parça değişimi yapıyorlar.

Ebrar'ı arayıp sormuştum yerinde destek var mı diye almadan. Yok demişlerdi ama eğer POW o manaya geliyorsa iyi bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.